Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość I hate ittt

JAK WIDZĘ I SŁYSZĘ TĘ KRETYŃSKĄ REKLAMĘ "BEZENDU" TO MNIE TRAFIA..!!!

Polecane posty

Gość I hate ittt

kto ten shit wymyslil???!!! :-0 :-0 :-0 co za szajs!!!! :-0 :-0 :-0 te wokale, te murzynki :-0 :-0 :-0 jesli pomyslodawcy mysla, ze na cos takiego przyciagna klientow, to się mylą, glupie ćwokiiiii...!!!! :-0 :-0 :-0 [cześc]

Gość jestem podobnego zdania

Gość fiziamizia
szajs nie szajs - ale zwróciłas na to uwagę , prawda ? i oto chodzi reklamodawcom :)

Gość jestem podobnego zdania
zresztą większość reklam 36.6 jest podobnego polotu. Widać mają jakiegoś kretyna od reklamy

Gość Mogę i ja..?
no i co z tego, ze zwrocilam uwage??? :-0 :-0 chyba kazdy zwrocil. trudno nie zwrocic, jak tv, czy radio wlączone :-0 i wlasnie dlatego, ze mnie tak irytuje, nigdy nie kupie ich badziewia!!! 🖐️ nienawidze tez tej krainy orange :-0 :-0 na wymioty mnie bierze, jak widze te pomaranczowo-czarne kulki :-p :-p :-0

Gość kama rama
ja uwielbiam tą reklame;p te murzynki mnie rozbrajaja

Gość ich hasse das
Nie tylko Ty,żenująca ta reklama jest,w ogóle nie wiadomo o co w tym chodzi Żal

Gość ich hasse das
aaa Sprite wymiata Naprawdę im się ona udała , piękna jest :):classic_cool:

Gość sdgdfgdfgdfgdfgggg
ja jak widze to reklame to rzygac mi sie chce, od razu szukam pilota zeby zmienic kanal

Gość fiziamizia
ja sie na tych taryfach nie znam - ale jakbym czegoś szukała - to prpsżę bardzo -informacja w głowie sie koduje - i już masz punkt zaczepienia :) ja nie kupie , ty nie kupisz - ale przyjdzie inny , kupi i jeszcze sie ucieszy , że dobrze trafił . bo to ,ze rekalama jest taka jaka jest - wcale nie musi śiadczyć o tym że oferta jest zła - może nawet jest dobra ?:) a że reklama wzbudza kontrowersje ? juz dawno reklama przestała słżyć tylko informacji - teraz ma poruszać :) co jak widże osiąga :) mnie ona jakoś fascynuje - choć musże przyznać ,ze nie wiem z jakiego powodu :)

Gość nja te czarne larwy kojarze
ale co one reklamują (znaczy jaką sieć komputerową) to nie wiem.

Gość nja te czarne larwy kojarze
znaczy się sieć telefoniczną;)

O taaaak facet od reklamy musiaj byc na haju ... Skretyniala reklama!

ja się zastanawiam co ćpa ten, kto to wymyślił. niech lepiej szybko zmieni dilera

Gość fiziamizia
play - bodajże :)

Gość lekooomankaa
a była podobna reklama chyba Crunchipsów z tańczącymi murzynkami przy tablicy, ja myślę że tutaj poprostu poszło ładne odgapianie "żeby wirowały. żeby wirowały" :D

Gość lekooomankaa
Aktywuj siostry. Jakie siostry ? Siostry bez endu. Czym aktywuj? Połączeniem aktywuj. Po co aktywuj? Żeee -by wirowały. Czym wirowały? Ziemią wirowały Ile wirowały ? Bez endu wirowały Po co wirowały ? Byś mógł rozmawiać . Ile rozmawiać ? Bez endu Rozmawiać. Bez endu bez endu bez endu bez endu

Gość Kojarze piosenke bezendu
i te murzynki, ale nie zwrócilam uwagi czego jest ta reklama. Producentom sie coś nie udało.

Gość I hate ittt
tez nie wiedzialam dokladnie, co te zdziry machajace doopami reklamuja :-0 :-0 lodowki? pralki? :-0 :-0 zreszta, nie obchodzi mnie to. sa obleśne. i te glosy spiewające tez :-0 :-0 :-0 obraz jest tak irytujacy, ze nie zwraca sie uwagi, co reklamuja 🖐️

Gość zamiast przyciągać odpychają
ja to przełączam zaraz jak tylko widzę tę dziadowską reklamę. jest wkurzająca łagodnie mówiąc. I jeśli autorzy chcieli zwrócić uwagę, to owszem zwrócili, tyle, że z odwrotnym skutkiem. Nigdy nie kupię nic co mnie wczesniej wkurzało. I tak mam nie tylko ja.

Gość kjpoikpo
ale reklama dobra, bo mi tez zapadla w pamiec, a glownie dlatego, ze zastaawialam sie czy to sa murzynki czy nie i oczywiscie sa to przemalowane biale kobiety:D

Gość I hate it tooo
:-0 :-0 :-0 :-0 :-0

Gość I hate it tooo
co za bezsens :-0 :-0 to znaczy, ze jesli reklama zapadla w pamiec, to jest dobra??? :-0 :-0 ABSURD!!!! mnie zapadla w pamiec niejedna reklama proszku do prania /ktorych nazw nawet nie pamietam/ co nie znaczy, ze reklama jest dobra!!! :-0 :-0 :-0

Gość bezendubezendubezendu
dlaczego? BEZENDUBEZENDUBEZENDUBEZENDUBEZENDU!!!!!!!!

Gość ciemną nocą na ulicy
e tam, przesadzacie:) reklama jest zryta, ale wy za to nad emocjami średnio panujecie:P Bez endu bez endu, bez endu bez endu:D:D

nie jestem rasistka ale jakby biale dziewczyny tez tak grały na nerwach z tym bezeeeenduuu to tez bym miala zdanie -debilstwo

ja też nienawidze tej reklamy ...brrrrrrr :D nie mam nic do czarnych ale te typiarki wyglądają jakby z jakiejś dziczy wyskoczyły :D