Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdesperowanaona25

Za miesiąc wesele - ile uda mi sie schudnąc? Pomozcie!!

Polecane posty

Gość zdesperowanaona25

Odchudzam się juz od miesiąca ale na samej diecie i niewiele mi to pomaga dlatego teraz dokladam poranne cwiczenia z ksiązki Davida Kirsha System radykalnej przebudowy ciala gdzie cwiczy sie ciezko codziennie od 1,5 godziny wzwyz... oby mi to pomoglo.. ale moze znacie jakies sprawdzone sposoby zeby schudnac w miesiac ok 10-12 kilo? Co musialabym jesc?

Gość slodka kawa
hahahahahh..to chyba prowokacja..i to marna:O

Gość mozesz schudnas 4 kg
jesli wiecej, to padniesz na weselu , bedziesz wygladac jak zmora , lepiej juz nie meic wtedy wesela.

Gość jgdcjyfjhfc
kobieto ślub ma się raz w życiu :O a ty zaczynasz dietę miesiąc przed ja bym rok przed zaczeła t sie obudziłaś chyba nie zależy ci na super wyglądzie a po takiej szybkiej diecie bedziesz wyglądać marnie nie zdrwo włosy będą ci wypadać

Gość zdesperowanaona25
To nie prowokacja, wzielam sie miesiac temu juz ale bez cwiczen a co najwazniejsze to nie jest moj slub przeciez!!!! :) Matko... :) Na swoj bym w zyciu nie zdecydowala sie bedac w takim stanie! Ale jest to wesele najlepszej przyjaciolki, nie poszlabym na nie ale wiem, ze sprawie jej tym przykrosc bo jestesmy bardzo zwiazane.. dlatego nie mam wyjscia i zmuszona jestem pojsc choc naprawde nie mam najmniejszej ochoty..na domiar zlego nie mam z kim isc....masakra

Gość nie jest zalecane aby chudnąc
więcej niz kg na tydzien

Gość nie jest zalecane aby chudnąc
jesli byłyby sprawdzone sposoby na zrzucenie 12 kg w miesiąc to nie byłoby na tym forum tylu tematów i tylu osób z nadwagą ile schudłas do tej pory?

Gość zdesperowanaona25
Nie waze sie w ogole wiec nie wiem ile..ale moze z 5 kilo max.. jakos specjalnie nie czuje a nie widac po mnie w ogole nic a nic zebym schudla :(

Gość maria 13
kup sobie bielizne dobrze obciskającą lub rajstopy kiecka wyszczuplająca z cieciami, najlepiej ciemna, jasne dodatki np albo fryz odlotowy, żeby od tuszy oczy odciągnąć radziłabym bieganie, szybciej wysmukla

Gość zdesperowanaona25
Dzieki dziewczyny - na mnie kopenhaska nie dziala bo raz probowalam i wlasnie nic nie chudlam.. nie wiem dlaczego.. ale zainteresowala mnie ta bielizna widzialam ostatnio w czasopismie jakims reklame bielizny wyszczuplajacej ale ona okala prawie cale cialo jak w ten upal mozna to wytrzymac?

Gość zdesperowanaona25
Natknelam sie na taki temat na dietach o "Super dietce co sie chudnie 15 na miesiac". Czy rzeczywiscie jest to mozliwe i jest ona taka skuteczna?

Ja jestem na diecie turbo wn, jest dobra, nie chodzi sie głodnym, przyśpiesza metabolizm, 1 seria trwa 10 dni, można wniej schudnąć nawet do 6 kilo. No i jeszcze czytałam tu na forum o diecie dziesieciodniowej, na której chudnie się od 7 do 12 kilo, ale jest bardzo rygorystyczna

Gość ja ci mowie ze sie spasiesz
do slubu i tak juz jeste ruba a bedziesz rubsza

Gość zdesperowanaona25
famme fatalle a moglabys podac ta diete 10-dniowa? Nie znalazlam nic takiego na forum....i nie slyszalam jeszcze o niej..