Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka siaka owaka

Co jest?!

Polecane posty

Gość taka siaka owaka

Babeczki, potrzebuje porady...W sobote mialam randke, umowilismy sie w parku, bylo super, okazalo sie, ze mamy duzo wspolnego mimo niewielkiej roznicy wieku (ja-27, on-33 lata). Pozegnalismy sie bardzo czule, buziaki, pocalowal mnie w reke i powiedzial ze ma nadzieje, ze spotkamy sie w ciagu tygodnia do kina. Pozniej napisal smsa zeby sie upewnic, ze dotarlam do domu bez problemu i ze b mu sie podobam i ma nadzieje, ze wyjdziemy do kina, odpisalam,ze jasne itd... I od soboty cisza. Co jest?!

Gość ENCEPENCE2010
to tylko 3 dni :) daj mu czas a u mnie po 1 randce pisze smsy non stop a nie proponuje spotkania (2tyg) wiec mu sama zasugerowalam spotkanie, jak nie zareaguje.... to ciao bambino

Gość tamara1990
Wyciska pryszcze z worka mosznowego ;)

Gość taka siaka owaka
ENCEPENCE dzieki za pocieszenie, chyba zeczywiscie panikuje na zapas, rzecz w tym ze naprawde mi sie spodobal- i mam nadzieje, ze ja jemu tez, ale, ale, jakby cos to tez powiem ciao bambino ;) Wystarczy, ze zmarnowalam ostatnie poltora roku na mojego ex patalacha ;)

Napisałaś to trochę nie gramatycznie, ale tydzień się jeszcze nie skończył, a Ty śmiało możesz napisać. np "to kiedy to kino?"

Gość terhmr7syhuygw
nie pisz, wyjdziesz na desperatke i namolna

Gość terhmr7syhuygw
Jak już chcesz pisać, to coś w stylu "Jak samopoczucie itd." I to śr-czw

Gość taka siaka owaka
Kafeteriusz, sorki za bledy, ale od soboty moja glowa nie funkcjonuje... ;)

Gość buiggusia
Nie pisz!! czekaj :) odezwie sie w czwartek :)

Gość taka siaka owaka
terhmr7syhuygw- wlasnie tak samo kombinowalam, tez nie chce zeby pomyslal, ze jestem nachalna czy cos w tym stylu. Ale mimo wszystko zastanawiam sie co sie dzieje, bo przed spotkaniem pisalismy codziennie, 1-2 smsy,zeby sie upewnic jak minal dzien :(

Gość M a r i n a
Możesz napisać facetowi niezobowiązującego esa, w stylu: jak minął dzień itp. Pod żadnym pozorem nie pytaj go o kino. To od niego ma wyjść inicjatywa. Jeżeli koleś będzie się wykręcał od kolejnego spotkania, to odpuść sobie. Oni zachowują się na randce jak dżentelmeni, a później ani widu ani słychu. Nie twierdzę, że tak będzie i w Twoim przypadku, ale bądź na to przygotowana. Później mniej boli. Pozdrawiam.

Gość taka siaka owaka
Bigusia, Marina- dzieki :* Juz mnie glowa boli od kombinowania, chyba wpadlam po uszy, po pierwszej randce, jak jakas gimnazjalistka...

Po prostu spotkanie już było i raczej trzeba wymyślić coś innego, nie myśl schematami, bo szybko zrobi mu się nudno, a jak nie to będzie miał w głowie myśl, że ciągle jest to samo. Też się nie powinnaś zadręczać!

Ooo właśnie to normalnie bingo lub 6 w totka przekombinowałaś i dalej za bardzo kombinujesz. Proste rzeczy są najbardziej sprawdzone. Nie martw się nie Ty i w życiu miłości, pracy, karierze popełniają błąd kombinując.

Gość buiggusia
Moim zdaniem - czekaj zupelnie spokojnie, faceci tak mają :) np. mnie moj facet zaprosil na nasza pierwsza randke, dzwoniac do mnie kiedys w niedziele. Chcial sie spotkac tego dnia wieczorem, ale nie moglam. Umowilismy sie dopiero na piatek, bo wczesniej nie mialam wolnego wieczoru. W poniedziałek cos tam do mnie napisal, ale bez szalu, jeden sms. Caly wtorek, sroda, czwartek, pol piatku - cisza. Uznalam, ze mnie olal lub zapomnial. W piatek po powrocie z pracy ubralam sie w dres i postanowilam zrelaksowac sie sama, olewajac mysl o gosciu, ktory mnie olal ;) polozylam sie pod kocem z dobra ksiazka i zapomnialam o bozym swiecie :) o 19 telefon - ze bedzie po mnie za 10 minut. A ja - w dresie i pod kocem! powiedzialam mu, ze nie jestem w ogole gotowa... A on - jak to?! zapomnialas?! przeciez sie umowilismy?! wyrobilam sie z szykowaniem na 21 i bylo super ;)

Gość taka siaka owaka
Buiggusia- usmialam sie, dobre :) Kafeteriusz- dzieki, chyba rzeczywiscie panikuje i robie sobie glowe niepotrzebnie :)

Gość taka siaka owaka
No i dalej cisza...Ehhhh