Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tatuś mariusz

swędzenie rączek u dziecka

Polecane posty

Gość tatuś mariusz

Witam wszystkich mam taki problem.Mam dziecko trzyletnią córkę i mój problem polega na tym że swędzą ją rączki według mnie po wyjściu na dwór i tylko wtedy gdy jest słońce zaczęło się to gdy miała dwa lata. Póki co lekarze rozkładają ręce a testy są niewiarygodne gdyż niema jeszcze 5 lat Problem jest tylko w okresie wakacyjnym. Stosuje leki takie jak clemastinum i aeurius i czasami te leki też nie dają 100% działania. Moje pytanie brzmi czy ktoś ma coś podobnego ze swoją pociechą. Na rączkach nie ma żadnej wysypki tylko ma troszkę podpuchnięte oczka. Proszę o pomoc serdecznie dziękuje

a konczy sie koniec lipca czy na sierpien sie przedłuza? bo mam to samo a jestem uczulona na pyłki traw, krzewów i niektórych drzew ;)

Gość tatuś mariusz
Według mnie niema to znaczenie poerwsdy raz zaczęło się w marcu poprzedniego roku poszliśmy do lekarza dostała leki i przeszło jej, nawrót nastąpił na wakacjach nad morzem tam przez trzy dni była tragedia dostała zastrzyki i brała leki clemastinum przez jakieś dwa tygodnie był to miesiąc lipiec i był spokój do początku czerwca tego roku jak sie pojawiło takie mocne słońce brała te same leki przeszło, a dwa dni temu 28 stopni i znów powróciło. Po prostu jest mi już brak słów a najgorzej dziecka jak ci mówi tatusiu rączki mnie swędzą a ja nie mogę jej pomóc.to boli najgorzej i wtedy sa nerwy na lekarzy państwowych i prywatnych . Powiem ze byłem u około 10 rożnych i nic nie widzą. Więc szukam pomocy tutaj