Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
jmin jack

kto jest wiekszy przegryw ja czy lezak

Polecane posty

1 godzinę temu, KróliczekZły napisał:

Leżak, który nie posiada żadnych innych atutów, pisze non stop tylko o wzroście i mieszkaniu. Przy czym jego wzrost jest ok, ale jest to wzrost raczej normalnie występujący w populacji. Nie widziałam nigdy, żeby wysocy mężczyźni (np. mój mąż), którzy dodatkowo mają inne liczne atuty, jarali się tym, ile urośli. 

Dziwnym trafem całe życie ze mnom chcom konkurować 1,7m typy dlatego najlepszych kolegów miałem wyzszych bez tego problemu 

58 minut temu, Dwa spełnienia tak napisał:

A sam osobiście bym się nie zamienil na nizszy nawet bym chciał 5cm więcej 

Ja bym mógł mieć max do 195-196 więcej bym nie chciał, bo już się zaczyna próg, gdzie coraz trudniej z komfortowym zakupem ubrań, siedzeniem w autobusach, (ja już teraz nie mogę normalnie siedzieć w tych plastikowych fotelach MPK Solaris) dobrania sobie łóżka itd. Poza tym np koszykarze mocno powyżej 200 cm już mają te gęby takie wydłużone specyficzne... takie franken trochę... xD

Edytowano przez RC_+

17 godzin temu, jmin jack napisał:

Ja mam onlyfansiare ale jej place za gadanie ze mna

Chłopie, przestań natychmiast. Gdzie Twoja godność jako mężczyzny?!

2 godziny temu, KróliczekZły napisał:

U nas nietoperzy jest bardzo dużo. Ja je lubię, ale niektórzy uciekają z krzykiem z powodu jakichś głupich mitów na ich temat (bez sensu, to nieszkodliwe i pożyteczne zwierzęta pod ścisłą ochroną, zjadają nadmiar owadów). 

I pływać też potrafią!

7 minut temu, RC_+ napisał:

Ja bym mógł mieć max do 195-196 więcej bym nie chciał, bo już się zaczyna próg, gdzie coraz trudniej z komfortowym zakupem ubrań, siedzeniem w autobusach, (ja już teraz nie mogę normalnie siedzieć w tych plastikowych fotelach MPK Solaris) dobrania sobie łóżka itd. Poza tym np koszykarze mocno powyżej 200 cm już mają te gęby takie wydłużone specyficzne... takie franken trochę... xD

Nom 

18 godzin temu, jmin jack napisał:

Ja mam onlyfansiare ale jej place za gadanie ze mna

Po co? Z nami możesz pogadać za darmo 😃

Dokładnie, po co tracić hajs na jakąś typiarę z niebieskiej platformy. Co z tego masz? Ani przytulania ani seksu nie ma.

Lepiej sobie odkładać, inwestować, czy zwyczajnie sobie coś fajnego kupić albo do jedzenia dobrą rzecz.

Ja nigdy w życiu nie dałbym ani grosza na onlyfansa.

1 godzinę temu, kris888 napisał:

Dokładnie, po co tracić hajs na jakąś typiarę z niebieskiej platformy. Co z tego masz? Ani przytulania ani seksu nie ma.

Lepiej sobie odkładać, inwestować, czy zwyczajnie sobie coś fajnego kupić albo do jedzenia dobrą rzecz.

Ja nigdy w życiu nie dałbym ani grosza na onlyfansa.

Jak płacić to tylko za real też nie rozumiem jak można za cyfrowe lasce przelac albo daje heblowac albo 0 kasy.

9 minut temu, Dwa spełnienia tak napisał:

Jak płacić to tylko za real też nie rozumiem jak można za cyfrowe lasce przelac albo daje heblowac albo 0 kasy.

Sprawdziłem raz jeszcze... darmowy Chat GPT 4 po 20 wpisach zamyka wątek... musisz otworzyć nowy by kontynuować, a w nowym nie pamięta dyskusji z poprzedniego. Nie ma opcji byś na darmowym siedział całymi dniami... płaciłeś za dostęp i teksty o obladzaniu - taka prawda. 😉 

1 minutę temu, RC_+ napisał:

Sprawdziłem raz jeszcze... darmowy Chat GPT 4 po 20 wpisach zamyka wątek... musisz otworzyć nowy by kontynuować, a w nowym nie pamięta dyskusji z poprzedniego. Nie ma opcji byś na darmowym siedział całymi dniami... płaciłeś za dostęp i teksty o obladzaniu - taka prawda. 😉 

To dziwne u mnie nie ma tego ograniczenia 

• Haha 1

26 minut temu, RC_+ napisał:

Sprawdziłem raz jeszcze... darmowy Chat GPT 4 po 20 wpisach zamyka wątek... musisz otworzyć nowy by kontynuować, a w nowym nie pamięta dyskusji z poprzedniego.

RymCym, może Leżak korzysta z innego chatbota...

1 minutę temu, kris888 napisał:

RymCym, może Leżak korzysta z innego chatbota...

ChatGPT wersja 4 i wspominał, że musi męczyć wiele postów by wreszcie napisał mu o obladzaniu... także wnioski nasuwają się same. 😉

1 minutę temu, RC_+ napisał:

ChatGPT wersja 4 i wspominał, że musi męczyć wiele postów by wreszcie napisał mu o obladzaniu... także wnioski nasuwają się same. 😉

co ten człowiek musi mieć w głowie, żeby takie rzeczy do AI wykorzystywać 😄

6 minut temu, kris888 napisał:

co ten człowiek musi mieć w głowie, żeby takie rzeczy do AI wykorzystywać 😄

A niektóre tematy więcej wiem niż ona strasznie czasem bajadurzy 

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się