Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onpeterlove

Durex Real Feel czy Unimil SKYN

Polecane posty

Gość onpeterlove

Siema mam pytanie gumek Durex Real Feel i Unimil SKYN które proponujecie ktoś z was używał ? któryś z nich chciał bym poznać wasze opinie i jak z doznaniami

Gość karmemara
szału ni ma.zadnej roznicy a cena wyzsza takze po co przeplacac;)

Gość karmemara
dodam,ze uzywalismy durexa

Gość onpeterlove
to mówisz że stare sprawdzone Elite nie ma róznicy miedzy tymi SKYN i REAL FEEL

Gość naaa... :)
testowaliśmy durex real feel. żadnej różnicy.

Gość tajniaknieujawniak
Polecam Condoms czy jakoś tak za 8 zł 12 sztuk i lepsze od durexow w lidlu można kupić , ja z moja partnerka stosujemy je od poczatkui najlepsze

Gość Marcinu007
Durex Realfeel nie używałem ale jezeli chodzio Skyn to dla mnie są super. Już kilka razy miałem uczucie jakby gumka strzeliła i dalszy sex był bez zabezpieczenia tak jednak nie było. Gumka Skyn wytrzymała i dała wspaniałe uczucie jej braku a nawet dla mnie lepsze. Kupuje wieksze ilosc**przez internet i wtedy z cena nie ma tragedii. Wczesniej używałem Elite Durexa ale te biją je na głowę. Przed durexami używałem tych z Lidla i też nie są złe (smakowe na szybkiego lodzika nadal kupuje) ale gorsze od Elite Durexa nie mówiac już o Skynach zwłaszcza nawlżanych (efekt takiej bardzo wilgotnej muszelki) Nawet przy dłuższym stosunku nie ma problemu z "suchością pochwy" co przy innych gumkach się czasami zdarza.O gustach się nie dyskutuje ale polecam spróbować. Efekt Skynów poteguje się po kilku minutach stosunku (wydaje się że gumka pękła i kochamy się dalej bez-pierwszym raze się troche wystraszyłem)w początkowej fazie odczucie podobne jak w Elite Durexa.

Gość gość
My probowalismy Skyny i Real Feel. W naszym odczuciu Durex jest zdecydowanie lepszy. Ale to chyba rzecz indywidualna:) kazdy znajdzie cos dla siebie

Gość gość
Powiem tak , Real Feel pękł dlatego odradzam .

Gość gość Piotr
Unimil ok... Durex tragedia, nie idzie normalnie nałożyć... Pierwsze Durexy których nie polecam...

Gość Pola_AD
Pa pie... te "super skiny"!!! Jak mam się zabezpieczać to już chyba tylko z durex Extra SAFE. SKYN to dawny koszmar i jak szybko strzelił to uczucie wewnątrz nie było zbyt przyjemne, ale jak innym razem w drobiazgi poleciały 2 Invisible - to długo się nie zorientowaliśmy i szczątki cm na cm, jeszcze pod prysznicem wyciągałam! Never ever again! Jak mam tak się stresować, czy mi guma wewnątrz trzasnęła i się nie przykleiła, to wolę bezpieczny lateks albo normalny sex i wiemy, że jedziemy bez trzymanki i już. A tu "Skyn, real feel i invisible" nakładanie i zerkanie czy coś tam jeszcze jest, czy już zlazła, czy już poszła w strzępy! No chyba, że ktoś się porusza powolutku i spokojnie ... To może wtedy te "real-skiny" nie trzasną ;)

Gość Dan80
odradzam ivisible extra thin - te rozmiary to zrobili chyba jakiś sadysta albo dla karłów ciężko przy zakładaniu przełożyć w ogóle przez główkę później ciśnie hamując doznania, raz zdarzyło się że przy tak naciągniętej przy pierwszym energicznym pchnięciu strzeliła z hukiem! po tym już nie używam, poza tym ledwo można naciągnąć na 1/2 długości przyrodzenia a po 5 minutach zsuwa się do 3/4 długości. skyn reg tylko nieznacznie lepiej a w rozmiarze large jest znacznie lepiej ale ten materiał pod wpływem wilgoci rozciąga się w okolicach główki z czasem i po okolo 20 minutach robi się na końcu workowata również hamując doznania. 1. real feel 2. skyn large 3. i zaskoczenie zwykłe lateksowe durex comfort XL