fioletowy motyl 0 Napisano Lipiec 6, 2010 unnocited podziwiam cię Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
unnoticed 0 Napisano Lipiec 6, 2010 nie ma takiego powodu heh :P:P kazdy robi to co lubi ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy motyl 0 Napisano Lipiec 8, 2010 jest powód,ja nie wytrzymałabym tyle dni co ty...no moze na wiekszej ilosci chałwy tak,ale na takich malutkich porcjach,to naprawde sukces.Jutro zrobie sobie dzien z chałwą,ciekawe czy ubedzie chodziaz 0,5kg. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
unnoticed 0 Napisano Lipiec 8, 2010 napewno coś schudniesz ! ;) ja dzisiaj mam drugi dzień diety 10dniowej :) :D i juz 1,5kg mniej ! :):) jestem w szoku heh pozdrawiam ! :*:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja tez jestem w szoku Napisano Lipiec 8, 2010 ze jestes technikiem zywienia i jestes na diecie chałwowej. Proszę zmien zawod Twoj mozg chyba zamienil sie w chalwe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
unnoticed 0 Napisano Lipiec 14, 2010 bla bla :D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kamila 65 Napisano Lipiec 14, 2010 kurcze unnoticed jak ja to zrobilam ze nie widzialam wczesniej twojego forum! :) jakos jak mi podalas tamten link to na tamta padam:) to juz nie wiem czy tu czy tam? gdzie wchodzisz czesciej? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
stokrotka2507 0 Napisano Listopad 11, 2011 Witam! Od wczoraj jestem na diecie chałwowej. Postanowiłam ja zastosowac z czystej ciekawości. Chcę schudnąc 10 kg. Wzrost: 171 cm Waga początkowa (10.11.11): 67,6 kg Waga po 1 dniu (11.11.11): 67,1 kg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
stokrotka2507 0 Napisano Listopad 12, 2011 Dziś po całym dniu 66,1 kg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
stokrotka2507 0 Napisano Listopad 17, 2011 niestety musiałam przerwac na tydzień. od jutra zaczynam znowu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 15, 2013 nastepny topik o chałwie hmm... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
makeithappen 0 Napisano Sierpień 15, 2013 czy wy Jestescie takie durne czy tylko udajecie!?? ruszcie duuuupska zamiast wpier... chalwe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 15, 2013 tej chałwy nie je sie duzo wiecej ty pewnie zjadasz na dzien Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 15, 2013 Oczywiscie ze zjadam wiecej bo nie gloduje sie jak wy przez 8 dni a pozniej nazre sie jak swinia z powrotem. poza tym chalwa zadnych wartosci odzywczych nie ma. ja tam wole ananas banan kurczak kasza jablka a wy robta co chceta jak jestescie durne heheh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 15, 2013 chalwa jest odzywcza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość marooka Napisano Sierpień 15, 2013 W oryginalnej wersji są daktyle, nie jabłko. Kaloryczne i słodkie? Tak, ale najlepiej oczyszczają przewód pokarmowy. Możecie się śmiać, ale ta dieta działa. W ciągu 3 dni traci się od 1 kg do 3 kg dziennie. W zależności ile kto ma w jelitach. Dlaczego działa? Bo jest rodzajem głodówki oczyszczająco-przeczyszczającej. Ale w przeciwieństwie do innych tego typu diet poziom serotoniny jest tak wysoki, że jeść się nie chce, a organizm dostaje jednak (w zależności od typu chałwy i owoców) ok. 1000 kcal dziennie, więc nie jest ona niebezpieczna dla zdrowia. Oczywiście, podobnie jak ze wszystkimi dietami, i z tą nie można przesadzać. Tym bardziej, że im dłużej stosowana tym efekt jest przeciwny i kilogramów zamiast ubywać - przybywa w zastraszającym tempie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 23, 2017 ktos robi?we 2 razniej by było...ale ja jadłabym bułke w robocie,potem w domu na obiad i kolacje chałwa...bo jakbym w robocie chałwe wpieprzała to zaraz by mnie cała firma obgadywała...takie klimaty mam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach