Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wieczorne przemysleniaaa

Przeczytajcie to o ładnych i brzydkich

Polecane posty

Zastanawiałam sie dlaczego tak jest, że np Bardzo przystojny mezczyzna, dobrze ułożony i wychowany wybiera sobie na partnerke bardzo przecietna, wrecz brzydka kobiete? Taki ktory moglby miec kazda! Dlaczego?

Może jest niesmiały? nie ma "gadanego"? I w końcu "podobają się nam te kobiety, którym my się podobamy" ;)

Gość kgh
pewnie dlatego ze nie kazdy jest tak plytki i patrzy tylko na wgląd

Gość ihihihih
no wiesz wygląd to nie wszystko :) Poza tym różne są gusta

Gość stahu
asia fajne foty

Gość prinss
Wiesz, to nie kwestia wyglądu lecz poglądów, zainteresowań, ogólnej wiedzy. Jeśli do tego jest inteligentny, to wybiera inteligentna, zeby miec z kim porozmawiac. A uroda jest rzecza przemijajaca.

"Zastanawiałam sie dlaczego tak jest, że np Bardzo przystojny mezczyzna, dobrze ułożony i wychowany wybiera sobie na partnerke bardzo przecietna, wrecz brzydka kobiete? Taki ktory moglby miec kazda! Dlaczego?" to nie jest zadna regula:P ludzie dobieraja sie w pary i na to czy beda ze soba sklada sie wiele czynnikow

Gość niebrzytki nieniski niebeznadz
tiaa normalny przystojny bierze sobie ładną.

Gość pouuuui
Czy to nie przypadkiem moja milosc David Villa? :D

Gość niebrzytki nieniski niebeznadz
kobiety myślą że płaska jak decha modelka to ideał kobiecości. faceci nie psy, na kości nie lecą.

Nie chodzi mi konkretnie o niego, ale chcialam pokazac co mam na mysli ;) Probuje to zrozumiec bo mam bardzo podobnie :/

Gość wengorzeaa
co to w ogole za POJEBANY TEMAT?? jak zyje na tym swiecie to nie widzialem by przystojny facet szedł z brzydka panienka :O jak juz to dziala to odwrtonie.. czasem widac, srednio zaawansowanego faceta z naprawde dobra swinką

Gość JA PIERDZIELĘĘĘ
jak wam sie podoba taka asia kasztan, to musicie byc naprawde piekni inaczej :-D :-D w zyciu na takie cos nie zwrocilbym uwagi. szantrapa i wypior :-0 :-0 🖐️

"jak wam sie podoba taka asia kasztan, to musicie byc naprawde piekni inaczej w zyciu na takie cos nie zwrocilbym uwagi. szantrapa i wypior" Odważny komentarz... Skoro jesteś taka odważna/odważny to pokaż swoje zdjęcia też się razem pośmiejemy. Asi niczego nie można zarzucić, fajna dziewczyna i ma coś w sobie. Jednak Ty ze swoim magicznym lustereczkiem, gdzie wyglądasz bosko pewnie tego nie rozumiesz...