Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hehehehehhhhhee

w koncu zrobilam cos ze swoim zyciem:)

Polecane posty

Gość ana. anaaaaa
sadze ze Ty jako facet nie będąc doceniany np przez swoją kobiete lub szefa w pracy stałbyś sie nieszczesliwy i sfrustrowany. to jest normalna potrzeba w budowaniu własnej wartosci świadomości itd. kazdy tego potrzebuje nie tylko desperaci i małolaty.. ojj Ty:)

Gość ana. anaaaaa
uważam ze słowa krytyki powinieneś zachowac dla siebie.. tzn nic nie pisac w tym temacie. (Chociaż to moze dobrze bo dzieki Tobie wyslilam sie intelektualnie:P) przewodnim tematem nie jest facet! ujeła go na koncu zeby podkreslic korzysci ze zmiany. tak myslę.. a intuicję mam dobrą :P hehe ;)

sadze ze Ty jako facet nie będąc doceniany np przez swoją kobiete lub szefa w pracy stałbyś sie nieszczesliwy i sfrustrowany." wiec własnie robie wszystko tak by nie zawiesc ich oczekiwan tak swojej kobiety jak i swojego szefa :) Ale sie tym po prostu tutaj nie chwale , bo nie widze w tym sensu to jest normalna potrzeba w budowaniu własnej wartosci świadomości itd. kazdy tego potrzebuje nie tylko desperaci i małolaty" Chwalenie sie czymś co buduje moja wartosć wewnetrzną jest tylko i wyłacznie czystym snobizmem . By być szczesliwym nie wejde na forum i nie wygłosze odezwy do obcych ludzi tylko dlatego by mnie wszyscy usłyszeli jak mi jest fajnie , dobrze i jaki to mądry i wszechwiedzacy sie stałem ... to nic nie zmieni !!!lecz wzbudzi albo zazdrosc w innych albo politowanie ...

a intuicję mam dobrą jesteś kobietą więc masz prawo tak uważać :P

Gość ana. anaaaaa
ale mi chodziło o sam fakt potrzeby doceniania. a nawet jezeli robisz wszystko by być docenianym a kobieta na wysiłki nie zareaguje "jesteś wspaniały!" a szef nie powie "dobra robota" to motywacja i samoocena spada. masz racje co do ogłaszania tego na forum. ale ja jako skrajnie toleranycja i tak doszukuje sie wszelkich motywów nie tylko negatywnych (snobizm) moze jakies braki w realnym świecie. nie wiem:) nie wiem czemu sądzisz ze intuicja jest gorsza cechą ( i przypisywaną głownie kobietom) a logiczne myslenie bardziej cenioną. wiele uczonych uznawało intuicje za wartosciową zdolnoscią (a nawet wartosciowszą).

nie wiem czemu sądzisz ze intuicja jest gorsza cechą" nie napisałem że gorszą , gdzie tak wyczytałaś? Napisałem tylko że bardziej owa cecha przypisywana jest kobietą I to wy nią sie posługujecie częściej , gęściej i dobitniej ale mi chodziło o sam fakt potrzeby doceniania. a nawet jezeli robisz wszystko by być docenianym a kobieta na wysiłki nie zareaguje "jesteś wspaniały!" a szef nie powie "dobra robota" to motywacja i samoocena spada." tak tu masz 100 % racje bez odpowiedniej motywacji ,poczucie że zrobiło sie cos dobrze i fajnie drastycznie spada , co nie prorokuje dobrze na przyszłe podjęcia prób w danym temacie .... teraz juz uciekam ;) nie powiem bo sie miło dyskutowało pozdro 🖐️

Gość laskaaaaaaa
autorko GRATULACJE!! naprawdę gratuluję, podziwiam i zazdroszczę:P a tymi kretynami, którzy sączą jak z zazdrości sięnie przejmuj bo to sa nieudaczniccy życiowi, którzy nic nie mają po za internetowym życiem:P

Gość Aguull
Napisałem tylko że bardziej owa cecha przypisywana jest kobietą Znalazł się ten od słownika :D

Gość ana. anaaaaa
no dobrze moze nie powiedziałeś ze gorsza tylko raziło mnie Twoje podkreslanie ze intuicja jest kobieca a kobiece logiczne myslenie to abstrakcja, wg mnie brzmiało to pejoratywnie. chyba mam w sobie jakiś nieświadomy feminizm;) przepraszam. miłego wieczoru Regres. obroniłes sie..nie jesteś taki zły ;)

Gość ana. anaaaaa
wrózko Anielo co masz z darmowych wrózb? he

Autorko-cieszę się razem z Tobą! Nie przejmuj się tymi glupawymi wpisami frustratow kafeteryjnych(niektorych):) za małymi sukcesami będą większe! Ciekawe,czy tu niektórzy mieliby czym się popisać:P Parszywi zazdrośnicy!:P

Ta praca w banku bardzo ciekawe, to wielki sukces, po 1. odezwali się. 2. dostałaś prace 3 musisz mieć duże kwalifikacje 4 Dostałaś nie pracę byle jaką tylko w banku.

