Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marcyś

Jak się ładnie opalic?

Polecane posty

Gość marcyś

Z natury jestem rudzielcem wiec mam bardzo jasna karnację . Juz nie wiem czego mam uzywac by miec piekna brazowa skore :( Stosowałam samoopalacze ale niestety brzydko schodza i po jakims czasie uzywania nie widac takich efektów jak na poczatku... prosze o pomoc

przez to, że masz jasną karnację, musisz uważać, że słońcem, bo możesz narobić sobie więcej biedy aniżeli pięknej opalenizny. możesz spróbować posmarować się oliwką i poleżeć chwilę na słońcu (oliwka przyśpiesza złapanie przez słońce), ale serio chwilę, żebyś się nie spiekła, zresztą na pewno wiesz jak szybko się opalasz. albo zamiast oliwki, balsam przyśpieszający opalanie z niskim faktorem UV, to byłby bardzo dobry wybór, bo byś dodatkowo miała ochronę, znalazłam 3 ciekawe kosmetyki, sama miałam 2 z nich (mleczko karotenowe i olejek) np.: www.splendore.pl/Mleczko_karotenowe_do_opalania_faktor_6_200ml_p4994.html www.splendore.pl/Mleczko_do_opalania_Golden_Bronze_200ml_p4993.html www.splendore.pl/Olejek_do_opalania_w_sprayu_faktor_6_150ml_p4995.html