Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość już nigdy więcej

już nigdy więcej nikomu nie pomogę

Polecane posty

Gość już nigdy więcej

mieliśmy dzisiaj ostatni egzamin, podpowiadałam koledze a ten baran napisał słowo w słowo to, co mu powiedziałam. prowadzący po sprawdzeniu zawołał nas do siebie i powiedział, że albo się ktoś przyzna albo nam nie zaliczy prac, a kolega co.. milczał! to powiedziałam, że ja mogę odpowiadać z tego co napisałam i tym sposobem ja dostałam 4.5 a kolega 2. teraz chodzi i rozpowiada, że jestem niekoleżeńska i wrzuca na mnie :(

zawsze tak jest. kretyn się nie nauczy, bezmyślnie wykorzysta inteligentniejszego i jeszcze pretensje ma. po prostu odpuść sobie pomaganie totalnym idiotom, pomagaj tylko tym którzy na to zasługują

Gość oijhh
ja miałam podobną sytuację. Podpowiadałą komuś ta osoba dostała 5 a ja 4=. No cóż życie, To ty też rozpowiadaj że to on jest nie koleżeński i nie ma honoru bo nie potrafi się przyznać.A co studiujesz?

Gość już nigdy więcej
budownictwo powiedziałam przy wszystkich, że to on się niehonorowo zachował i że powinien mieć odwagę przyznać się to mnie obśmiał. naprawdę, nigdy więcej już mu nie pomogę! kiedyś jak kolega ode mnie spisał całe kolokwium i wyszło to na jaw, to od razu powiedział że to on. a jak nie wyszło za którymś tam razem, to przynajmniej drinka postawił na imprezie. a tamten co, tylko rozpowiadać brednie potrafi. kurcze, ale jestem zła

już koniec sesji więc się nie przejmuj, do października zapomną :) poza tym zachowałaś się uczciwie. Pomogłaś mu, a że jest głupi i nawet słowa nie umie zmienić to już jego wina. nie przejmuj sie :)

Gość oijhh
olej go :) a tak swoją drogą to widzę że u was daje się ściagać u mnie niestety nie... Gdzie studiujesz?

Gość już nigdy więcej
wszędzie się daje ale nie na każdym przedmiocie. kraków

a co byłabys kolezenska gdybys powiedziala ze to ty sciagałas?wtedy by sie z ciebie napierdalał zes frajerka:o sama sie przekonałam wiele razy ze ludzie to swinie:o:o