Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pappapapappap

co robic mam

Polecane posty

Gość pappapapappap

znamy sie krotko, ok.2m-cy z rozna czestotliowscia, facet zawiodl 2 razy, 2 razy wyrzadzil mi przykrosc, 1 raz sie przejezyczyl, wybaczylam bylo ok, bo naprawde jest ok. drugi raz przez przypadek dowiedzialam sie, ze pisal tez do kogos innego i z kims sie spotkal, niby to tylko kolezanki, ale gdyby nie ja sama nic bym sie nie dowiedziala.przepraszal przez sms, pisal, ze mu zalezy, wczoraj sie spotkalismy b. malo mowil, ja mowilam co mysle, decyzje pozostawil mi, ani razu nie powiedzial przepraszam, raz tylko wybacz mi, kupil kwiatka to spytalam z jakiej okazji, powiedzial, ze bez. zawiodlam sie na nim na maxa, zaufalam mu a on mnie oszukal, inaczej teraz na niego patrze, niz kiedys. stal mi sie obojetny. nie wiem co robic,mloda tez juz nie ejstem, w sumie to moj 1 facet, od samego poczatku wszystko samo przych0odzilo, przytulanie, etc. mimo, ze jestem dosc oziebla, czulam sie znim znakomicie, wlasnie czulam... co robic

Gość iiiiiiioooo
skoncz poki jest jeszcze czas bo pewnego dnia sie obudzisz minie pare lat a on dalej bedzie cie oszukiwal

Gość pappapapappap
Boze jak mi zle, nie znajde nikogo bede sama :(

Gość pappapapappap
naprawde bylo fajnie, 1 raz sie tak poczulam, chyba sie zakochalam i to z wzajemnoscia, Boze jak mi zle :(

Gość iiiiiiioooo
ty bylas z nim tylko 2 miesiace co ja mam powiedziec bylam z facetem 4 lata i mamy dwie corki i tez zamierzam odejsc mieszkam za granica i chociaz ze mam tu rodzine to wiem ze nie bede miala zadnej pomocy masz jeszcze czas ja juz go nie mam

Gość pappapapappap
mam czas na co? obiecywal, ze juz nie bedzie takich niespodzianek. nie wiem co robic

Gość iiiiiiioooo
czas zeby zakonczyc to jezeli dalej cie bedzie cie oszukiwal to pewnego dnia moze byc za pozno i jeszcze trodniej ci bedzie od niego odejsc

Gość pappapapappap
ale np. pisal do niej tez na dobranoc, a mowil. ze tylko do mnie

Gość pappapapappap
slodkich snow, milych, 20buziek z ustami. raz juz mnie zranil, obiecal, z etego nie zrobi wiecej, 2 raz to zrobil, ze oklamal mnie, ze tylko do mnie pisze i wcale bym sie o tym nie dowiedziala gdyby nie sama ja

Gość pappapapappap
Boze jak mi zle, to moj1 chlopak, a mam juz duuuzo lat :(

Gość ktosia40
I chcesz z nim być tylko dlatego, ze na Ciebie zwrócił uwagę? Dlatego, ze to pierwszy chłopak? Bo boisz się, ze inny sie Toba nie zainteresuje? W tym momencie traktujesz siebie samą jak rzecz, jak towar. Jestes kandydatką do nieszczęsliwego życia w nieudanym związku z pierwszym lepszym, który na Ciebie zwróci uwagę. Zacznij od siebie. Masz strasznie niskie poczucie własnej wartości. I 100% szansy na zmarnowanie sobie zycie - jak nie ztym, to z innym.

Gość papappapa
chce z nim byc, bo bardzo dobrze mi z nim bylo, czulam sie naprawde dobrze. sama siebie nie poznawalam, ze tak sie otworzylam. teraz duzo mysle, za 1 razem przesadzilam z reakcja, bo naprawde nie o to mu chodzilo. a za 2 razem bylo mi po prostu przykro, w sumie nie pisal, ze kogos kocha czy cos, nie wiem co myslec

Gość papappapapap
up

Gość papappapapap
helpnijcie

Gość monisiaczek14
wolisz sie mordowac z nim? zeby pozniuej tez oszukiwal, zastanow sie dobrze wolisz zyc w niepewnosc?

Gość buiggusia
Kurka wodna, i potem się dziwić, że faceci twierdzą, że kobiety to idiotki :( dziecko - ogarnij się! ile ty masz lat? jeśli 18 - to znaczy, że całe życie przed tobą i to bez sensu, że boisz się, że będziesz przez całe życie sama! masz jeszcze multum czasu na poznanie setek facetów! jeżeli masz więcej, niż 18 lat, np. 25 - to ja się poddaję... to juz byłaby patologia, gdyby dorosła kobieta miała takie jazdy...

Gość papappapapap
wiecej niz 25

Gość buiggusia
O Panie... Dobij mnie... Ile masz lat? :(

Gość papappapapap
27 tylko wiecei co, jak sobie mysle, nie bylo nic w tyhc smsach w sumie :( jakies buzki byly, ale jzu dokladnie nie pamietam. :( kurde, jeste histeryczka, ale naprawde sie wtedy wk.... on zapewnia, ze to tylko kolazanki.

skończ z nim? :P kobieto gdzie Twoja godność olał Cię i zdradził a Ty jak ostatnia CIOTA (bez obrazy) na to mu pozwalasz? :P myślisz że to się nie powtórzy? :P że kwiatki Ci zawsze będzie nosił? :P weeeeź :P

a tak a na serio to zastanów się ;p gdyby to były tylko koleżanki nie ukrywałby tego i nie przepraszał...

Gość buiggusia
Ile on ma lat?

Gość papappapapap
niby jedna ma powyzej 40l, inna 26ale sie juz nie odzywa od 3 tyg :( tylkko czy to prawda? teraz pisze, ze chce sie spotkac, pytalam w jakism celu, a on porozmawiac, pobyc ze soba, poprzytulac sie, chyba chce mnie wyczuc

Gość papappapapap
kurde 1 osoba, przy ktorej naprawde poczulam sie swobodnie, milo i przyjemnie, ma 30l