Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

AAnia354

Pracla ARDO FLSO85E - potrzebuję informacji

Polecane posty

Witajcie Zakupiłam sobie pralkę ARDO FLSO85E i mam kilka pytań na jej temat do Pań, które ją posiadają. 1. Jak długo ona pierze? 2. Czy istnieje możliwość ustawienia jej tak, żeby prała po skończonym praniu spuściła wodę i włączyło się wirowanie? czy wszystko muszę robić poj. krokami tj. włączyć pranie, potem wyłączyć na koniec włączyć wirowanie? Instrukcja obsługi jak dla mnie jest za tępo napisana i nic konkretnego w niej nie piszą. Dlatego proszę o pomoc.

Sorki za literówkę w temacie oczywiście ma być pralka :) Jestem tu nowa i nie wiem jak edytuje się temat.

Gość etos przegraneżgo życia
Instrukcja może i jest napisana po chińsku, ale cykl prania powinien być standardowy czyli po po zakończeniu prania i odwirowaniu zatrzymanie pralki.

Cudne forum :) ktoś w nim odpisuje. Czyli tak a sobie ładuje łaszki ustawiam sobie pranie w temp. 60 stopni odpalam i sobie idę a ona wszystko powinna zrobić. Tylko ile to wszystko może trwać? tak mnie-więcej. Jest to moja pierwsza pralka automatyczna. Jestem młoda babką i niedawno przeszłam na "swoje".

tak z godzinę , najpierw wypierz ręczniki :classic_cool:

Zdejm blokadę przed pierwszym użyciem :classic_cool:

A to wiem :) interesuje mnie na razie jej obsługa. A powiedz mi o co chodzi z pełnym programem bo koleś co mi ja przywiózł powiedział mi, że mam ją przetestować na pełnym programie. co miał na myśli jak to ustawić? Chodziło mu o pranie, płukanie i wirowanie?