Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mirelka ze dworka

Jak zmienic wlosy? Fotka

Polecane posty

Gość mirelka ze dworka
Aha,to na tego boba to fajna fryzurka,ale nie wiem czy nie bede wygladala jak wredna suka.Wole cos co zrobi ze mnie kobiete aniola do rany przyloz hehe.Jesli chodzi o shakire moja siostra takie robi i troche wyglada jak stara klempa nie ublizajac jej ;/ Ja chce wygladac na conajmniej 17 lat,choc mam 24 ;/

Ja ogolnie zawsze jak zmieniam fryzure,to robie to diametralnie,za kazdym razem inna,wlosy przeciez odrastaja:)

ja taka mialam 2 lata temu jak ta blond wlasnie bardzo pocieniowana u gory, dopiero co sie pokazala w swiecie mody, a ze fryzjerke mam taka co pozwala sobie poeksperymontowac na mojej glowie to mi wlasnie tak ostrzygla. duzo fryzur mozna z niej zrobic. mysle, zeby znowu sobie tak wlasnie wystrzyc.

Zdesperowana Domowa Żona- Twoja buzia aż krzyczy ,że chce mieć grzywkę :) i ja właśnie radziła bym Ci zrobić grzywkę i ciepły brąz zamiast czerni :)

Gość mirelka ze dworka
Aha,to na tego boba to fajna fryzurka,ale nie wiem czy nie bede wygladala jak wredna suka.Wole cos co zrobi ze mnie kobiete aniola do rany przyloz hehe.Jesli chodzi o shakire moja siostra takie robi i troche wyglada jak stara klempa nie ublizajac jej ;/ Ja chce wygladac na conajmniej 17 lat,choc mam 24 ;/

co chwila scinam grzywke ale nie bardzo mi pasuje mimo mojego wysokiego czola dziwnie w niej wygladam.. wierzcie mi probowalam juz. a co do brazowego to mialam kiedys i troche nijako to wygladalo. juz lepiej w blond..

Gość mirelka ze dworka
Zono - tobie pasowalaby grzywka,tylko wlasnie chyba masz ten problem co ja.Niektorym fajniutko prosto sie uklada,a innym jakies wywijasy,szopy niewiadomo co mimo ze grzywka wskazana. Ja chyba zetne jak ta tleniona ze zdjecia,i grzywka jak juz to na bok. A tak wgl Lady Gaga ma super wlosy,te tlenione z pomaranczem.

za kazdym razem jak ide do fryzjera to scinam sobie taka grzywke, ale trzyma sie chwile i juz jej nie ma! spowodowane jest to moim lenistwem bo nie chce mi sie ukladac wlosow.. a zeby mi sie takie cos trzymalo na bok to trzeba ukladac i jeszcze lakierem prysnac. ale chyba tym razem sie poswiece. wlasnie przed lustrem zczesalam przedzialek na druga strone i mi sie takie cos ulozylo i nawet ok to wyglada tylko wlasnie trzeba by bylo lakierem jeszcze.. naturalnie to zapomnij, chyba ze prosta taka, ale prosta odpada.