Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ewelkarewelka

Dlaczego mężczyźni kochają zołzy?

Polecane posty

Gość sakrbik
dlatego że nie maja jaj:) i potrzebuja kopa w tyłek

Przykład, który jako pierwszy mi się przypomnieć. Kobieta zaprasza faceta na obiad(to już chyba coś więcej jak ranka na mieście). I wg rady autorki tej książki ma na obiad podać czipsy czy słone paluszki lub popcorn. :D Nie wiem jak inni dla mnie to byłby koniec znajomości nie traktuje mnie poważnie, więc papa. ;)

CarrieBradshaw "Hahaha, milcz wywłoko. Dalej czytaj sobie takie książeczki i bazuj na nich mysląc ze zdobedziesz faceta, pusta strzało." W jakim celu obrażasz inne osoby? Jakiś problem ze sobą?? Nie przeczytałam tej książki, a co za tym idzie nie stosuję się do jej wskazówek, pytam tylko o opinię, napisałaś co myślisz i żegnam!

Myrevin To rzeczywiście głupia rada... Ale może przeczytam, jakies inne wskazówki się znajdą. Było w ogóle coś sensownego?

da się to przyjemnie przeczytać, jak każdy poradnik można stosować z przymrużeniem oka, przykład z popcornem dowodzi, ze przystosowanie do naszego kręgu kulturowego musiałoby nastąpić, poprzez modyfikacje. Ogólnie autorka próbuje wpoić kobietom by same się szanowały, a wówczas będą szanowane prze innych, z czym niestety nie do końca się zgadzam, ale sens godny pochwały. W naszym społeczeństwie nadal panuje przekonanie, że kobieta jest głupsza, ma być uległa i trochę upośledzona i kochać męża, aż po grób, bez względu na wszystko. Autorka twierdzi, że to nie prawda, szczęśliwe życie programujemy same. Dodaje wiary w swoje możliwości i pokazuje, ze nie należy się obawiać wymagać od mężczyzny. Nie mnie przykłady mówiące o tym, by udawać czasem dla dobra partnera,że jest się głupszą i mniej poradną niż się jest mnie nie przypadły do gustu.

da się to przyjemnie przeczytać, jak każdy poradnik można stosować z przymrużeniem oka, przykład z popcornem dowodzi, ze przystosowanie do naszego kręgu kulturowego musiałoby nastąpić, poprzez modyfikacje. Ogólnie autorka próbuje wpoić kobietom by same się szanowały, a wówczas będą szanowane prze innych, z czym niestety nie do końca się zgadzam, ale sens godny pochwały. W naszym społeczeństwie nadal panuje przekonanie, że kobieta jest głupsza, ma być uległa i trochę upośledzona i kochać męża, aż po grób, bez względu na wszystko. Autorka twierdzi, że to nie prawda, szczęśliwe życie programujemy same. Dodaje wiary w swoje możliwości i pokazuje, ze nie należy się obawiać wymagać od mężczyzny. Nie mnie przykłady mówiące o tym, by udawać czasem dla dobra partnera,że jest się głupszą i mniej poradną niż się jest mnie nie przypadły do gustu.

Przeczytałem z milion poradników (:classic_cool:) jak uwodzić kobiety i nadal jestem sam. Zmienić się to nie kwestia przeczytania jakiegoś poradnika. Mnie osobiście rys kobiety kreowanej przez ten poradnik w ogóle nie przypadł do gustu, ale w końcu ile ludzi tyle gustów.

Gość wrazliwa zolza
czy ktos moglby mi przeslac DLACZEGO MEZCZYZNI KOCHAJA ZOLZY w formie ebooka na moje email? ajs06271998@aol.com z gory dziekuje