Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sdsdssfd

Ide sie ogolic.

Polecane posty

Gość sdsdssfd

Postanowilem zapuscic sobie brode bo nie chce mi sie golic rano. Nie golilem sie wiec od paru dni i teraz caly czas drape bo mnie swedzi. Nie pojmuje jak takie rumcajsy chodza po ulicach z dlugimi brodami. Ide sie ogolic, zostawie same wasy, bedzie fajnie wygladalo, mega obciachowo ale chuj z tym :). Kobiety maja dobrze, nie musza sie golic.

Gość etos przegraneżgo życia
Muszą tyle że one golą cipy :classic_cool:

Gość sdsdssfd
A po co to czytasz ?

No wiesz... My golimy lub depilujemy 3/4 ciała, więc nie wiem, czy rzeczywiście "kobiety mają dobrze, nie muszą się golić"...

no i nogi też golą. Ale teraz to się dziwne rzeczy dzieją bo nie golą nóg a depilują odbyt.

Gość sdsdssfd
Klate i plecy tez golicie bo innym sposobem nie widze szans zebyscie mogly golic 3/4 ciala.

Gość sdsdssfd
Temat dokladnie odzwierciedlal o czym jest topic, mogles nie wchodzic jak nie interesuje Cie zajebiscie interesujacy nius o moim zaroscie co trudno mi to pojac bo to najciekawszy obecnie temat na forum (mowie obiektywnie pomimo tego ze sam go zalozylem) to po prostu wypierdalaj :).

Gość sdsdssfd
Normalny facet nie pisze na kobiecym forum, normalnych ludzie juz nie ma, wszyscy sa pierdolnieci.

Możesz ogolić mi nogi przy okazji, bo dzisiaj cały dzień się zbieram do tej czynności i nie chce mi się depilatora wyciągać :)

Gość sdsdssfd
"i tak powszechnie wiadomo, że każdy tu wchodzi z czystej nudy, aby komuś dopie**oliś, pośmiać się z kogoś, albo tym podobne rzeczy..." nie kazdy, ja przeciez zalozylem temat o powaznym problemie ktory w znaczacy sposob wplywa na jakosc mojego zycia. Nie wolno uogolniac 🖐️.

Dobra ja Ci ogolę nogi, za piwo Tyskie :classic_cool:

Gość sdsdssfd
Golic mi sie nie chce ale moge Ci te nogi opalic, mam palnik gazowy, gwarantuje ze zrobie to szybko :).

Gość tak nicko sie cenisz
:D :o

Gość tak nicko sie cenisz
* nisko :o

Cholerka, mam tylko karmelkowe. Wiedziałam, że jednak sama będę musiała to zrobić. No chyba, że karmelkowe z wkładką :) Za palnik dziękuję, nie lubię zapachu spalenizny. Wrażliwa jestem :)