Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość złośnica Mala

czy noszenie rozmiaru 46 to już otyłość?

Polecane posty

Gość ffsfsfdsaaaaaaaaa
no przeciez mowie. ze jesli to jest raz czy dwa to trafiła na zła numeracje ale jelsi to standard to niestety jest to otyłosc i to duza. ja nosze 38/40 i przy wzroscie 160 cm uwazam ze jestem pulchna. a jakbym miała rozmair 46 o matko. moze autorka jest wyzsza ale to i tak duzy rozmiar.

Gość rommmusia
E tam. Ja mam większosć ubrań w rozmiarze 40-42, ale mam tez parę w rozmiarze 38, nawet jedną rzecz 36 - a kurtki 46, bo mniejsze mają za krótkie i za wąskie rękawy

Gość możee i tak
no wiecie... dupa w rozmiarze 46, to dupa w rozmiarze 46... niezależnie czy ktoś ma 150 czy 190cm...

no raczej mialam na mysli 44 i 46 - ta babka co ma 44 wyglada calkiem niezle (w ubraniu, nago jej nie widzialam), powiedzialabym, ze ma nadwage, ale otyla nie jest a otyla jest moja kumpela, ma rozmiar 52 albo 54 w ogole to zdaje mi sie, ze 40 jest uwazana za rozmiar na granicy normalnosci a nadwagi (oczywiscie dla w miare wysokich osob) a zastanawialam sie tak teoretycznie ciekawe jaki rozmiar ma ta pani http://funnyblog.ro/wp-content/uploads/2010/03/big_tits.jpg - i chyba nie jest otyla :P

Gość rommmusia
no ale jak ktoś standardowo nosi rozmiar 46, to jest faktycznie dość potężnej postury Jak jest to osoba wysoka, to wygląda jak walkiria, nie gruba, ale taka fest baba, a jak mała osoba - to kulka

Gość możee i tak
(żeby nie było- ja też mam dużą dupę, ale pracuję nad tym ;p ćwiczę i ograniczam "przyjemności', a od pn przechodze na dietę, wakacje to dobry czas ;) )

Gość możee i tak
najważniejsze są probporcję :P rozmiar względem wzrostu nie ma tak dużego znaczenia, ważniejsze w tym wypadku sa kg, a co za tym idzie BMI no i centymetry są też wymierne, bo to, że ktoś jest wysoki i ma w biodrach 130cm, wyglądając szczuplej od osoby niższej, mającej w biodrach tyle samo... nie znaczy wcale, że z tymi 130cm prezentuje się 'szczupło'

Gość możee i tak
energiczna trzydziestko- masz rację :) dlatego napisałam też o wymiarach w centymetrach ;) wiadomo, że tłuszcz jest lżejszy

chociaz sluchajcie, chyba jestem w stanie sobie wyobrazic kogos kto nosi spodnie 46 i jest niezbyt gruby... bo wieksze spodnie to chyba dluzsze nogawki, nie? Ja jak dopasuje spodnie w biodrach i dlugos nogawek, zawsze musze je zwezac w pasie, bo spadaja. Albo taka Kim, nie jest otyla, ale ma wielki wystajacy zadek... hmmm... musze to rozwazyc :)

Gość zolinkaaa
oj na tym zdjeciu to kawal kobity jest pewnie dlatego ze jest niska, ja mam 180 cm 75 kilo i nosze rozmiar 44-46 wcal nie mysle ze o otylosc uwazam ze jestem akurat:)

tak trudno po rozmiarze stwierdzic tym bardziej że teraz te rozmiary sa takie pokręcone i zaniżone....ja nie lubię obcisłych ciuchów i mam np.swetry czy tuniki od rozm.36 do 44 a mierząc je są takie same....wiec cos jest nie tak z tymi rozmiarami....a do tych pań z rozm 46 duuuuużo mi brakuje

Gość pokjhgffghbnb
To nie prawda ze osoba noszaca rozmiar 46 jest otyla Ja nosze rozmiar 44 46 i jestem zgrabna kobietka Mam 168 wzrostu i waze 88 kilo Jak kiedys powiedzialam kolezanka ze tyle waze to mi nie uwierzyly Mam troche wystajacy brzuszek i to mi przeszkadza ale tak ogolmie to mam naprawde fajna figure niesamowicie kobieca I powiem szczeze ze nawet jak zakladam stroj kompielowy to faceci sie za mna obladaja Ale ja sie poprostu dobrze czuje w moim ciele

Gość johny331
Witam!!! kto ma rozmiar buta 46,mam nowe buty do sprzedania rozm.46 białe z REEBOKA