Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość !Zniesmaczona!

Dlaczego nie myjecie się CODZIENNIE brudasy?

Polecane posty

Gość !Zniesmaczona!

To pytanie do facetów.

Gość dfgsdfg
A wy dlaczego tak śmierdzicie mimo iż się podobno myjecie?? Głupia autorko -z kim ty się zadajesz że mówisz że faceci śmierdzą?Widocznie twoje otoczenie takie jest.A wiesz że z kim się przestaje to takim się staje.Czyli ty też śmierdzisz.

Bo częste mycie skraca życie. Skóra się ściera i człowiek umiera. To chyba jasne jest? I logiczne przecież! :classic_cool:

Gość !Zniesmaczona!
Ten problem dotyczy zwłaszcza młodych chłopaków,np.moich kolegów ze studiów.To jest okropne.Nie rozumiem jak mogą nie myć się codziennie,nie zmieniać skarpet(jest też taki wynalazek jak dezodorant do butów!) i chodzić w jednej koszulce/spodniach cały tydzień:(

Gość !Zniesmaczona!
Oczywiście to pytanie nie tyczy się panów,którzy dbają o higienę. A ja jestem zawsze czyściutka i pachnąca.Myję się minimum 2 razy dziennie.

Studenci zawsze mieli cienko z kasą, więc nie mają na dezodorant i proszek, bo potem zabraknie im na piwo.

Gość bgfhdfhdf
a czemu kobiety nie myja cipy? i nie gola jej?? nie ma nic gorszego niz smierdzace cipsko owłosione, bleeeeeee

Gość !Zniesmaczona!
No mówię,że ten problem mam na studiach.I nie wiem jak go rozwiązać.No przecież nie powiem koledze,że śmierdzi:(

Gość !Zniesmaczona!
Ja myję całe ciało,a włosy mam tylko na głowie:)

Gość !Zniesmaczona!
Żuję i mam się dobrze,tylko przeszkadza mi,że np.fajny,sympatyczny chłopak śmierdzi! Panowie,nie wiecie,że to zraża do Was kobiety?A potem dziwicie się,że macie ponad 20 lat i dalej jesteście prawiczkami:P

Gość !Zniesmaczona!
Dezodorant do ciała i do butów.Czy to aż tak wiele?

Gość ihaaaaaaaaaaaaaaaa
a wy czemu przeciekacie!?

Gość dfgsdfg
Pieprzona Feministka A ja feministkę nie nazwie prawdziwą kobietą.

czy ty studiujesz zagospodarowanie odpadami? :D na moich studiach było odwrotnie, wszyscy pachnący, w najdroższych ciuchach, istna rewia mody i lansu...

Gość bgfhdfhdf
a czemu kobiety to szmaty ??

Gość ftfifidi
widocznie panna zniesmaczona studiuje w kongo i jej koledzy to czrnuchy z dzungli i teraz dziwi sie ze oni smierdza:)

Zniesmaczona- zasady higieny wynosi się z domu. Tutaj chyba nic nie zdziałasz. Masz rację, w dzisiejszych czasach wydać na najtańszy dezodorant 10 zł to nie tak dużo, nawet na kieszeń studenta. Ale jeszcze musi się taki delikwent umyć. Patrz, a ja myślałam, że już takich ludzi, którzy stronią od wody i mydła nie ma :)

Koleżanka jest bardzo niesprawiedliwa:D Po dzisiejszej przejażdżce komunikacją miejską mogę stwierdzić że.... kobiety nie myją się chyba tak samo jak faceci... więc nie uogólniajmy :D

Gość dsadasdasda
gołym okiem widac, ze ten temat to prowokacja na miescie mozna duzo czesciej spotkac spocone smierdzace kobiety niz smierdzacych facetów (oczywiscie nie licze żulów ze smietnikow i spod sklepu)

Gość dfgsdfg
Pieprzona Feministka Rozczaruje cię ale ja chcąc nie chcą się myje codziennie. Ale po prostu nie trawie feministek i dla mnie nie są to kobiety-a co nie wolno mi tak myśleć?

dfgsdfg - ależ oczywiście, że możesz, dla mnie to tylko powód do dumy:) kolejny przedpotopowy facet, co tylko by chciał kobitkę do garów zagnać. Darmowe bzykanko, darmowe obiadki, darmowe sprzatanie, darmowy worek do rozladywania napięcia.

Gość afsdfasfe
feministki powinno sia palic zywcem, po chuj takie gowno chodzi po ziemi :O ?

Gość !Zniesmaczona!
To nie jest żadna prowokacja.To coś w rodzaju apelu!Studiuję w państwowej uczelni,kolegów z uczelni sobie przecież nie wybierałam.U mnie raczej nie ma lansu,ekstrawagancją są perfumy z Sephory.Tylko,że ja nie wymagam markowych perfum.Wystarczy mydło,zwykły dezodorant,częste zmienianie skarpet.Przecież tak miło być czystym:)

Gość !Zniesmaczona!
No tak,teraz apel o czystość to przejaw feminizmu:O