Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość dewolaja888

poradźcie!

Polecane posty

Gość dewolaja888

pomóżcie! Być może jestem przewrżliwiona... Biore cyprest od lutego. Początkiem czerwca współżyłam z chłopakiem 4 razy i on za każdym razem kończył we mnie. Byłam wtedy podczas siedmiodniowej przerwy dokładnie to był 4 dzień przerwy i dostałam w tym dniu okres, także ochaliśmy się w 1 dzień okresu. Po przerwie zaczełam nowy blister i któregoś dnia zauważyłam, że nie zgadzają mi się tabletki w blistrze. Była sobota a ja miałam tabletke na piątek. no to zażyłam 2 żeby sie wyrównało :D wiem, że nie był to mądre :) najgorsze jest to, że nie wiem kiedy pominęłam jedną tabletkę! wczoraj skończyłam opakowanie i miałam robić przerwe bo nie ukrywam, że boje się ciąży!!! Dzisiaj chłopak zadzwonił, że w poniedziałek przylatuje do Polski no i zaczęłam nowe opakowanie nie robiąc przerwy, ale pierwszą tabletkę z nowego opakowania przyjęłam z 5 godzinnym opoźnieniem. Czy mogę zrobić test ciążowy? czy w ogóle jest możliwość ciąży? Chcę być poprostu pewna, że wtedy nie doszło do zapłodnienia. I czy mogę współżyć bez zabezpieczenia jak on przyjedzie ?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować