Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prawikX

prawiczek

Polecane posty

Gość prawikX

Cześć chciałbym się dowiedzieć do jakiego wieku mężczyzna może być prawiczkiem i jednocześnie atrakcyjny dla kobiet? Czytając wasze forum dowiedziałem się że 25-26 lat to już facet przepada.

Gość moskala
hmmm nie zdarzyło mi się po prostu poznać kolesia po 26 roku który byłby nie najgorszy z wyglądu, spoko z charakteru i byłby jeszcze prawiczkiem, ale nie można niczego wykluczać poza tym wszystko jest do przejścia

Gość prawikX
Czyli wychodzi na to że każdy wiek jest dobry i liczy się charakter :)

Gość moskala
należy tylko odróżnić prawiczków z wyboru i tych z przymusu:P

Gość myslie jednak, ze
a ile masz latek prawiczku?

Gość vffdfxgvfgvf
hmmm nie zdarzyło mi się po prostu poznać kolesia po 26 roku który byłby nie najgorszy z wyglądu , spoko z charakteru i byłby jeszcze prawiczkiem, ale nie można niczego wykluczać poza tym wszystko jest do przejścia Kolejny prawik :classic_cool: :D Jak jesteś spoko to znajdziesz dziewczynę debilu :classic_cool: Jakieś tam prawicto nie ma nic do rzeczy. Tylko kumplom nie opowiadaj że nie ruchałeś bo ze 100lat będą się z ciebie brechtać :classic_cool:

Gość To jest jakaś plaga
prawiczków.Ja uważam,że do 20 roku życia to jeszcze obleci ale więcej to już jest z gościem coś nie halo.

Gość prawiczekgfgfghf
Asiulaa20 czyli miałaś chłopak który nie był prawiczkiem ? Z reszta ja nie rozumiem po co na kafe tyle tematow o prawictwie :D Nie wiem czego faceci tutaj szukaja ? A znajac realia dzisiejszych czasow mozna dojsc do wniskow ze wiele facetow i kobiet jest samotnych i sami sa sobie winni - skad ja to znam :D Sam w sumie czekam na jakas fajna dziewczyne co mi bedzie odpowiadac a ja jej - pewnie sie nie doczekam - wtedy sobie zakladam ze na drugim swiecie na mnie czeka :D

Gość prawiczekgfgfghf
Asiulaa20 A tak poza tym to jesteś jedną z najładniejszych dziewczyn na kafe ;) A tak poza tym nie mogłem sie powstrzymać od napisania czegokolwiek :D w tym temacie.... Powodzenia w życiu ;)

To tak jak by powiedzieć że dziewczyna która ma 25 lat i jest dziewica to coś jest nie tak,otóż nie,jeśli facet nigdy nie miał dziewczyny to powinien być prawikiem tak samo jak dziewczyna która nigdy nie miała faceta też powinna być dziewicą,gorzej jest wtedy jak jest na odwrót,czyli że nie miał dziewczyny ale prawiczkiem już nie jest,a po za tym żaden prawiczek po 25 roku życia nie przyzna się swojej lasce że jest prawiczkiem,chyba że jest imbecylem.

prawiczekgfgfghf-Asiulaa20 i tak ci nie da a tym samym nie podniesie twojej niskiej samooceny,ale jak byś nie spróbował to nie był byś facetem;) Asiulaa20 rzeczywiście ładna dziewczyna z niej

Gość Henio Paszczak
Ja bym nawet sądził,że Asiulaa20 rzeczywiście jest najładniejszą kobitą na kafeteriii....:classic_cool: Widział ktoś tu ładniejszą mordkę ?

Gość abuse1989
ktoś moze i chcialby stracić prawictwo ale jak jak siee nie ma zajomych ani się nie wychodzi na żadne imprezy...

Gość nie mam nicka
to moze do burdelu iść

Gość zadna nie chce prawiczka

Ja widziałem ładniejszą,jest to osoba która ma nick "Mary"to jest dopiero piękna dziewczyna,aż można się zakochać od pierwszego spojrzenia❤️

Gość ale i tak by pewnie
prawiczka nie chciala

Gość skrobanka, aborcja, gwałt
jak prawiczek chce r00chać i mu jakaś zada da to rozprawiczyć się może w każdym wieku . . . żeby szybko się rozprawiczyć facet musi mieć: a konto na portalu nasza-klasa b samochód c być brunetem, szatynem lub blondynem d mieć bmi w granicach 25 e mieć tatusia mądrego i monogamicznego f nie ubierać się jak dresiarz g nie golić głowy na łyso h nie mieć brzucha piwnego i mieć zdrowe uzębienie j zawsze nosić przy sobie prezerwatywę k mieć świeży oddech l nie palić papierosów m nie zażywać narkotyków n nie nadużywać kawy o kopulować z żoną tylko po ślubie p chodzić do kościola

Gość skrobanka, aborcja, gwałt
i przede wszystkim zmieniać bieliznę osobistą oraz myć się codziennie

Gość 24 letni prawiczek :D

Gość 24 letni prawiczek :D
mam 24 lata i nadal nim jestem i to mnie bardzo cieszy! :D

Gość Kain85
To czy ktoś jest prawiczkiem czy nie zależy głównie od niego samego. Fakt że dla gości którzy do myślenia używają penisa zamiast głowy to nie do pomyślenia bo tzw zaliczanie to ich główny życiowy cel,to niestety przykre ale prawdziwe.Tacy zwykle kończą w związku z przymusu albo płacąc alimenty.Ja osobiście nie chcę zakładać rodziny bo lepiej mi jest samemu,nie wierzę w bajki typu miłość itp choć nie miałem jakiegoś zawodu miłosnego czy coś w tym stylu.Pomimo 25 lat nadal jestem prawiczkiem bo tak chcę,gdybym chciał to nie miał bym problemów ze znalezieniem ochotniczki bo nie raz okazja była mimo to nie ryzykuje bo wpadka była by bardzo dużym problemem i całkowicie pomieszała mi plany na przyszłość.Seks to na pewno świetna zabawa ale trzeba pamiętać że może mieć poważne konsekwencje przez które nie dla wszystkich jest warty ryzyka...

Gość Alekssiaa
Chcialabym zeby Moj chlopak byl prawiczkiem, ale niestety to niemozliwe ;(

Gość czyjestemprawiczkiem
Mam teraz 22 lata, sex uprawialem jednokrotnie w wieku lat 16. Czy jestem prawiczkiem?

Gość kobiety nienawidza
prawiczkow

sa tez takie ktorym to pasuje - i sa przewrazliwione na punkcie abstynencji seksualnej partnera zwykle chca wspozyc dopiero po slubie

Gość nie ma prawie takich

Gość TH is iT CK
Nie wazne ile ma się lat Fakt że ktoś włozył penisa do pochwy nie ma znaczenia