Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość palaca mila kobieta

Czuje sie dyskryminowana poniewaz jestem osoba palaca

Polecane posty

Gość Dla osoby niepalacej
Chuchniecie palacza czy w ogole smrod dymu papierosowego jest takim odczuciem, jakby ci ktos puscil smierdzacego bąka w twarz. przyjemne? nie, a na dodatek niezdrowe.

Gość zarobienatym miliony
Mam pomysl jak mozesz palic w dowolnym miejscu na legalu. I NIKT NIE BEDZIE MARUDZIL ZE SMRODZISZ DYMEM. Potrzebne bedzie: woreczek sniadaniowy, dumka recepturka i papieros zapalony. Nakładasz na papierosa przy filtrze woreczek sniadaniowy i owijasz go mocno gumka recepturka (mam nadzieje ze zrozumiesz o co mi chodzi). I dym leci do woreczka. Jak skonczysz palic to wkladasz calosc do reklamowki np. z tesco i zawiazujesz mocno. I chowasz do plecaka, a nastepnie do torby. I zabierasz do domu...

Gość zer...fuj
a ja curwa czuje sie truty przez włascicieli samochodow, nie powinni jezdzic w miejscach publicznych, musze wdychac ich spaliny!!!! :P

Masz pełną rację,jak pijany obrzyga pół tramwaju i wysiądzie,to narzekają,ale nikt uwagi nie zwróci,boją się. Jak źle wyregulowany autobus zasmrodzi pół miasta,trudno. Gdy obok przystanku przejeżdża kawalkada ryczących motocykli-nic to. W pociągach śmierdzi z toalety,w przedziale od pasażera śmierdzi gorzałą i potem,w porządku. Jadę tramwajem,za mną siedzi facet cuchnący alkoholem i jak zwrócę uwagę,by na mnie nie dmuchał,wszyscy po jego stronie. Płacę na utrzymanie budżetu coraz więcej i jeszcze mandaty mam płacić? Niech mnie,jakby co,skarżą do sądu! I proponuję wszystkim-nie przyjmować mandatów,sądy się zawalą i będą MUSIELI skasować idiotyczną ustawę. Na powietrzu to bzdura,że taka ilość dymu to już szkodliwe bierne palenie,w zestawieniu ze spalinami to naprawdę żadne porównanie!

Gość a ja mam wrażenie
że część osób przeczytała tylko temat, bo pyskują zupełnie bez sensu. Przecież autorka wyraźnie pisze, że nie pali w miejscach niedozwolonych, nie pali przy osobach, które nie palą, a i tak jest traktowana jak intruz. Ja jestem niepaląca i pewnie - wolałabym, aby nikt nie palił, ale jest to nierealne. W związku z tym toleruję palaczy, o ile nie palą przy mnie. Ich wybór, ich zdrowie. Niedorzecznym jest wyżywanie się na palaczach za to, że palą w miejscach do tego przeznaczonych!