Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zrozpaczony :(

Źle ze mną :(

Polecane posty

Ponad 9 miesięcy temu miałem wypadek samochodowy w skutek którego doznałem poważnych obrażeń, brak mi czucia w części dolnych kończyn. Troche wcześniej poznałem pewną dziewczynę. Przez ten cały czas pobytu w szpitalu kontakt z nią pomógł mi przetrwać te najtrudniejsze chwile. Lecz nie byliśmy i nie jesteśmy parą. Od jakiegoś czasu tak zupełnie bez powodu zaczęła traktować mnie jak powietrze. Jak ja się nie dobije do niej dzwoniąc to ona już w ogóle się nie odezwie, a wcześniej to sama często chciała ze mną rozmawiać i wiedziałem że jest ktoś komu jestem potrzebny i komu na mnie zależy. Ale w czym rzecz? Ten wypadek przez który teraz chodzę o kulach i muszę nosić pampersy ponieważ te narządy nie funkcjonują prawidłowo i do tego jeszcze ta dziewczyna to ja już powoli tego nie wytrzymuje...czuję że dopada mnie depresja :( już przed chwilą szukałem w swoim pokoju jakichś tabletek które mógłbym połknąć w dużej ilości i się nie obudzić. Niestety nie znalazłem...potrzebuje z kimś porozmawiać w tej chwili a nie mam z kim :(

Gość kajoja
nieraz tak bywa ze wszystko sie wali ale ni mozna sie poddawac

bo wiesz ona na początku chciała CI pomóc jak choremu, prawda? a teraz .. no nie będzie brała wszystkiego w swoje ręce.. też musisz robić coś aby utrzymać ten kontakt, ona może nie chce się narzucać. :)

Ona nigdy się nie narzucała, zawsze to ja wiecej do niej pisałem. I to nie o to chodzi. Też nie z tego powodu była ze mną w kontakcie... Ale jest mi ciężko w tej chwili i może po prostu potrzebowałem się wyżalić na ten temat...

Gość Musisz być silny
Nikt nie powiedział, że życie będzie łatwe i sprawiedliwe, ale trzeba się starać by tych trudnych momentów było jak naj mniej. Wierzę, żę jest Ci bardzo ciężko, ale powinieneś mieć nadzieję, że wszystko w końcu się ułoży. Być może nie za dzień i nie za dwa, ale wkrótce na pewno nadejdzie dla Ciebie lepszy czas. Z całego serca Ci tego życzę.

Gość bardzo Ci współczuję
:(

Gość kajoja
zamist sie zalamywac musisz walczyc aby dojsc do siebie...

a nie poyślałeś czasem, że Ona nie jest od dźwigania Twojej choroby, a od dodania Ci siły, jesli trzeba to przez wkurzenie na samego siebie i zabranie się za psychiczne i fizyczne odbudowanie siebie po wypadku? do dziela ! :-) powrotu do zdrowia

Może też to wszystko się tak teraz nasiliło bo od godziny do niej dzwonie i pisze, a ona nic. Kompletna cisza...dodam że już wcześniej do niej rano pisałem aby dała znać wieczorem to zadzwonie pogadać. Ale widać ona już nie chce ze mną rozmawiać...

Gość kajoja
moze zwyczajnie jest zajeta?

Gość jak chcesz to pisz
mozesz sie wygadac ile chcesz i moze doradze 21004383

fuuj tabletki.... Nawet jakbyś miał takie myśli to nie bierz tabletek. Możesz skończyć z całonocnymi halucynacjami i rzyganiem w szpitalu bez większego skutku.

Gość komaa
Trzymaj się.Wszystko będzie dobrze.Widocznie ta dziewczyna nie podołała żeby zostać z Tobą.Napewno znajdziesz taką osobę która pokocha Cię tak mocno że nie będzie się dla niej liczyło na ile jesteś sprawny a na ile nie.Wiesz czasem jest tak w życiu że w jednej hwili wydaje się że wszystko jest beznadziejne,i że nie ma po co żyć.....ale już za parę godzin wszystko w głowie się zmienia i widzi się sens życia.Napewno go znajdziesz.

Niestety jedyne co miałem pod ręką to tran :D a to większa ilość raczej nie ma takich skutków ubocznych. Wiem że nie jest. Znaczy się tego nie wiem, ale wiem że to nie pierwszy raz z jej strony. Tak w ogóle ona nie pracuje, teraz ma wakacje. I już wczoraj i dziś do niej pisałem aby się odezwała :(

Gość jagda21
hejka ja wsumie mam podbny przypadek ale dowrotnie Osoba chlopak (nie moj) mial wypadek i wtedy bylam mu potrzebna wiesz eski rozmowya teraz nic:( zero kontkatu...jak cchesz pogadac to napiszz na gg 24459825 chetnie pogadam:_)

jagda21 albo źle gg albo po prostu Cie nie ma na nim

Gość jagda21
jestem:)( milo ze napisales;)

Gość Ze mna tez jest zle
ale z innego powodu. Po prostu od zawsz jeste sam, a dziewczyny z jakiegos powodu zawsze trzymaja mnie na dystans. Przyklad - kiedy mielismy z grupka znajomych spotkanie to na pozegnanie znajma ze wszystkimi sie objela, a mi uscisnela reke, ale to pryszcz. Ja mam tak za kazdym razem. Mam tego dosc. Pewnie to brzmi smiesznie i zalosnie, ale nie mialem sie komu wygadac. :(

Gość Może tak,może nie
DOBRZE, ŻE NIE MIAŁEŚ ŻADNYCH TABLETEK POD RĘKĄ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-)) :-)) Dobrze, że napisałeś na Kafe. Tu możesz się wygadać. Pisz, co cię gnębi.

Gość Ze mna tez jest zle
Ja nie mam tak zle jak kolega, ale mi przykro sie robi gdy kobiety mnie jak smiecia traktuja.

Gość Może tak,może nie
Ze mna tez jest zle - ile masz lat?

Gość dfsgdfgsdf
szkoda mi cie chlopaku ale zycie jest qrewsko niesprawiedliwe :/ 3maj sie wiem ze to nic nie pomoze ale moze sie jakos ulozy

Gość przebrala sie miarka glosuje
Ja mam 21 lat :(

Gość przebrala sie miarka glosuje
Sorry, ze pozno odpisalem, ale net mi padl :(

Gość Ze mna tez jest zle
Niby jestem mlody, ale szybko to mi uceka, a jak nie mialem dziewczyny tak nie mam. Jestem normalny naprawde do zadnej dziewczyn nie jestem chamski czy upierdliwy