Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wolvfram

obawiam się że w niedzielę mohery na wsi mnie zrobią łomot

Polecane posty

Gość Wolvfram

no właśnie, już mam zaświadczenie z Gminy, że mogę w niedzielę głosować w wyborach poza miejscem zamieszkania i mam zamiar głosować na wsi u rodziny i rodzina mnie ostrzega abym przypadkiem nie głosował na Komorowskiego, ponieważ mohery jak wyjdą po mszy z kościoła nafaszerowne praniem mózgu i jak gąski , jedna za drugą będą głosować na KACZKĘ a kto będzie przeciw to dostanie łomot , zaczynam się bać, czy powinienem się bać ?

Gość taa niedobra pupa
Rozczaruję cię, ale na Kaczkę nie głosują tylko mohery. Ja w ogóle niewierząca jestem, i tez na niego zagłosuję. Przeciez nie na tego tłuściocha, co nawet nie wie, jak uzywac prezerwatyw.

Gość dam ci na wino staszek........
przegracie z kretesem mocherowe gacie.

Gość mozecie sobie poszczekac
kazdy socjolog i politolog otwarcie nazywa elektorat pis jako niewykształcone wiejskie masy sterowane przez kosciół analfabeci i tyle czy tacy ludzie powinni miec prawo głosu? dla kaczki to łatwy kąsek wiec żeruje na nich a potem powie im "spieprzac dziady" :D

Gość szpaczek pokraczek
elektorat Komorowskiego to zmywaki w Anglii, pijące angielski mocz , czując się jakby spijali szampana

Niedługo Komorowski spotka się ze swoim głównym elektoratem - kołem gospodyń wiejskich :classic_cool: (via gazeta.pl)

Czy wy sobie imbecyle nie zdajecie sprawy, że dzielenie wyborców na polaków A i polaków B, to tylko zabieg marketingowy? :D Po to żeby wieśniaki głosujące na Komorowskiego mogły również poczuć się jak inteligencja? Przecież to znany i stary jak internet chwyt, nawet w stanach na wyborców Busha mówionio 'red heads' - czyli okreslenie na wiesniaków:P I owszem, komentatorzy powiedzieli, że Komorowski miał najwięcej głosów od ludzi z wyższym wyksztłceniem, ale nie dodali że wśród tych po zawodówkach też - jak myślicie, dlaczego? :D

Gość nickonicko2010
Obaj kandydaci to nudziarze,ja sie zastanawiam nad zostaniem w domu ale chyba jednak pofatyguje sie i zagłosuje na mniejsze zło czyli Bronka(http://www.telefon2.blogspot.com )

Gość wprost,neewsweek,rzeczpospolit
na komorowskiego beda głosowac koszerne moski i ci których oni przekupili

Gość Policjant tomasz
Ciezko opanowac mi sie od wyzwisk ale dlaczego Komorowski nie mialby zostac prezydentem?? Chcecie aby znowu na linii prezydent-premier byla wojna ?? Dajcie szanse Komorowskiemu aby Polityka w naszym kraju stala sie bardziej skuteczna , moze wkoncu gdy jedno ugrupowanie zdobedzie wladze to uda sie przeprowadzic jakies cenne reformy??

Gość karoooll775
głosuje na Bronka bo nie na ksero

Policjant - dopóki nie będzie jasnej linii politycznej wytyczonej, i celów które trzeba osiągnąć, to będzie wielkie Gówno a nie sytuacja w kraju i skuteczna polityka. Niestety PO linii politycznej nie posiada, i w ustalaniu celów kieruje się aktualnymi oczekiwaniami i trendami wśród społeczeństwa - żeby zdobyć potencjalnych wyborców. Nie mają kręgosłupa i dążą tam, w którą stronę wiatr od wyborców wieje - a to dla kraju jest największym nieszczęściem, bo dążą do tego, co potrzebne Zdziskowi spod budki z piwem, który na gospodarce i ekonomii zna się tak, jak ja na kwantach i kwarkach.

Gość fdfddfdfdfdfd
Policjant tomasz -dobrze spałes??

Gość Policjant tomasz
Opuszczam to forum bo kurwicy dostane jak wczoraj. Glosujecie sobie na Kaczynskie. Erudytka Pis jest taka sama chorogiewka jak Po a z dwojga zlego wybieram tuska i Bronka. Kaczynscy mieli swoje 5 minut , nie wykorzystali ich.

Gość fdfddfdfdfdfd
Jarek górą.. komor do komory

Gość aspargin
Media mogą sobie tworzyć wojnę domową na własny użytek. Ja szanuję wyborców obu kandydatów, którzy ideologicznie tak naprawdę dużo się nie różnią. Z pustego i tak się nie naleje, więc pytanie w wyborach powinno brzmieć, na kogo chcesz zganiać winę za kolejne 5 lat w najbliższych wyborach? A Pan Jarosław K. miał już swoją szansę jako premier.