Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xxdfgdgdgdgdg

CZEMU METALE NIE LUBIĄ LUDZI SLUCHAJACYCH MUZYKE ELEKTRONICZNĄ?

Polecane posty

widze ze ktos ma wiele do powiedzenia .. ale nie potrafi tego wyrazic :)

Gość metal666
techno i inne takie gówna to nie muzyka spermopije.

Gość metal666
widze ze was zatkal zrozumcie jestescie zagłupi na metal i rock

a co jak sluchamy techna to nei mozemy i metalu czy rocku ? czasem lubie sobie tego posluchac po Twoich wypowiedziach widac ze nie jestes zbyt inteligentny

Gość metal666
jestem inteligentny-slucham muzyki dla elit. a ty czym mozesz sie pochwalic,czego dokonałaś.

mam CI pogratulowac ze masz uszy i mozesz sluchac :D? ok gratuluje

Gość metal666
pfff.pewnie nie zrozumiała byś przesłania zadnego utworu. polecam the analogs-pierdolona era techno

skad taka pewnosc ? nie rozumiem tego ze tak wiele masz do ludzi sluchajacy tej muzyki mimo ze ich nie znasz ja nic nie mam do tego ze Ty sluchasz metalu... zalosny jestes

Gość metal666
skad taka pewnosc ? nie rozumiem tego ze tak wiele masz do ludzi sluchajacy tej muzyki mimo ze ich nie znasz ja nic nie mam do tego ze Ty sluchasz metalu... zalosny jestes-mylisz sie nacodzień widze tych ćpunow bez wlasnego gustu -1latki dające na dyskotekach.

no dobra a sa i metalowcy co cpaja... skad wiesz czy ja cpam i daje a tez tego slucham :/ ? nie uogolniaj

Gość metal666
wiekrzosc ludzi sluchajacych metalu to intligencja-techniawy sa dla ludzi ograniczonych

muzyka nie zna granic ..ale my je przypisujemy , bo tak jesteśmy skonstruowani , że dzielimy i lubimy lub nie....:)

Gość metal666
techno to nie muzyka tlo gowno i komercja dla mas

Gość rgrtrttfg
bo metale to jebane brudasy niemyte kurwa jakby czarny to był jedyny kolor na świecie sretale to zapierdziale gówno

aha jeszcze jedno.. nie uogolniaj wszystkich sluchajacych techna i niby techna, bo Ci co chodza na manieczki w bialych rekawiczkach i gwizdkami nie rownaja sie tym co sluchaja prawdziwego techna.. tam owszem zdarzaja sie napakowani kolesie i laski zsolaryzowane jezdza tam by sobie poogladac ja jezdze na imperzy przedewszystkim zeby posluchac muzyki nie potrzeba mi tam alkoholu i dragow zeby sie bawic bo sama muzyka daje mi porzadnego kopa:)

Gość rgrtrttfg
metal666 śmierdzisz

zdzwilbys sie ile bym Ci pokazala nieinteligentnych metali :D podobnych jak Ty bo inteligentny czlowiek wie co to tolerancja i nie ocenia go kryterium muzyki czy stylu

metal666...techno to odłam electro , następnie można podzielić to na rożne podgatunki muzyki techno , która bywa naprawdę dobra i nie trzeba mylić jej z bandą wciągającą białe jak i metali z ćpającymi kleje.... :)

Gość metal666
tja a hazel -sam namawia do brania tebletow

Gość rgrtrttfg
kadiaa-toleruję ludzi niepełnosprawnych,czarnych idt. Nie toleruję gówna,które samo z siebie robi niemytą kurwe i oczekuje tolerancji. jakaś kurwa wymyśliła że toleruje się czarne niemyte kurwa brudasy. pozdrawiam,huj ci w dupę na zakończenie.

Gość rgrtrttfg
brudasy niemyte zapierdziałe

metal znam kapele metalowe co tez sa komercyjne znam kapele punkowe ktore sie sprzedaly znam kapele rockowe ktore po aktywacji daja za przeproszeniem du..... spojrz na chylinska co z siebie zrobila wiec albo jestes malo inteligentny albo jestes zbuntowanym gówniarzem. ps prawdziwy metal punk itd ma swoja muzyke swoja kulture czy tez swoja ideologie ale jest tez osoba tolerancyjna a reszta to banda pseudo ktorzy tak naprawde male maja pojecie o wszystkim

electro to nazwa ogólna -skrót- dla wszystkiego co z elektroniką jest związane -zamiast MUZYKI ELEKTRONICZNEJ......echhh:)

Gość rgrtrttfg
SRUNK SRETAL I INNE TO NAJWIĘKSZE GÓWNO NA SWIECIE PS. metal śmierdzi pounk też

Gość opera of.....
electro-a w tyakim układzie to ok.