Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zniesmaczona ....

Szczyt hipokryzji...

Polecane posty

Gość zniesmaczona ....

kiedy facet bedac w zwiakzu slini sie na widok obcej baby i ma potrzebe ogladania sie za innymi mowiac ze przy ukochanej tego nie robi zeby jej nie krzywdzic ale kiedy idzie sam to jak najbardziej. Taaa pozornie dla swojej kobiety taki porzadny a w rzeczywistosic zgnile jajo ktoro nie potrafi przyznac sie przed swoja kobieta ze taki z niego nedzny robak Szczyt gowniarstwa zyczyc sobie na wieczor kawalerski gola pania Jak dla faceta to jest ostatni dzien na wyszalenie to po co bierze slub skoro do nieog nie dojrzal i traktuje go jak klatke. Jakim hipokryta i szuja musi byc facet ktory mowi kobiecie ze ja kocha ale musi miec gola babe. slowo wiernosc lojalnosc zasady wartosci juz dzisiaj nic nie znacza. Kazdy wymysli sobie jakies wyltumaczenie zbey usprawiedliwic ze jest szuja. P.S. To o moim znajomym ktorego uwazalam za przadnego faceta a sie okazal zwykla szmata. O jednego kolege mniej ...

Gość puszpa
Wielu jest takich- nie on pierwszy jest i nie ostatni..w sumie kazdy facet jest wzrokowcem- wiec tutaj nie masz co sie dziwic..a gole panny na wieczorze- to juz kwestia charakteru, jeden popatrzy, inny dotknie, a jeszcze inny pojdzie na calosc..

Gość emma baton
To nie hipokryzja tylko szczerość :)

Gość nastepna histeryczka
z zerowym poczuciem wartosci, boze bron od takich panienek

Gość jeden taki mądry facet
"Szczyt gowniarstwa zyczyc sobie na wieczor kawalerski gola pania Jak dla faceta to jest ostatni dzien na wyszalenie to po co bierze slub" w ogóle po co brać ślub??? kiedykolwiek

Gość zniesmaczona ....
puszpa jaka brednia bo facet jest wzrokowcem no buhehe Kobiety tez sa wzrokowcami a nie kazda zachowuje sie jak szmata i majac faceta inni ja nie interesuja nie wywala jezora za innym nie interesuja ja czy inni sa zbudowani czy przystojni itp .Facet jak facet czlowiek nic wiecej A jak ktos ma potrzebe interesowania sie innymi to po cholere sie wiaze

Gość jeden taki mądry facet
"i majac faceta inni ja nie interesuja" jesteś pewna?

Niestety faceci w większości tacy są. Swojej kobiecie mówią piękne słowa, ale jak są z kolegami i widzą ładną laskę to mówią do nich "przeleciał bym"....że niby to ich takie męskie określenie na ładną dziewczynę :/ Mój chłopak mi się do tego przyznał i dla niego to normalne. Powiedział że to tak, jak my kobiety mówimy między sobą na innych facetów "ale ciacho" i że nie chodzi o to że chcę ją rzeczywiście przelecieć, tylko uważa że jest ładna :/ Niestety nawet najbardziej zakochany facet przed kolegami musi grać twardziela. Przykre ale prawdziwe i chyba leżące już w męskiej naturze.

Gość kazdy facet jest wzrokowcem
i lubi popatrzeć na ładne baby, a nic to nie musi oznaczac, więc po co martwić dziewczynę. Jestęs za bardzo pryncypialna, nie znasz facetów.

Gość puszpa
zniesmaczona- to nie brednia, to prawda, potwierdzona przez naukowcow. Szkoda ze sie nie douczylas w tej kwestii..

Gość zniesmaczona ....
tak jestem pewna bo sama taka jestem i jakbym ogladala sie za innymi to znaczyloby ze nie kocham tego z ktorym jestem Zasada prosta jestem z kims to jestem z ta osoba jestem wierna i lojalna a jak wodze oczami za innymi to jestem zwykla szmata dlatego zniesmaczylo mie co napisal kolega zreszta stary kawaler ktory moim kolega juz nie jest

Gość ty jestes piprznieta
kurwa zakladasz 10 temet oburzona tym co sie dowiedzials czyli ZE KAZDY FACET GAPI SIE NA LASKI LACZNIE Z TWOIM???? FACECI DZIELA SIE NA KULTURALNYCH - TYCH KTORZY GAPIA SIE NA DUPY JAK CIEBIE NIE MA I CHAMOW - GAPI I SLINI SIE PRZY TOBIE! ZROUM TO LASKA BO ZOSTANIESZ SAMA Z TAKIM PODEJSCIEM!!!

Gość zniesmaczona ....
puszpa ale mnie rozwalaja te brednie bo naukowcy cos potwierdzili buhehe kolejna wymowka zgnilych jaj bo facet tak ma bo facet taki jest gowno prawda

Gość zacznij leczenie
po raz kolejny zakładasz temat samym... POMOCY !!!

Gość pewnie ze byly
ten temat nadaje sie do kosza, autorka to zapewne jakis sfrustrowany kaszalot ktory w ten sposob tlumaczy sobie niepowodzenia u plci przeciwnej :D:D

Gość zniesmaczona ....
ty jestes piprznieta wypraszam sobie nie zakladalam zadneg tematu kulturalny bo udaje ze jest porzadny ?? wolne zarty zaraz dojdziemy do tego ze facet ktory sie ukrywa i zdadza kobiete tez jest kulturalny i porzady bo nie robi tego na jej oczach O tempora ! O mores !

