Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

warrant opcyjny

Powiedzcie sami jakim idiotą trzeba byc

Polecane posty

masz rację:) lepiej zakładać tak ambitne topy- jak ten twój:)

Gość no napewno ten topic
jest inteligentny bo autor (ka?) chce sie dowiedziec co powoduje takimi ludzmi, ktrorzy wierza ze znaki zodiaku maja taki wplyw na ludzi by dopasowywac sie pod ich kierunkiem :O ale jak glowny selekcjoner francuskiej druzyny powoluje pilkarzy do druzyny narodowej pod wplywem konsultacji z wrozka to czego sie dziwic takim kretynkom, ktore wierza bardziej w gazeciane horoskopy niz w we wlasne zmysly?

A najlepsze są te naiwne reakcje na charakterystyki znaków : pasuje ! coś w tym jest! Te opisy są tak skonstruowane,że pasują do każdego, każdy w jakimś stopniu może się z nim utożsamiać. Aż ciężko uwierzyć, że ludzie sobie tego nie uświadamiają.

A ja tam wierzę w te charakterystyki w stopniu lekkim. Czyli prawidłowo :D Bez przesadyzmu... jesteś rak? a kysz! Nie nie... Ale coś w tym jest ;) Ale żeby człowieka zdefiniować nie wystarczy przeczytać jego horoskop bueheehe :D Ni ma tak łatwo! Każdy ma inne przeżycia :)

pyskacz, nic nie chcę mówić, ale te rogate znaki, ojjj, ja bym uważała :D no właśnie uważam:D dlatego tutaj siedzę i śledzę co mi nowego napiszą:D ewentualnie kupie nto,przyjaciółkę,bravo lub inne kompendium wiedzy:D:D:D

Powiedzcie sami jakim idiotą trzeba byc" ja bym dodał jeszcze niezłą serię topików o tematyce "dzisiaj powróżę tylko 10 pierwszym osobom " :P

'powróżę chętnym' pod nickiem jakies wróżki i zobacz ile głupkow sie zleci " korekta :) Topik oblegnie pełno kobiet :P

Regres- a czy to nie synonim ? To taki seksistowski żarcik oczywiście :P Ciekawa jestem też na czym konkretnie polega wpływ danej planety na osoby spod danego znaku ? Skad np. Jowisz wie na kogo oddziaływać i jak to do cholery robi ?! :D

pewne sprawy w głowach się nie mieszczą... ojoj :D

To ku przestrodze, radza z pewnego topiku : "poszukajcie sobie na kafe ile już było tematów o facetach spod ryb - to nie przypadek, facet ryba = kłopoty" :D :D :D

eee wodnik+lew=szybki romans, chemia i nic więcej ;)

ja wodniczka :O o ja pierdo.... :D ludzie to mają we łbie popier...

Gość jhhhgdf
Jakim idiota trzeba byc zeby podawac swoja date urodzenia na kafe. sosssss :O

o Boże... to już pobawić się nie można ;) taaa... bo ktoś cię jeszcze namierzy po takich danych hehehe :D

zdecydowanie nie... rakow jeszcze nie rozgryzałam :D podobno są podatne na opinie z zewnątrz

Gość jhhhgdf
Widze ze nie masz nic do ukrycia, fotka.pl i te rzeczy. :D Za pare lat zmadrzejesz.

Gość ma nos jak klamka
:D:D:D:D:D:D