Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem zerem ...brzydkim zerem

w nowej pracy jestem prawie najgrubsza ;/

Polecane posty

dostalam nowa prace... a w niej same szczuple i zgrabne laski. moze nie wszystkie piekne ale szczuple....przy najmniej wiekszosc. nie licze starszych pan bo wiadomo ani jednej grubszej kolezanki. choc nie mam nadwagi 60/166 to mimo wszystko czuje sie gorsza i brzydsza. klienci prawia mi komplementy ,ze slicznie wygladam,ze mam piekne oczy... ale mimo wszystko jest mi zle. wpadam w kompleksy

Gość 60/166
i nie uważasz, że jesteś gruba? to ja mam 178 i nie ważę tyle co ty. ogarnij się, przestań jeść co popadnie i ćwicz, ćwicz, ćwicz!

nie mam nadwagi .mam wlasciwe BMI. to ze ty wygladasz jak szkielet nie znaczy ze jestes idealem

Gość 60/166
nie wyglądam jak szkielet. to po ch. zakładasz topik i się żalisz? lepiej siedzieć na dupsku i marudzić ?

Gość taka_prawda
Podstawowe pytanie ... robisz coś zeby było lepiej? ćwiczysz ? zdrowo się odżywiasz? pięlegnujesz ciało? jesli nie to nie marudz

Gość co jaTrutnia Pospolita
Nie żryj tyle i schudnij

pielegnuje cialo. cwicze rano i wieczorem.... duzo spaceruje

Gość 60/166
widocznie za mało albo wpieprzasz jak słoń.

Gość etos przegraneżgo życia
Jak ćwiczysz to co jeszcze chcesz ?

jest mi strasznie ciezko schudnac... mam chora tarczyce. poza tym mam silna budowe... nie mam grubych nog a umiesnione.... nie ma na nich tluszczu wiec jak moge byc gruba?????????

Gość staś bez nel
jak mnie wkurwiaja pierdolone anorektycznki ktore dzieki genom rodzicow wpierdalaja wszystko ,gowno robia a i tak sa chude a potem smieja sie z tych ktorzy tyle szczescie nie mieli

Gość 60/166
raz piszesz, że jesteś najgrubsza, za chwilę że gruba nie jesteś. określ się w końcu :D

Gość taka_prawda
wcale nie trzeba stosowac jakiejs konkretnej diety zeby schudnac ... wystarczy wprowadzic dobre nawyki zywieniowe np. regularne i czesto małe posiłki jak najmniej smażonego ograniczyc slodycze ziarnisty chleb duzo wody itd itd. do tego jakies skuteczne cwiczenia ... peelingi na cellulit np. z kawy ...

nie wiem po co tu pioszesz skoro sie za gruba uwazasz to schudnij,ale ty uwazasz ze jestes ok i chcesz zeby sie na ciebie komplementy posypały

naucz sie czytac . napisalam ze jestem najgrubsza bo wiekszosc lasek to taka anoreksja jak ty a to nie znaczy ze jestem gruba. widzisz roznice? czy mozg tez mniej wazy idac w slad za tylkiem? :P

chodzi mi o to, ze sa pewne branze w ktorych do pracy bierze sie chude...nie wazne ze ma twarz jak ze smietnika....wazne ze chuda

jestes bezczelna krowa i myslałas ze jak tu napiszesz swoje wywody to zaraz sie komplementy posypia ze to ty piekna jestes i idealna a tamte są be:P

Gość 60/166
a możesz mi gadać że jestem anorektyczką, ale to za mną się oglądają faceci i to nie ja siedzę i płaczę ;) po cholerę tutaj piszesz? chcesz wylać żale to pisz pamiętnik. zazdrość Cie zżera. proste.

Gość Daria Ch.
hejka :) mam do sprzedania kilka obrazów zainteresowanym wyślę zdjęcia :) zajmuję się też malowaniem na zamówienie (portrety, krajobrazy, abstrakcje) Daria Ch. piszcie na gg: 4336329 :)

Gość fbhdegnbsehbcde
a dlaczego chcesz byc chuda jak one? czy wszyscy musza byc chudzi, juz nie ma prawa byc normalnym? Miałam kolezanke która kiedys była bardzo apetyczna normalnie zazdrosciłam jej seksapilu że hej ale jak schudła to przestała mi sie podobać dlaczego w naszym kraju jest takie zapatrzenie na chudość, skoro nie jest ona wcale ładna ? Moja siostra ma 170 cm wzrostu wazy duzo powyzej 60 kilo nie nosi rozmiaru 34-36 a 38-40 i leca na nia doslownie wszyscy faceci zawsze jej tego zazdrościłam a może Ci ludzie prawia komplementy bo w koncu sie pojawił ktos naprawde apetyczny na widoku czyli Ty?

fioletowy jak moge oczekiwac ahow i ohow skoro nikt mnie nie zna i nie widzia? :P ja w przeciwienstwie do ciebie - mysle. zauwaz ze tego typu zachowania pracodawcow pchaja szczegolnie mlode laski e choroby dot. zaburzen pokarmowych a ich zycie to jedna wielka dieta.... a potem lecza sie latami

Gość no gruba nie jesteś
super laska też nie, ale po chuj tutaj piszesz? mamy Cie pocieszać? mobilizować? współczuć?

oa nie pisze zcebyc chuda,pisze ze jest idealna,a temte to anorektyczki i ona sie do nich nie chce upodabniac i ze jej wszyscy komplementy prawia,a w tytule ze jest zerem.ona sie za pieknosc uwaza i chce potwierdzenia,a w ogóle to pierdolnięta jest:p

60/166 widzisz ja na brak powodzenia nie narzekam :P mam zgrabne nogi i seksapil o ktorym pisano wyzej. mam ciekawy typ urody wiec nie o powodzenie mi chodzi. ty jestes pewnie tylko dluga i chuda... twarz...pewnie nic specjalnego. nie zazdroszcze bo nie mam fald... nie mam tluszczu.... :P denerwuje mnie propagowanie mody na Oswiecim

Gość no gruba nie jesteś
chodzi mi o to, ze sa pewne branze w ktorych do pracy bierze sie chude...nie wazne ze ma twarz jak ze smietnika....wazne ze chuda jak wygląda twarz ze śmietnika? widzisz ją w lustrze?