Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wyfragmentowana

Mały kotek- przepuklina?...

Polecane posty

Gość Wyfragmentowana

Mój mały kotek (około 4 tygodniowy) ma okrągły, twardy i dość duzu brzuszek. Czy to normalny objaw?... Czy może to byc przepuklina? Słyszałam, że małe koty tak moga tak mieć, ale nie wiem... on ma brzuszek (nie naśmiewam się) jakie miewaja etiopskie dzieci z głodu...

Gość in somnia
jest odrobaczony?

Raczej to normalne ,mój jak był malutki tez miał sam brzucholek :)i wyglądał jakby był spuchnięty ,ale idź do weterynarza może z nim.

Gość strasznie tandetne
dokładnie to chciałam tez napisac - pewnie robaki

Gość europe01
moze to robaki?

Gość ly8i56
Kotki się odrobacza, a w tym celu musisz iść do lekarza, więc tak czy siak, zerknie na ten brzuch, tylko poproś go :)

Gość in somnia
mogą to być różne rzeczy, ale podstawa to odrobaczenie kociaka

Gość Wyfragmentowana
kotka znalazłam przedwczoraj. Mam w domu 5 innych kotów, ale żaden nie miał takiego brzucholka. dodam, że kotek zachowuje się normalnie: bawi się ,je, pije, nic mu nie dolega... Chyba rzeczywiście pójde do lekarza z nim. A możecie mi wytłumaczyć dlaczego robaki tak rozpulchniaja brzuch?

Gość in somnia
w takim razie koniecznie i to jak najszybciej odrobacz kociaka! niestety zdarza się, że mocno zarobaczony kot umiera, zwłaszcza maluch

Gość krucafuks
A moze kotek nie moze sie zalatwic? Nigdy nie mialam kotow, ale szczenietom za wczesnie odebranym od suki masuje sie brzuszek i zmoczonym wacikiem przeciera sie brzuch i "pod ogonem", zeby sie maluch mogl wysikac.

kociak załatwia się normalnie. w kale nie zauważyłam robaków. no nie wiem. przejede się z nim jutro do weta ;) Dzięki że podsuneliście mi te robaki ;)

Gość Załamana<3333
Witam od dłuższego czasu moja trzymiesięczna kotka ma przepuklinę .Moi rodzice powiedzieli , że nie pójdą z tym do weterynarza , ponieważ nie chcą płacić danej kwoty . Nie wiem co mam robić jestem załamana , proszę o pomoc. Czy są na to inne sposoby niż operacja kotki ? Proszę o niezwłoczną odpowiedz na ten temat . Z góry dziękuję !! :(

Gość siwy z siwaa <33
kotkii kocham swweeertt weee wuu wee uhu