Gość dewolaja888 Napisano Czerwiec 29, 2010 pomóżcie! Być może jestem przewrżliwiona... Biore cyprest od lutego. Początkiem czerwca współżyłam z chłopakiem 4 razy i on za każdym razem kończył we mnie. Byłam wtedy podczas siedmiodniowej przerwy dokładnie to był 4 dzień przerwy i dostałam w tym dniu okres, także ochaliśmy się w 1 dzień okresu. Po przerwie zaczełam nowy blister i któregoś dnia zauważyłam, że nie zgadzają mi się tabletki w blistrze. Była sobota a ja miałam tabletke na piątek. no to zażyłam 2 żeby sie wyrównało :D wiem, że nie był to mądre :) najgorsze jest to, że nie wiem kiedy pominęłam jedną tabletkę! wczoraj skończyłam opakowanie i miałam robić przerwe bo nie ukrywam, że boje się ciąży!!! Dzisiaj chłopak zadzwonił, że w poniedziałek przylatuje do Polski no i zaczęłam nowe opakowanie nie robiąc przerwy, ale pierwszą tabletkę z nowego opakowania przyjęłam z 5 godzinnym opoźnieniem. Czy mogę zrobić test ciążowy? czy w ogóle jest możliwość ciąży? Chcę być poprostu pewna, że wtedy nie doszło do zapłodnienia. I czy mogę współżyć bez zabezpieczenia jak on przyjedzie ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach