Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamana niepewna

unidox a miesiączka. opóźnia?

Polecane posty

Gość załamana niepewna

mam 19 lat moja ostatnia miesiączke miałam 31 maj do 4 czerwca. od 16 czerwca do 21 brałam antybiotyki unidox miałam zapalenie oskrzeli. 19 że tak sie wyraże - próbowaliśmy z moim facetem stracić dziewictwo, nie wyszło bo nie mógł we mnie wejść, nie przebił mnie, nie miał wytrysku, próbowaliśmy się kochać w prezerwatywie. okres powinnam dostać wczoraj ewentualnie w niedziele. ciążę mogę wykluczyć, bo akurat w tych dniach najprawdopodobniej miałam dni niepłodne w dodatku nie było wytrysku. czy to unidox spowodował opóźnienie czy jak? macie takie doświadczenia? BŁAGAM o pomoc... wczesniej miałam ciągle regularny okres, nie był w stanie opóźnić go żaden stres, nic...

Gość załamana niepewna
proszę... :(

Opóźnienie miesiączki może być spowodowane i antybiotykiem i samą chorobą. W czasie choroby organizm nastawia się na walkę z nią i gospodarka hormonalna może ulec zmianom.

Gość załamana niepewna
ale właśnie tego nie moge pojąć - z tego wychodzi, że dni płodne miałam w dniach od 9 do 16 czerwca. czyli po tych dniach dopiero zaczełam brać antybiotyki, a chorować zaczełam od 11 czy 12 czerwca. wytłumaczcie mi PROSZĘ jak to działa, że mi to opóźnia? i czy myślicie że dostane w ogóle ten spóźniony okres, czy po prostu mi przepadnie? :O jak sie do soboty nie pojawi, to w pon ide do ginekologa...

Gość załamana niepewna

Gość załamana niepewna
podnosze

Gość załamana niepewna
upppp

Gość mojeezycieee
mnie umidox opozinił nie ma szans zebys była w ciazy.....zadnych wyluzuj a okres dostaniesz

Gość załamana niepewna
a czemu on opoznia?