Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość juki654

czy to mozliwe?

Polecane posty

Gość juki654

witam, mam pewien problem :( nie umiem sie z nim uporac. ostatnia miesiaczke mialam 10 czerwca, a 28 czyli w 18 dniu cyklu piescilam sie z moim chlopakiem. on dotykal swoim penisem mojej pochwy. wedlug moich obliczen byly to dni nieplodne, a moj chlopak nawet nie wszedl we mnie. czy mozliwe jest zajscie w ciaze?

Gość ewelina318
Mało prawdopodobne, raczej bym się tym nie przejmowała

Gość zmartwiona_22_22
nie bedzie ciazy. nie denerwuj sie :)

Gość juki654
nie bylo wytrysku, ale wydaje mi sie ze byl plyn. ale z drugiej strony byl to 18 dzien cyklu a cykle mam 26 dniowe no i nie bylo penetracji czlonkiem. sama sie ze soba kloce :(

Gość juki654
troche mnie uspokoilyscie, a powiedzcie mi... w nastepny wtorek mam dostac miesiaczke. teraz mam biala wydzieline z pochwy? co ona moze oznaczac?

Nie masz co robic w taki piekny dzien tylko wkrecac sobie ciaze i truc dupe tymi pierdolami? Daj se spokoj z tym sluzem, idz sie opalac.

Gość juki654
myslalam ze na forum mozna o takie cos zapytac.

Gość moze masz owulacje
i sluz plodny albo sluz nieplodny jak juz po owulacji. Doedukuj sie troche poza kafeteria :)

No mozna, ale jest mnostwo topikow na ten temat, wystarczy poszukac. I wyluzuj, bo ciazy z tego nie bedzie. I wstrzymaj sie moze z zyciem seksualnym, bo jeszcze do tego nie doroslas.

Gość juki654
miesiaczki zazwyczaj dostaje w terminie tzn od jakiegos roku, sa zawsze tak jak je wylicze. teraz wypada na 6, wiec mam nadzieje ze nic z tego nie bedzie i to nie sluz owulacyjny, w kazdym razie ogromnie dziekuje za odp

Gość juki654
witam, pisze znow, bo dzisiaj rano, keidy poszlam do toalety mialam na bieliznie zotawa i lekko brazowa wydzieline.. ale nie byla ciagnaca ani nic :( czy to moze byc objaw ciazy czy raczej zblizajacego sie okresu ( mam dostac go za 4 dni) pomozcie :(

Gość zdupa
Boszee!!!!!! jacy wy wszyscy jesteście wredni. Dziewczyna jest młoda i nie wszystko musi wiedzieć. Nie przejmuj się juki, ciąża jest bardzo mało prawdopodobna:)

Gość zdupa
To zbliżająca się miesiączka, też tak czasem mam.

omg przeciez wcale nie musi wejsc aby ja zaplodnic:/ wystarczy "przeniesc" nasienie i juz

Gość juki654
dzieki, starsznie sie tym przejmuje, ciagle mysle czy jednak do czegos doszlo, i kazdy objaw ciazy przypisuje sobie chyba juz wariuje :( ale skoro mowicie ze to malo prawdopodobne to czekam na wtorek i na @

Gość juki654
co do tego plamienia, wystapilo dopiero dzis, tzn dzisiaj rano zauwazylam to, wczoraj niczego nie bylo.. no i teraz poki co tez nie ma.

biora sie za seks pieszczoty nie myślą o zabezpieczeniu ( co gorsza nie maja pojęcia o tym ) i potem trzęsą dupa bo ciąża :O

jak już sie współżyje to trzeba liczyć się ze mogą być konsekwencje wiec trzeba być na tyle odpowiedzialnym by je ponieść

Gość juki654
z tego co wiem to nie poprosilam o prawienie moralow, ale o odpowiedz na moje pytanie.

Gość mamauaksmamam
no prwda zabolała :D:D:D trzeba liczyć sie z konsekwencjami jak się pieprzysz może być ciąża a i zabezpieczenie to podstawa

Gość mamauaksmamam
a i moze ten stres da ci do myslenia ze nie za bardzo żes odpowiedzialna i moze nie gotowa na seks

Gość juki654
dobrze, nie musicie mnie dobijac bo wystarczajaco sie stresuje. i wiem ze trzeba ponosic tego konsekwencje, iw lasnie pytam czy te konsekwencje sa duzo prawdopodobne i co oznacza ten sluz?