Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Dociekliwy socjolog

Głosujmy na Jarka ponieważ kto kocha zwierzęta nie może być złym człowiekiem

Polecane posty

Gość nie ma reguł
ja nie dlatego zagłosuje na jarcia

Gość kiedy on ma czas dla kota
?

to, ze kaczka ma kota nie świadczy o tym, że kocha zwierzęta koże kocha tylko swojego kota? a może w ogóle go nie kocha, tylko go tuczy na kocie sadło? kto wie, co w takiej kaczce siedzi..... ja tam bym sie niczego dobrego w nim nie doszukiwała

Gość nie ma reguł
my tez jestesmy zlymi ludzmi (posrednio), bo jemy mięso i ryby patrzę obiektywnie

Gość szpaczek pokraczek
Komorowski musi byc super dobrym czlowiekiem , ze jeszcze bedac bogaty nie porzucil tej swojej ciut tylko brzydszej od P.Doroty Wellman Niewiasty

Gość obrzezany ekogroszek
ale komorowski strzela do zwierzat z milosci, a jak slucham o kocie jarka, to zaczynam wierzyc gejom, ze homoseksualizm wsrod zwierzat to rzecz naturalna...

Gość Juryś
być może nie wiesz o tym, że teraz jest nawet nakaz aby zastrzelić bobry , które się przyczyniły do tegorocznej powodzi a myśliwi nie mordują zwierząt dla wlasnej przyjemności , myśliwi mają pewien statut i reguły muszą przestrzegać, to nie jest tak, że myśliwy może zastrzelić sarnę , ponieważ taki miał kaprys a zimą myśliwi muszą dokarmiać zwierzęta leśne

Gość no nie wiem wiekszisc milosnik
ow zwierzat przeklada dobnro i zycie zwierzat nad ludzi.... np. ja :classic_cool:

Gość kacska_dziwaczka
prezydent w zasadzie nic nie robi... tylko reprezentuje kraj na całym świecie. Jarek nie umie nawet po polsku mówić, a co dopiero w innych językach!! a za wygląd powinien do kryminału iść, a nie kandydować... Sorki-nie do kryminału, ale do ... kurnika?? chyba kacznika ;) mój głos na Komorowskiego, za to, że potrafię powtórzyć to, co przed chwilą powiedział :D

Gość pogubiłam się w życiu:(
ale dzieci narobil jak glupi czapek

Gość ja tylko chce zaznaczyc
ze smani kochali swoje psy. Poza tym bycie dobrym dla zwierząt człowiekiem nie jest dostateczna kwalifikacją do prezydentury. Inaczej najlpeiej by sie nadawały na prezydentów babcie kociary- takie co to i 10 mają ( przy całej mojej do nich sympatii)

Gość nie ma reguł
Ale nie strzelamy do zwierząt dla fazy jak Komor a skąd masz informacje o tym, że strzela do nich z przyjemności czy dla futra :o, a nie dla żarcia?

Gość bbggg
koty sa wredne

Gość a Komorowski kocha swojego
psa. I co to ma do rzeczy? Lepszy ten co ma kota, czy ten co ma psa?

Gość Juryś
zapomniałem dodać, że statut - statutem ale wkrótce zacznie się okres polowań na kaczki a Komorowski porządną dubeltówkę ma i podobno oko celne :)

Gość a Komorowski kocha swojego
to niech jedzie do Egiptu :)

Gość nie ma reguł
dzieci nie powinni robić tylko ci których na to nie stać albo nie chcą Nie do końca... tym bardziej nie powinni ich płodzić narkomani, większość osób chorych psychicznie oraz alkoholicy. Myślę, że przy tym bieda to małe piwo.

Gość nie ma reguł
aha i nie jedna osoba, która marzy o dziecku nie zasługuje na nie. Część "ludzi" chce sprawić dziecko, bo chcą mieć swoją ofiarę :p

Gość nie warto - stracony czas
dzieci Komora są na tyle dorosłe, że nie potrzeba ich utrzymywać. Same się utrzymują. A swoją drogą ze swoich podatków utrzymujesz inne dzieci, więc nie kombinuj :)

W chuju mam dzieci Komorowskiego, najprawdopodobniej pójdą drogą ojca i też bedą zajmować sie polityką i tez beda ciągnać moje podatki, takie wiesz dziedziczenie pozycji klasowej. Bardzo prawdopodobne.