Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pikaczuuu

Chcę się zakochać...

Polecane posty

Gość pikaczuuu

tak po prostu, poczuc znow te motyle :o ehh, przegralam lajfa

Gość Trutnia Pospolita
Też bym chciała. Myślę, że już mi się to nie przytrafi...

ogladaj mniej kreskówek i wychodź z domu...zapisz się najlepiej na jakiś wakacyjny kurs-np. angileskiego. Moze tam kogos poznasz i nauczysz się nie uzywac takich słów jak "lajf". Nie tylko mnie to drazni, uwierz... faceci lubia takie, które potrafia się wysłowić-bez skrótów myslowych... nie pisze tego po złości:)

Gość same winne sobie jestescie.
To teraz macie.

Gość krzychhh
ja tez bym chcia.l nie potrafie juz tak dluzej sam:( mam 23 lata i dalej sam. bardzo szanuje kobiety, ale co z tego...:(

Gość Bell zakochana o zmierzchu
a co wam po tych motylach? Mogą obie strony czuc motyle..a i tak nie sa ze sobą w związku bo np facet jest tchórzem i nie przychodzi na spotkania.. wiec nie wiem po co te motyle..

Gość pikaczuuu
jedno slowo napisalam i juz gimgówna oceniają :) napisalam lajf bo nie chcialam pisać życie, razi Cie to? nie czytaj. kreskowki to nie wiem, moze z mamą ogladasz, ja wyroslam z nich jakos w podstawowce. a powaznie mowiac, mam 24 lata i wierze w milosc, mimo ze boje sie jej, boje sie zakochac a jednoczesnie tak bardzo bym chciala....

napisałam. ze nie było to po złosci. uzyłas takiego okreslenia i nie jestem wrózką, zeby twierdzić, ze poslugujesz sie takim słownictwem nagminnie. Co do kreskówek-to nie mogłam się oprzeć by jakoś nawiązac do twojego nicka. ileż w tych ludziach jadu....:(

Gość pikaczuuu
jadem zaczęłaś pluć Ty, więc odpłacam pięknym na nadobne, zwłaszcza że jestem skorpionem:P topór wojenny zakopmy więc:)

Gość pikaczuuu
boja sie odrzucenia, zostalam bardzo zraniona 2 lata temu i od tamtej pory nie umiem sie zakochac, nie umiem patrzec na facetow jak na facetów...boje sie.

wiem o czym piszesz Pikaczu życzę Ci mi miłości - niech CI się powiedzie!

Gość pikaczuuu
dla wyjasnienia - moj nick to efekt czytania onetowskich komentarzy :P juz sie nie boje, tzn boje sie odrzucenia jak kazdy, ale nie umiem sie zakochac no :o poza tym nie mam w kim, wszyscy zajeci, w pracy juz żonaci nawet no i dupa :o

zostaw ten onet!!!! :D zonaty to nie problem:P oczywiście mam nadzieje, ze Ty nie z tych:) jakbys miała inne nastawienie to z pewnościa kogos-available byś dostrzegła:)