KróliczekZły 78 Napisano 3 godziny temu Leżak, który nie posiada żadnych innych atutów, pisze non stop tylko o wzroście i mieszkaniu. Przy czym jego wzrost jest ok, ale jest to wzrost raczej normalnie występujący w populacji. Nie widziałam nigdy, żeby wysocy mężczyźni (np. mój mąż), którzy dodatkowo mają inne liczne atuty, jarali się tym, ile urośli. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1114 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 22 minuty temu, Dwa spełnienia tak napisał: U siostry jeden z synów jest wyzszy dużo od szwagra bo zlapal jakieś geny z naszej lini to zabawne Moj syn też widać że będzie wysoki a ojciec był niski. Jakoś czasem jest inaczej. Edytowano 2 godziny temu przez Onaaaa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1114 Napisano 2 godziny temu 13 minut temu, Malowany napisał: Listonosz był wysoki. Albo sąsiad. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 597 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Albo sąsiad. Ciekawe po kim 13 cm. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1114 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, Malowany napisał: Ciekawe po kim 13 cm. Po pigmeju 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1114 Napisano 2 godziny temu 9 minut temu, Malowany napisał: Ciekawe po kim 13 cm. Ale ty pytasz o siebie czy leżaka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
caryca rzeczywistości tak 260 Napisano 2 godziny temu 31 minut temu, 0a2eee4 napisał: Hania, co myślisz o lekkim liftingu po 40 imo lepsze zmarszczki Będę się starzeć z godnościom osobistom a gwiazdy niech się liftingują A ty się zamierzasz wyprasować? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 597 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Ale ty pytasz o siebie czy leżaka Kochana, 13 to ja miałem w przedszkolu. Przedszkolanka potwierdzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RC_+ 27 Napisano 2 godziny temu 38 minut temu, caryca rzeczywistości tak napisał: Zrób stosik i zostaw jeżom na schronienie. A Jeży to u mnie codziennie wieczorami łazi... fajne kulki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
caryca rzeczywistości tak 260 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, RC_+ napisał: A Jeży to u mnie codziennie wieczorami łazi... fajne kulki. U mnie są jeże i nietoperze. A u sąsiada mieszkała sowa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KróliczekZły 78 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, caryca rzeczywistości tak napisał: U mnie są jeże i nietoperze. A u sąsiada mieszkała sowa. U nas nietoperzy jest bardzo dużo. Ja je lubię, ale niektórzy uciekają z krzykiem z powodu jakichś głupich mitów na ich temat (bez sensu, to nieszkodliwe i pożyteczne zwierzęta pod ścisłą ochroną, zjadają nadmiar owadów). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1114 Napisano 2 godziny temu 7 minut temu, Malowany napisał: Kochana, 13 to ja miałem w przedszkolu. Przedszkolanka potwierdzi. Będąc dorosłym chodziłeś do przedszkola Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
caryca rzeczywistości tak 260 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, KróliczekZły napisał: U nas nietoperzy jest bardzo dużo. Ja je lubię, ale niektórzy uciekają z krzykiem z powodu jakichś głupich mitów na ich temat (bez sensu, to nieszkodliwe i pożyteczne zwierzęta pod ścisłą ochroną, zjadają nadmiar owadów). Ja ich nigdy nie zauważam, Misiaczek mi musi pokazywać. Byłam kiedyś w nietoperzowym obserwatorium, jestem nietoperzopozytywna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KróliczekZły 78 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, caryca rzeczywistości tak napisał: Ja ich nigdy nie zauważam, Misiaczek mi musi pokazywać. Byłam kiedyś w nietoperzowym obserwatorium, jestem nietoperzopozytywna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RC_+ 27 Napisano 2 godziny temu 7 minut temu, caryca rzeczywistości tak napisał: U mnie są jeże i nietoperze. A u sąsiada mieszkała sowa. Nietoperza jeszcze nie spotkałem... ale sowy zazdroszczę somsiadowi... nie musi się obawiać gryzoni. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
