Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Greace*

Jaką niespodziankę z okazji imienin zrobić Ukochanemu?

Polecane posty

Doradzcie proszę.To facet elegancki z klasą. Myślę o np.eleganckim zestawie Watermana,ale jeszcze coś...i nie wiem:(

Gość obrzezany ekogroszek
a do jakiej kwoty ?

Hm...kwota nie gra roli...jesteśmy rok niecały ze sobą,więc Mercedesa jeszcze nie kupię:D Ale coś elegenckiego,zasługuje na to.

Gość moundd
mój też ma dziś imieniny :)

i co kupiłaś Mu? ja nic, pomysły mi sie wyczerpały już :(

No ciekawe te pomysły na tej stronce:)Ale może coś praktycznego,eleganckiego i żeby mu mnie przypominało:)

"Przedmówco"Po niku widać...a komentarza nie trzeba komentować:P Nie skorzystam!!!

czyli men jest nudziarzem z klasa ;) to kup mu jakas chlodziarke do wina, zegarek binarny, ramie robota - niech sobie zaprogramuje i robi nim drinki (bedzie dumny z siebie przed kumplami)... gadzetow na allegro nie brakuje, tylko portfell ogranicza wyobraznie, a to i tak dlugo by szukac...

ekogroszek-NIE JEST ŻADNYM NUDZIARZEM!!Po co ta zlośliwość? Jest zabieganym facetem, zarabiającym dużą kasę,spędzającym większość życia na podróżach i w biurze.Ma pasje,szerokie zainteresowania ale i ograniczenie czasowe.O takim ułożonym życiowo marzyłam-takiego mam:)

no to skoro ma szerokie zainteresowania, to raczej powinnas miec kleske urodzaju w kwestii wyboru,niczym dziecko w sklepie z cukierkami, a nie odwrotnie ;) ja bym sobie zafundowal jazde czolgiem na poligonie w drawsku pomorskim :D

ekogroszek,nie każdy ma takie pomysła jak Ty:D Ty byś sobie może i zafundował,ale Twoja kobieta Tobie to pewnie takich cudów nie:D

prosze bardzo dziecino: http://www.goldengift.pl/Produkt/47/Jazda_czolgiem_T-55/ sam chcialem, ale zrezygnowalem bo sie okazalo, ze maja zamek wyjety, lufe zaspawana i niestety postrzelac juz nie da rady :O a wracajac do gadzetow z klasa, to slyszalem, ze nocnik Pilsudskiego niedawno ktos wystawil na sprzedaz...;)

no pomysl, kazdy chcialby miec np stolik na ktorym Pilsudski ukladal godzinami pasjansa. Wstawi sobie Twoj men tak stolik i kazdy kto uslyszy, ze macie stolik, ktory nalezal do Pilsudkiego, pomysli - "taaa...jasne..." A jak Twoj men powie, ze ten nocnik, stojacy tam w przeszklonej szafce nalezal do Pilsudskiego, to bedzie rozpierala go duma, jakby zaspokoil harem - taka bedzie reakcja gosci...;)