Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewentualny posiadacz konta

W którym banku założyć konto?

Polecane posty

Zaraz napisze cały post, ale najpierw sprawdzę, czy mogę założyć temat.

No, mogę. Parę razy próbowałam i wyskakiwała mi informacja, że dzisiaj założyłam już 10 tematów i nie mogę następnego, chociaż nic nie zakładałam. Do rzeczy. Mam konto w Millennium, mąż ma w BS. Chcemy założyć konto wspólne, najlepiej takie, gdzie jest dobry % na oszczędnościach i 0 zł za prowadzenie konta oraz wypłaty we wszystkich bankomatach. NIe zależy mi na dobrych % na pożyczkach ani limitach/debetach. Chciałam założyć w Aliorze, bo mi najbardziej podpasował, ale ponoć nie można założyć konta wspólnego przez internet, trzeba w placówce. A do najbliższej placówki mam dosyć daleko. Może ktoś z was poleci coś innego?

Gość polecam deutsche bank
sama tam mam konto wspólne z mężem:)

Gość ja też chcę zmiwnić bank
do tej pory byłam w Millennium, który okazał się złodziejem - tez myslę o Deutsche Banku - napiszcie coś więcej, proszę! Z tym, że chcę mieć "samotne" :-) konto.

Gość ostatnio szłam za dwoma
babkami. Jedna z nich była nauczycielką zapewne matematyki ,bo żaliła sie drugiej : "nic do nich (uczniów) nie przemawia. Mówie: powinniście sie tego nauczyć,bo jak założycie sensowne konto w banku? A on na to: jak przyjdziemy do banku to bank nam wszystko wyliczy.." No i efekt jest widze :D

Gość ja też chcę zmienić bank
Ale ja tylko chciałam poznać opinie ludzi - a nie reklamę w internecie! No cóż, jestem tępota :-P

Dzięki wielkie, w DB mozna założyć konto wspólne i nie trzeba iść do placówki. A możecie powiedzieć coś więcej o tym koncie? Chodzi mi o wnioski konsumenckie, opinie.

Gość Dżej Qrtyka
Ja mam od 2 miesięcy dbNet, faktycznie jest darmowe, nie mam problemów żadnych, zadowolony jestem.

Ale wiecie co, ta strona jest conajmniej niedopracowana albo ja taki matoł jestem, że szukać nie umiem. Chciałabym się dowiedzieć m.in. jaki jest minimalny miesięczny limit wpłat na konto, ile pobierają za ubezpieczenie karty, jak to wszystko dokładnie wygląda -a tam jest tylko opcja załóż konto i nic więcej.

Gość z tego linka wyżej
to masz "Dokumenty do pobrania:" - wyciąg z TPiO - dowiesz się za co pobierają i ile. Limitu miesięcznych wpłat nie ma. Ile ubezpievczenie karty kosztuje nie wiem- nie ubezpieczyłam :P Też mam dbNet ale dopiero 36 dni ;) Na razie jestem zadowolona.

Mam konto w DB problemów nie zauważyłem. Jeden był tylko bo kurier nie mógł trafić do mnie ale to nie wina DB tylko jakiegoś tępego kutafona który nie zna miasta.

Dzięki ;) Czylli rozumiem, że: 1. Płacąc miesięcznie conajmniej 2 razy kartą jestem zwolniona z miesięcznej opłaty za nią. 2. Wypłacam we wszystkich bankomatach za darmo. 3. Mogę sobie równolegle założyć konto oszczędnościowe, mniej więcej tak jak jest w Millennium?

Zgadza się. A jeśli nie chcesz karty to nie musisz jej zamawiać albo możesz zrezygnować w dowolnym czasie.

Gość nudsfdfkdjflew
a lukas bank ?

Nie no, kartę chcę, ja tylko płacę kartą :) Dzisiaj mi się kończy ważność karty w Millennium i nie aktywowałam nowej, dlatego chcę jak najszybciej założyć nowe konto. Na razie Deutsche Bank wg mnie najlepszy, no i można założyć wspólne konto - w ING nie można a lucas jakoś mnie nie przekonuje.

Gość Robson03082005
Zawsze możesz założyć kilka darmowych kont i zrezygnować po wypróbowaniu z najgorszych ;) Ja wczoraj wysłałem wniosek o konto w Deutsche i rezygnację z konta Inteligo :P

Dany a jak długo czekaleś na kuriera, tzn. ile dni?