Gość kazdy facet jest wzrokowcem
co innego chciec z kimś być, a co innego, jesli sie komuś podoba sama uroda. Nie jestesmy z kimś dla urody tylko. Sama lubie popatrzec na ladne dziewczyny, ładne ciuchy, przedmioty, obrazy - i co z tego?

"kiedy facet bedac w zwiakzu slini sie na widok obcej baby i ma potrzebe ogladania sie za innymi mowiac ze przy ukochanej tego nie robi zeby jej nie krzywdzic ale kiedy idzie sam to jak najbardziej." to jest oznaka delikatności i dobrego wychowania... gdybyśmy sobie zrobili taką jedną wielką chwilę bezgranicznej szczerości, którą tutaj niby tak wiele pań ceni, na całym świecie, to rozpadłaby się zapewne 99% związków, co i tak nie miałoby znaczenia, bo pewnie ludzkość powybijałaby się i nastąpił koniec naszej cywilizacji... nikt nie chce prawdy, chce być tylko umiejętnie oszukiwany

Gość zniesmaczona ....
ty jestes piprznieta szczreze wolalabym byc sama jak z takimi gnojami typu tego kolegi Moze dlatego ze taki jest ciagle jest samotny i nie umie znalezc porzadnej dziewczyny tylko wiecznie marudzi ze mu sie nie uklada

Gość puszpa
Niestety to prawda, ktorej Ty i wiele innych kobiet nie moze zaakceptowac- chodzi mi o wzrokowcow.O reszcie facet moze decydowac, ale ogladanie sie za spodniczkami dla wiekszosci to naturalna potrzeba...jak mrugniecie powieka:)

"Kobiety tez sa wzrokowcami a nie kazda zachowuje sie jak szmata i majac faceta inni ja nie interesuja nie wywala jezora za innym nie interesuja ja czy inni sa zbudowani czy przystojni itp" stwierdzenie że ktoś jest dobrze zbudowany lub przystojny to dla Ciebie objaw zeszmacenia się?... główka nie boli?...

Gość r00chacz, pijak, kłamca
facet jest jak pies, a kobieta jak suka - pies nie weźmie jak suka nie da! jesteśmy zwierzętami tylko!

Gość wczoraj był taki temat
i zacytuje kogoś: "to, że się jest na diecie nie oznacza, że nie można czytać książki kucharskiej" dobre :)

nie róbcie z facetów debili ,większych niż są.Idąc na wieczorek kawalerski z gołą babą,liczy się z tym ze będzie mial awanturę od przyszłej żony ,lub zechce mu się zasmakować innej ostatni raz. Jeden lubi takie zabawy inny nie,zresztą samo patrzenie nie jest niczym złym.

Gość zniesmaczona ....
frufru nie samo stwierdzneie ale celowe ogladanie sie za innymi celowe interesowanie sie innymi bedac z kims w zwiazku

"zniesmaczona .... - nie samo stwierdzneie ale celowe ogladanie sie za innymi celowe interesowanie sie innymi bedac z kims w zwiazku" i za celowe uwazasz np spojrzenie na osobę idącą ulicą naprzeciw Ciebie i myśl przemykającą przez głowę "o cholerka, ale przystojniaczek"?... przecież nad tym sie nie panuje :)

Gość zniesmaczona ....
frufru wiesz co nie wmawiaj mi ze czlowiek nie panuje nad tym nad czym mysli Jak ktos jest w zwiakzu niby ukochany jest tym jedynym to takie przejscie ulica i zobaczenie kogos plci przeciwnej nie wywiera zandych emocji i przemyslen. no szedl sobie ktos i tyle no czlowiek i co z tego nie zwraca sie wtedy uwagi jak wyglada

"Idąc na wieczorek kawalerski z gołą babą,liczy się z tym ze będzie mial awanturę od przyszłej żony ,lub zechce mu się zasmakować innej ostatni raz." tam bzdury - w większości przypadków, kumple załatwili laskę do rozbierania, nie jest to żadna dziwka, tylko studentka z ładnym ciałem i nie da nikomu dupy za kasę, a facetowi nawet jak nie w smak takie rozrywki i wolałby spędzić ten czas inaczej, to i tak nie może nic zrobić, bo kumple go za pantofla uznają... Więc popatrzy sobie na tę laskę 10 minut, pośmieje się, coś tam pokrzyczy żeby kumple widzieli, że mu się podoba, panienka wychodzi i tyle z zabawy z gołą laską.

Gość Livre__
slowo wiernosc lojalnosc zasady wartosci juz dzisiaj nic nie znacza. Kazdy wymysli sobie jakies wyltumaczenie zbey usprawiedliwic ze jest szuja. ----etammmmmmmm.......kolejne generalizowanie

Gość bardzo wnikliwie
zniesmaczona podeszłaś do tematu;) ja osobiście się z Tobą zgadzam,na obraz polskiego mężczyzny ma wpływ też niski poziom świadomości w naszym społeczeństwie,czytając choćby tutaj podejście kobiet do zdrady niekoniecznie cielesnej stawianie dobra rodziny a przez to wybaczanie sprawia że samce stają się bezkarne ja wyznaje zasadę oko za oko:D