Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czystyumysliserce

boje sie ze nie bylbym w stanie obronic mojej kobiety

Polecane posty

Gość niebrzytki nieniski niebeznadz
czystyumysliserce fajnie piszesz ahahaha

Gość pouuuui
juz wolallabym byc powierezem na imprezach niz byc w oczach wiekszosci facetow tylko obiektem seksualnym :O co ta dziewczyna soba reprezentuje?

Gość glowa do gory
a od kiedy to oceniamy po wygladzie? nie czarujmy sie dziewczyny, takie kobiety z takim imagem maja duze wzięcie i tyle

Gość czystyumysliserce
"pouuui" :O nastepna... ktora wyładowuje swoja zazdrosc a co ma kurwa ten wyglad do rzeczy? to ze laska jest atrakcyjna, sexowna to chyba same plusy nie uwazasz?? oj widze bardzo was to boli kobiety sa zajebiscie zazdrosne o inne kobiety... a co soba reprezentuje? ano to, ze jest mi np z nia najlepiej z wszystkich ktore dotychcasz miałem... i w cale nie mam na mysli tylko sexu (chociaz w tym aspekcie rownież jest cudowna)

Gość Klione
po poziomie Twoich wypowiedzi i barwnym języku widzę, że idealnie do siebie pasujecie :)

Gość jakie zycie taki rap w nim zaw
lepiej byc atrakcyjnym i sie kochac niz byc pseudo inteligentnym i ciagle narzekać co do autora, głowa do góry chłopie

hmm wiesz co? jesteś na serio słodkim facetem skoro Cię to martwi :) nie napisałeś:" hej moją babę podrywają jakieś cieniasy i gapią jej się na dupę" tylko napisałeś że się o nią martwisz :) ona chyba tego nie docenia...

Gość czystyumysliserce
FDD ale o czym Ty piszesz? czy Ty uwazasz, ze ja jej powiedziałem wprost "słuchaj boje sie, ze nie dam rady Ciebie obronić w razie co?" no chyba żartujesz... jedną z głównych cech, które kobiety pragną od faceta to wlasnie bezpieczenstwo, nie inaczej ona... mysle, ze ona po prostu ma o mnie nie co inne mniemanie, ja naprawdę chciałbym w razie co stanac w jej obronie, pokazac, ze dla niej moge sie wstawić, ze sie nie boje.. ale realia sa inne ja bym sie bał w razie takiej sytuacji moze nie tyle, ze bym sie nie wstawił.. bo stać bez głowa bym nie stał, tylko boje sie ewentualnej porażki w sytuacji kiedy by doszło do jakiejś awantury czy psychicznego starcia na słowa itp ;PP

Gość taa niedobra pupa
uczuciowo to bardzo bogata i piekna kobieta i tak naprawde nie pasuje do swojego wygladu No to jeśli tylko wygląd ma taki, i jest poza tym na wysokim poziomie, to z pewnością nie chodzi na żadne tanie dyskoteki, tylko raczej na konie, narty i brydża? Więc gdzie miałaby być zaczepiana przez penerstwo?

Gość czystyumysliserce
konie narty i brydż? a więc to jest wyznacznik jakie sa kobiety? to ciekawe.. w takim razie ja osobiscie nie znam zadnej grzecznej z klasa kobiety cóż za bezsens.. czy atrakcyjne kobiety zarówno duchowo jak i fizyczne nie mają prawa pójść na dyskoteke? :O mysle, ze wiele kobiet w tym momencie by ci po prostu ublizyło.. i jeszcze a propo pytania, gdzie miała by spotkac penerów którzy ją zaczepiają... no wiesz, Ty może po za koniami, nartami i brydżem siedzisz 24h w domu więc nie ma Cie kto zaczepić ludzie nie zyjacy internetem spedzaja czas w restaruacjach, knajpach, czasem nawet i na osiedlu ze znajomymi, chodz na spacery itp.. w kazdym z tych miejsc istnieje szansa na trafienie pijanego delikwenta, który poczuł się Bogiem i startuje do kazdej lepszej dziołchy

Gość fajansiarz
Świetnie Cię rozumiem, Autorze. Też mnie dręczy ten problem i nie wiem, jak mu zaradzić.

Gość taa niedobra pupa
nastepna... ktora wyładowuje swoja zazdrosc a co ma k**wa ten wyglad do rzeczy? to ze laska jest atrakcyjna, sexowna to chyba same plusy nie uwazasz?? oj widze bardzo was to boli kobiety sa zaj**iscie zazdrosne o inne kobiety... Tylko jak mamy zazdrościć, skoro nawet jej nie widzieliśmy? Z reguły właśnie paskudne laski przesadnie się malują i ubierają, bo są zdesperowane. Zresztą każdy może zrobić się na dziwkę, tylko na co? A co do oceny po wyglądzie - każdy jednak to robi. Tyle że na jedne rzeczy nie mamy wpływu, na inne - tak. TO że ktoś jest niski -- nie jego wina, ale że ubiera się jak suka - no wybacz, ale to dobrze nie świadczy.

Gość taa niedobra pupa
A co studiuje ta twoja dziewczyna? Ma jeszcze jakieś zainteresowania poza dyskotekami?

