Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

cobylotobylo

Pytanie licze na szczere wypowiedzi.

Polecane posty

Mam pytanko do was pojutrze laska wyjezdza za granicę znamy się 3 miesiące nie długo. Ostatnio oznajmiła mi że nie może zagwarantować mi że będzie na mnie czekała bo nie wie co się stanie przez ten rok jej wyjazdu. Powiedziała że nie chce tracić ze mną kontaktu ale nie moze mi nic wiecej narazie objecać co mam zrobić. Czy mam zapomnieć ?

Gość zająć się swoimi sprawami
i przestać być cipą. to nie tragedia, że laska wyjeźdza, tragedią jest twój sposób myślenia. masz do dyspozycji różne środki, żeby nie zrywać z nią kontaktu, kiedy wyjedzie. od ciebie więc zależy, czy będzie chciała kontynuować tę znajomość, czy nie. dla chcącego nie ma nic trudnego, dla typowego dupka, wszystko jest przeszkodą, co by nie było :P

Gość nocnazamiana
jak moze byc pewna, skoro znacie sie 3 miesiace? 3 miesiace to nic... i raczej bym sie nie nastawiala na Twoim miejscu, ze po roku cos z tego bedzie... przeciez zarowno ty, jak i ona mozecie w ciagu tego czasu kogos sobie znalezc. nawet Ty masz na to wieksze szanse niz ona.

Gość buiggusia
Calkowicie zgadzam się z "zająć się swoimi sprawami" - laska jest konkretna, a ty niepotrzebnie histeryzujesz. Będzie, co ma być, może ona sobie kogos znajdzie, a może nie. Staraj sie o nią, chociaż będzie daleko - dzwon do niej, pisz, interesuj się jej sprawami, wspieraj ją na odległość - a powinno być ok. Skoro ci na niej zależy, to wytrzymasz.

Nie jest do końca pewna bo nto krótka znajomość i mówiła że to za szybko się stąło. Tak to wygląda ale dzięki za radę. Będzie co ma być. Bardziej to od niej zależy niż odemnie bo jaj je powiedziałem że z mojej strony będzie ok.

Gość ooooooooooooooooooooo
ojej a skąd możesz wiedzieć co będzie z twojej strony za rok?? niepoważnie to zabrzmiało dla mnie.. eh, zresztą sam zobaczysz

Gość dobrze
cobylotobylo to zalezy od jej charakteru i co czy cokolwiek powaznego do ciebie czuje

Gość hsudfh
jesli dziewczyna mowi, ze nie wie co bedzie to oznacza tylko jedni - nie zalezy jej na tobie i liczy na cos nowego w innym miejscu...to chyba logiczne jest, mysle, ze wyrazila sie bardzo jasno jak komus zalezy to nie mowi tekstow w stylu - nie wiem co to bedzie za rok miesiac czy dzien, bo po prostu powie ze bedzie tesknila, i takie tam

Gość aletomoglobyc
Tak ale znamy sie zbyt krotko zeby mogla i to zagwarantować więc też nie moge liczyć nacokolwiek.

doceń to że jest szczera wobec ciebie i niech jedzie ... daj jej buzi i powiedz jej że by uważała na turków i arabów ;)

Gość ruchoma tarcza
proste laska ma cie w nosie liczy na fajna zabawe na wyjezdzie mialam kolezanke ktorej chlopak po 2 mies znajomosci wyjechal na pol roku za granice do pracy Ona po 2 mies powiedziala ze bedzie czekac Dzisiaj sa juz razem 6 lat w tym rok po slubie

Gość amoglotakbyc
No i będzie co ma być.