Gość Blogowa Grupa Samorozwoju
http://akcja-realizacja.blogspot.com/ Blogowa Grupa Samorozwoju to zestawienie blogów o tematyce motywacyjnej i samorealizacyjnej. Stawiamy na edukację, rozwój zawodowy, naukę języków, spełnianie marzeń i wiele wiele innych. Jednocześnie walczymy z wadami, lenistwem i słomianym zapałem. Jeśli opisujesz (lub chcesz zacząć) sposób realizacji swoich marzeń i planów na blogu - dołącz do nas :) Masz DOŚĆ bezmyślnego gapienia się w ekran telewizora lub komputera? Chcesz ZMIENIĆ COŚ w swoim życiu? Masz MNÓSTWO marzeń i pomysłów, ale jednocześnie brak Ci sił, motywacji i planu aby je zrealizować? PRZESTAŃ narzekać, że inni mają "zawsze lepiej i łatwiej"! Swoją pracowitością i zapałem też możesz zajść bardzo daleko! http://akcja-realizacja.blogspot.com/

Gość tez mi sie wydawalo...
....kiedys czulam sie podobnie jak ty. Po dlugim okresie posuchy w moim zyciu, udalo mi sie znalezc dobrze platna prace. I to mnie uskrzydlilo. Niedlugo po tym, kupilam mieszkanie i czulam sie swietnie ze swiadomoscia ze tak dobrze sobie radze. Pozniej pokupowalam sobie rozne rzeczy, na ktore nie bylo mnie wczesniej stac. Pozniej samochod. Zagraniczne podroze 2, 3 razy w roku. Bylam w siodmym niebie. I chcoc doceniam to, co mam, to po pewnym czasie to wszystko mi spowszednialo. I okazalo sie, ze znowu jestem nieszczesliwa, bo tak naprawde to nie o to chodzilo........Po 3 latach jestem w tym samym punkcie w ktorym bylam na poczatku, z ta roznica ze mam mieszkanie, samochod, rozne bajery i niezle mi sie powodzi. Ale pustka jest taka sama jak byla....

"i stać was na "ciuhy" laptopy i wycieczki. to jest jakaś masakra. niektórzy nawet prezydentami zostają." ...a ty widziales kiedys jak sie sp. prezydent Kaczynski albo Walesa ubieral? .....

to ma do rzeczy, ze kazdy ma swoje indywidualne marzenia i prywatne cele do osiagniecia. Prezydenta moga nie interesowac laptopy czy moda, tak samo jak kogos moze zupelnie nie interesowac zostanie prezydentem......

tak, teoretycznie tak, ale czy mielismy kiedykolwiek w historii naszego pieknego kraju choc jednego prezydenta, ktory choc w podstawowym zakresie, przejawial wszystkie cechy, ktore powinien przejawiac ktos kto jest glowa panstwa? Jeden ani nie byl wyksztalcony ani nie swiecil poprawnoscia jezykowa, drugi, choc do przyjecia pod wzgledem zdolnosci poprawnego poslugiwania sie jezykiem polskim byl na bakier z podstawami kurtuazji ( to zreszta cecha wspolna wszystkich naszych prezydentow), inny z kolei byl ignorantem i dodatkowo twierdzil, ze jest do tego uprawniony bo jest prezydentem, itd......A co do twoich wywodow na temat osob, ktore sie dorobily choc teoretycznie nie powinny byly, to jezeli masz sie za osobe inteligentna i swiadoma swiata dookola siebie, to nie powinno cie to dziwic, bo nie od dzis wiadomo, ze to nie na inteligencji buduje sie sukces, albo raczej, ze nie jest ona warunkiem bezwzglednym do jego osiagniecia.......

Gratulacje:) A ja niby wszytsko mam,dobra pracę,samochód,mieszkanie,urodę,a zupełnie nic nie robie ze swoim życiem...wciąż lamentuję,użalam się-że partner po dwóch latach okazał się totalnym trutniem i palantem ( na moim utzymaniu u mnie),a ja nadal się łudze że może nadal znim być...bo zostanę sama...bo będę cierpiec gdy sie rozstanę...że mnie nikt nie zechce...że nie ma fajnych dobrych facetów i lepiej to brać....Masakra,a chciałabym tak jak TY oderwac sie od doła,lęków,strachów i zacząć cieszyć sie życiem... Gratuluję...

Gość Ofermy I inne debileu
To temat z 2010 roku !! Ekonomista" qrwa ! :D Jesli taki jestes bystry ofermo to nie dziwne, ze dostrzegles wylacznie braki tych panienek " Nieudacznicy tak jednak maja