Gość czystyumysliserce
A nie uważasz, że jest róznica kiedy sama w sobie atrakcyjna kobieta się dobrze zrobi i po prostu to do niej pasuje niżeli kiedy jakiś patologiczny pasztet sie wystrzeli próbując zrobić z siebie na siłe sexowną panienke?? bo jesli tak zasadniczej roznicy nie umiesz zobaczyc to wydaje mi sie, ze nie mamy o czym dalej rozmawiać

Gość czystyumysliserce
a czemu zalozylas, ze studiuje? pisałem w pierwszym poscie, ze ma 25 lat.. zakładajac, ze szła z roku na rok do przodu studia ma juz za sobą ps. ona już pracuje.. a co robi pozwól ze nie musze zdradzać, jedynie dodam, ze na brak pieniedzy nie narzeka (zaraz jakis inteligent napisze, ze sie pewnie kurwi... wiec z góry mówie, żeby sie puknął w czółko)

Gość taa niedobra pupa
że jest róznica kiedy sama w sobie atrakcyjna kobieta się dobrze zrobi i po prostu to do niej pasuje niżeli kiedy jakiś patologiczny pasztet sie wystrzeli próbując zrobić z siebie na siłe sexowną panienke?? Podstawa co rozumiesz przez dobrze zrobi... Dla mnie silny makijaż, solarium , tatuaże, spódniczki krótkie jak gacie - to ostatnia tandeta. Obejrz sobie laski - aktorki, modelki z czerwonych dywanów. Żadna nie wygląda w ten sposób, nie noszą ani tipsów, ani przesadnego makijażu. Zresztą sam to dobrze opisałeś na początku - że tego typu laski przyciągają nieciekawych facetów. Sam się zastanów, dlaczego.

:P mówię o tym co NAM powiedziałeś a nie jej :P przecież nie napisałam że jej to powiedziałeś tylko że nam to napisałeś :P

Gość czystyumysliserce
Wasze (piszę w tej chwili do pewnego grona kobiet, bo faceci az tak ograniczeni zazwyczaj nie są) spostrzeżenie na ludzi jest naprawde żałosne.. oczywiscie patrząc na nasza płeć tez z miejsca można dać głupi stereotyp.. czyli np facet chodzący na siłownie musi być pół mózgiem, co to ma w głowie tylko mięśnie, albo np trenujący sztuki walki.. to już jakiś bandyta czas przejrzec na oczy, bo wlasnie dzieki takim istotom jak tutaj pare przykładów widać później to społeczenstwo jest takie spaczone

Gość czystyumysliserce
kolejna kwestia, co masz na myśli silny makijaż? bo ja jakoś bardzo rzadko sie spotykam z przesadnym makijazem... jesli juz to jakieś małolatki, co to również naturalna atrakcyjnoscia to nie grzeszą a ich jedyny dom to ulica... na solarium chodzi mnóstwo kobiet, uważam, ze dyskretna opalenizna jak najbardziej w cenie (a krytkują to tylko te ostre białaski, chociaz w głebi bardzo by chcialy miec nie co ciemniejsza karnacje) dajesz przykład aktorek z czerwonych dywanów... hah no teraz sie konkretnie uśmiałem, mówisz o tatuazach? to z miejsca dwa przyklady, zabójczo sexownych kobiet - angelina jolie, megan fox... obie maja tatuaze i to nie jeden... o spodniczkach długosci gaci nikt tu nie mówi, przestań sobie dopowiadać widzisz mam na ciebie argumenty, ktore zupełnie niszczą twój głupi atak w strone mojej kobiety

Gość czystyumysliserce
"Zresztą sam to dobrze opisałeś na początku - że tego typu laski przyciągają nieciekawych facetów. Sam się zastanów, dlaczego." na to pytanie jest bardzo prosta odpowiedź... bo zazwyczaj mili, przecietni faceci zwyczajnie sie wstydza podejsc do takich kobiet.. uwazaja, ze to nie ich liga, ze z miejsca taka kobieta go oleje itp

Gość taa niedobra pupa
Pisałes o niej, że wygląda jak dyskotekowa suka. Nie wiem, co konkretnie miałeś na myśli, ale wulgarny, wyzywający wygląd a atrakcyjność fizyczna z dobrym ubiorem i makijażem to dwie rózne rzeczy... Aktorki na czerwonych dywanach nie wyglądają na suki. Tatuaż też - tatuażowi nie równy. Coś o tych jej zainteresowaniach pozadyskotekowych nie zapisałeś. Chyba to próżna dyskusja...

Gość taa niedobra pupa
na to pytanie jest bardzo prosta odpowiedź... bo zazwyczaj mili, przecietni faceci zwyczajnie sie wstydza podejsc do takich kobiet.. uwazaja, ze to nie ich liga, ze z miejsca taka kobieta go oleje itp Czyli uważasz, że ci nieciekawi faceci są "wyższej ligi"?

Gość czystyumysliserce
"Czyli uważasz, że ci nieciekawi faceci są "wyższej ligi"?" nie koniecznie z wyzszej ligi.. chodzi o odwagę, smiałośc, pewność siebie a tacy ludzie zazwyczaj mają którąś z tych cech

"czystyumysliserce ale kobiety potrzebuja bezpieczenstwa, szczegolnie ona... ona lubi silnych mocnych charakterem facetów boje sie ze moge sie nie sprawdzić" Wiele takich było co szukało silnych i poznawało ich siłę jak od nich w dzioba dostawały z pięści:D.Ale masz rację-jakbym chciał ją poturbować to byś nie miał szans gdybym przyjechał czołgiem:D.I przy okazji-lepiej myśl jak obronić ją przed jej głupotą-czyli przed pomysłami jak tatuaże:P.

Gość do autora _
autorze topiku, a w czym niby jesteś lepszy od pozostałych facetów którzy chcieliby ją przelecieć, masz jakieś szczególne osiągnięcia? może na nią po prostu nie zasługujesz i się przykleiłeś do niej jak gówno do buta

Gość anarihiaa
do "Max Zander vel Klaun " tatuaze na ciele kobiety to cos wspianalego i sexownego