Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uhuhuhuhuuuu

kto zna sie na wykańczaniu wnętrz, dobieraniu kolorów itd? KOLOR ŚCIAN PYTANIE.

Polecane posty

Gość uhuhuhuhuuuu

chcę na ciepłą zieleń dwie ściany w pokoju a pozostałe dwie na jakiś inny kolor, tylko nei wiem jakie by pasowały. Pokój ma dwa wielkie okna na południe i wschód i jest wiecznie w nim gorąco. Jest raczej spory - 4x5m. Na podłodze mam położone panele z olchy bodajże. Mam 17 lat i chciałabym żeby wnętrze było żywe i pobudzało do działania :)

Ja miałam dwie zielone i dwie żółte... ale nie przesadzaj, niech to nie będą mocne kolory. I też zależy jaki odcień wybierzesz... U mnie fajnie to połączenie wyglądało. Bardziej mi się podoba fiolet z żółcią, tak jak przemalowałam.

Ja od razu wykluczam kolory typu żółty, błękitny, zielony - generalnie takie gaciowo-pastelowe

Gość uhuhuhuhuuuu
też olcha. I czy kolory ścian mają wpływ na to zeby było w pokoju troche chłodniej? bo teraz mam jasny pomarańcz...

Gość uhuhuhuhuuuu
dlaczego uwazasz ze zielony i niebieski i zółć to kolory gaciowe???? :D

ja mam obecnie oliwkowy zielony i zolty- narcyz z dekorala ale mam zamiar zolty przemalowac na ciemny, "brudny" zolty do zieleni pasuje sporo kolorow zalezy jaki efekt chcesz osiagnac jak ochlodzic to zimne odcienie kolorow np szary albo np ciemny fiolet

to zalezy jaki jest odcien zielonego ja mam zielone sciany i niebieskie frony mebli i wyglada to polaczenie dobrze ale jak juz pisalam to zalezy jaki jest odcien zieleni

Gość a jaaaaasfg
chyba, że połączyłabym ten intensywny niebieski z szarym????? ale kurcze wtedy by nie było mojego zielonego... poza tym niebieski podobno uspokaja, a ja chce być pobudzona do zycia hehe ;)

Gość a jaaaaasfg
a jaki by pasował zeby sie nie ''gryzły''? i zeby w pokoju nie było zbyt nudno?