Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość podpowiedzcie mi dziewczyny

Czy jednak zależy?????????????????

Polecane posty

Pokłóciłam się ze swoim facetem, kłótnia była okropna, chciał to zakończyć, więc odeszłam. Minęły dwa dni, a on dzisiaj zadzwonił czy pojadę z nim gdzieś( do innego miasta w interesach itp) często z nim jezdziłam. Czy jednak się obudził i mu zalezy, czy w coś gra? Kurcze sama się gubię w tym wszystkim. Nie chciał mnie znać, słyszeć, chociaż nie z mojej winy była kłónia. A zadzwonił. O co chodzi...?

odeszłaś? odeszłaś to zajmij się czymś innym a on niech zabierze ze sobą swoją babcię

Gość wyslie jednak, ze
teskni do ciebie

tak tak ike odeszłam, ale ja pytam dlaczego się odezwał, dlaczego chciał jechać ze mną.

Gość moze przemyslal i teskni
powinien przeprosic, jesli byla jego wina i jeszcze tak chamsko sie zachowywal

Gość moskala
jest kilka opcji. albo wie że przesadził i ma plan żeby jakoś cię przeprosić a ten wyjazd ma być takim na pogodzenie się. albo z przyzwyczajenia - bo zawsze z nim jeździłaś.albo sądzi że to była tylko kłótnia i nic się takiego nie stało..albo...można tak zgadywać.albo się go pytasz o co mu chodzi albo olewasz sprawę.

tak tak ike odeszłam, ale ja pytam dlaczego się odezwał, dlaczego chciał jechać ze mną. czekaj poszukam kuli a tak na poważnie babo głupia a co za różnica dlaczego ważne czy jesteście w stanie się dogadać

ike dlaczego mnie wyzywasz? Czy ja ci coś zrobiłam? Sorry, ale myslałam że jestes inna...po niektórych Twoich wypowiedziach i tej do mnie zmieniam zdanie:/ Fajnie że oceniasz ludzi nie znając ich.

"A zadzwonił. O co chodzi...?" o to, że nie ma z kim jechać w interesach... A tak to będzie gębę do kogo otworzyć i jeszcze co zaruchać :P

ike dlaczego mnie wyzywasz? Czy ja ci coś zrobiłam? Sorry, ale myslałam że jestes inna... ale w razie co w służbową podróż ze mną pojedziesz?:P