caryca rzeczywistości tak 260 Napisano 2 godziny temu 6 minut temu, RC_+ napisał: Nietoperza jeszcze nie spotkałem... ale sowy zazdroszczę somsiadowi... nie musi się obawiać gryzoni. Słabo się ta sowa w takim razie spisuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RC_+ 27 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, caryca rzeczywistości tak napisał: Słabo się ta sowa w takim razie spisuje Albo tyle jest szczurów czy myszy, że nie nadąża. Swoją drogą to ma sens, ptaki łowne budują gniazda gdzie nie brak pożywienia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
caryca rzeczywistości tak 260 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, RC_+ napisał: Albo tyle jest szczurów czy myszy, że nie nadąża. Swoją drogą to ma sens, ptaki łowne budują gniazda gdzie nie brak pożywienia. Miesiąc temu mijałam przy drodze dwa martwe szczury, musiały paść od trutki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RC_+ 27 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 2 minuty temu, caryca rzeczywistości tak napisał: Miesiąc temu mijałam przy drodze dwa martwe szczury, musiały paść od trutki. U nas poinstalowali takie czarne skrzyneczki na chodnikach... jedną stroną gryzoń włazi, drugą wyłazi... tam są te trutki i przez cały wrzesień co rusz było pełno mysich trucheł. Szczury mądrzejsze, bo jak złapiesz jednego na taką klasyczną łapkę, to już drugi będzie się trzymać z dala, tak długo jak będzie czuł zapach poprzedniego, nawet wyczyszczona już jest nieskuteczna, trzeba bardzo dobrze to robić. Edytowano 2 godziny temu przez RC_+ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 947 Napisano 1 godzinę temu 44 minuty temu, caryca rzeczywistości tak napisał: Będę się starzeć z godnościom osobistom a gwiazdy niech się liftingują A ty się zamierzasz wyprasować? on i tak jest niezły lifting po 40? może po 50 jak jeszcze ale po 40 to chyba trochę za wcześnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
caryca rzeczywistości tak 260 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, WychodzeNaChwile napisał: on i tak jest niezły lifting po 40? może po 50 jak jeszcze ale po 40 to chyba trochę za wcześnie Pokaż, pokaż, ocenię Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 597 Napisano 1 godzinę temu 38 minut temu, Onaaaa napisał: Będąc dorosłym chodziłeś do przedszkola Bardzo śmieszne niedowiarku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 947 Napisano 1 godzinę temu 10 minut temu, caryca rzeczywistości tak napisał: Pokaż, pokaż, ocenię moją facjatę czy wymaga liftingu? na dzisiaj wymaga ogolenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
caryca rzeczywistości tak 260 Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, WychodzeNaChwile napisał: moją facjatę czy wymaga liftingu? na dzisiaj wymaga ogolenia Dopsz, zgłoś się po goleniu 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 947 Napisano 1 godzinę temu 10 minut temu, caryca rzeczywistości tak napisał: Dopsz, zgłoś się po goleniu jak już sobie mamy wysyłać selfiki na priv to co dostanę w zamian? tylko nie zdjęcie pasztetowej ani umytej świni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 947 Napisano 1 godzinę temu 1 godzinę temu, Onaaaa napisał: Będąc dorosłym chodziłeś do przedszkola i rozśmieszał przedszkolankę... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
caryca rzeczywistości tak 260 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, WychodzeNaChwile napisał: jak już sobie mamy wysyłać selfiki na priv to co dostanę w zamian? tylko nie zdjęcie pasztetowej ani umytej świni A co byś chciał? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1114 Napisano 1 godzinę temu 26 minut temu, Malowany napisał: Bardzo śmieszne niedowiarku. Jestem ateistą więc żeby uwierzyć musze mieć jakieś dowody z przedszkola choćby zabawki którymi się bawiłeś. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1114 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 8 minut temu, WychodzeNaChwile napisał: i rozśmieszał przedszkolankę... Pani przedszkolanka byla zadowolona bo był w końcu ktoś z kim można było poważnie porozmawiać o smerfach czy kulfonie Edytowano 1 godzinę temu przez Onaaaa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa spełnienia tak 17 Napisano 1 godzinę temu 1 godzinę temu, Onaaaa napisał: Ale ty pytasz o siebie czy leżaka Ja mam 17,2cm Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach