Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lubie_kafe

Jak myślicie, obiektywnie, kto wygra te wybory?

Polecane posty

Gość ja znam jedną osobę
A dlaczego od razu w pierwszym poscie sugerujesz kto "powinien" wygrac? :D Zalosne to :D

Gość zakładam-dzis-dres
niestety Kaczor wygra ;(

Nigdzie nie sugeruję. Ja głosowałam na Napieralskiego i teraz nie mam swojego faworyta, pewnie pójdę i skreślę obu.

Gość ja znam jedną osobę
To tak jakbym ja napisala: Kto wygra: Bronisław Komorowski czy mały kłamca karzeł Jaro? To na pewno nie jest obiektywne :)

A obiektywnie na to patrząc, myślę, że wygra Komorowski. Ma te 5% przewagi nad Kaczyńskim już w I turze, pewnie większość wyborców lewicy jesli w ogóle pójdą, to zagłosują na Bronka. Może być to niewielka rożnica, ale i tak myślę, że wygra Komor

Gość bleeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Ludzie, przecież Komorowski je wygra. Podejrzewam, że Jarek w ogóle nie chciał by ich wygrać- po co mu to. Zresztą słyszałam od kogoś z PiS, że jeśli by je wygrał, to oznaczałoby koniec założonej przez niego partii. Kandydował, bo ktoś musiał.

Chyba wygra Kaczyński, ale to dobrze. :) Za kilka miesięcy wszyscy będą go miec tak dość, że w wyborach parlamentarnych PiS przepadnie z kretesem. :)

Gość Kaczor musi wygrac

historia lubi się powtarzać, więc pewnie Jarek wygra... 5 lat temu pierwszą turę wygrał Donek z 3 % przewagą, a drugą wygrał Lechu z przewagą 8 % 🖐️