Jeśli chcecie założyć konto w banku (nie ważne czy pełnoletni czy nie) na tej stronie znajdziecie wszystkie produkty finansowe wszystkich znanych banków i nie tylko. http://nyska.systempartnerski.pl/ Zapoznaj się z ofertami banków, wypełnij formularz online i wyślij. Skontaktuje się z Tobą osoba kompetentna np. przedstawiciel banku, która odpowie na wszystkie Twoje pytania. Jeśli nadal będziesz zainteresowany ofertą przedstawiciel poprowadzi Cię dalej. Na stronie znajdziesz również informacje dotyczące kart kredytowych, pożyczek, kredytów refinansowanych, hipotecznych, samochodowych, gotówkowych, ofert dla firm, ubezpieczeń, inwestycji, lokat ,itp Zapraszam serdecznie na http://nyska.systempartnerski.pl/

Gość ZAWIEDZONY
OSTRZEGAM I NIE POLECAM mbanku! ZABLOKOWALI MOJE SRODKI I TRWA WYMIANA e-maili. MIJA MIESIAC A ONI NIE MAJA ZAMIARU ODBLOKOWAC MOICH PIENIEDZY.STARE GRATY WPLATOMATY mbanku POLYKAJA GOTOWKE.TO SIE ZDARA BARDZO CZESTO INNYM KLIENTOM A PRACOWNIK mbanku ZA KAZDYM RAZEM POWTARZA ZE MAJA WYMIENIC MASZYNE NA NOWA. SPOTKALO MNIE TO DWA RAZY A ONI LASKAWIE INFORMUJA ZE WYJASNIANIE POTRWA WEDLUG ICH REGULAMINU O ZGROZO 31DNI! PRZEZ TEN CZAS JA NIE MAM ZADNYCH PIENIEDZY BO ZOSTALY ZBLOKOWANE I NIE WPLYNELY NA MOJWE KONTO.WSZELKA REKLAMACJA TRWA MIESIACAMI A JA MUSZE DO NICH DZWONIC I WYJASNIAC BLEDY NIE MOJE TYLKO mbanku/BLEDY STARYCH PSUJACYCH SIE WPLATOMATOW, BLEDY SEWRWISU INTERNETOWEGO I CZEKAC BARDZO DLUGO ZANIM mbank UDZIELI JAKIEKOLWIEK ODPOWIEDZI/.JESTEM ROZCZAROWANY I ROZGORYCZONY POSTAWA mbanku.ONI CZEKAJA NA KOLEJNEGO KLIENTA I JEGO PIENIADZE A POTEM MAJA BARDZO GLEBOKO W USZANOWANIU/w d...e/WSZELKIE SKARGI UWAGI.ABSOLUTNIE NIE POLECEMAM mbanku I OSTRZEGAM WAS BEDZIECIE MIEC KLOPOTY ZERO Zadowolenia. WYBIERZCIE Deutsche Bank z kontem dbNet- wszystko za darmo a klient jest oczkiem w glowie.

Gość erzecznik_meritum
Meritum Bank oferuje Konto Celowe wszystkim pragnącym zaoszczędzić trochę pieniędzy. Jest to atrakcyjnie oprocentowany rachunek oszczędnościowy, na którym ustawiamy sobie cel i czas, w jakim chcemy go osiągnąć. System pokazuje nam ile i jak długo trzeba odkładać, aby uzbierać na wymarzony zakup.

Gość konto banowe polecam
Zaproszam na strone: http://stiveq.systempartnerski.pl/konta_osobiste.html otwierając konto np w mBanku płacimy 60 zł za podpisanie umowy i możliwy jest wniosek wspólny. Za każde otwarte konto płacimy 50 zł za mBank 60 zł (aktualne promocja) Zapraszam

Gość bendek_P
Może sprawdź sobie warunki w mBanku, teraz mają praktycznie wszystko za darmo, bez jakiś kruczków i innych ukrytych kosztów, jak to bywa w innych firmach. Nawet pendrive dają za darmo, jeśli się założny konto online przez stronę www.pendrivezakonto.pl . Nie jest to może samochód, ale pen zawsze się w domu przyda. Pozdro!