Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zagubionawwielkimmiescie

Problem z koleżanka

Polecane posty

Gość bożżenka
To własnie jest w tej sytuacji totalnie niewiarygodne - ze kobita,która autorki prawie w ogole nie zna, proponuje jej mieszkanie, że bedzie do tego opłacać jej prąd i wodę, które ta zużyje - nie wiem, taka osoba chyba musiałaby być bardzo samotna i bardzo tęsknic za towarzystwem ludzi. Po pierwsze, w zyciu bym sie nie zgodziła, żeby mi ktoś opłaty fundował. Jakby juz sie osoba znalazła, która chce mnie tak o przyjąć, to bym nalegała, żebym mogła płacic chociaż opłaty, inaczej bym sie czuła jak pasożyt. A jakby do mnie do domu ktos przyszedł i zepchnął mojego psa z sofy, to by wyleciał przez okno szybciej niż by to sobie mogł wyobrazić. Laska ma szczęście, ze po ryju za to nie dostała

Gość bożżenka
nie kumam - jakie cudne kocisko, ile waży?

Gość ale jak tooo
Rozumiem jeszcze, że samotna nadziana ciotka może przygarnąć kuzyneczkę...no ale osoba, której Ty nie znasz i która Cię nie zna, to mało powiedziane, że to jest dziwne...

Gość zagubionawwielkimmiescie
Podobny do tego z linka- jeden rudy, drugi był czarny. Też takie wielkie. Nie wyglądały tak sympatycznie, raczej jak dzikie zwierzęta:/ Ja bym się bała, że mnie podrapie, albo rzuci się i zrobi mi krzywdę, przecież to wielkie bydle! Siostra chłopaka mówiła, że ta znajoma prowadzi raczej dom otwarty, bardzo często znajomi zatrzymują się u niej na troche, np jak jadą na koncert, szuka pracy, czy na wakacje. One się znają już kilka lat, nie ma między nimi dużej różnicy wieku. Może stąd ta propozycja... Pisałam, że babka jest trochę jak hipiska, nie przywiązuje dużej wagi do kasy, zresztą nie musi, bo dobrze zarabia:/ Teraz muszę szukac pokoju, nawet nie myślałam, że tu będzie tak drogo...