Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość I hate ittt

JAK WIDZĘ I SŁYSZĘ TĘ KRETYŃSKĄ REKLAMĘ "BEZENDU" TO MNIE TRAFIA..!!!

Polecane posty

Gość tez nie lubie
:-0 :-0 :-0

Gość jak widzialam to pierwszy raz
to myślałam ze piewają "PZU" : D

Gość hytfkarka
nie znosze tej reklamy!! fajnie że nie tylko ja zauważyłam ze jest drażniąca:) jest ta nowa wersja ostatnio puszczana i myślę nawet ze one są w tej reklamie jakby nawiedzone... myśle ze rzeczywiscie reklama zwraca uwagę, ale to wszystko. a denerwuje mnie jeszcze reklama jak spiewa: PARA, PARA , PARA...:))

Gość hytfkarka
poza tym ja też myslalam długi czas ze tam spiewają a raczej mruczą: PZU:)

Gość najdziwniejszy
wg mnie w ogole reklamie to pracuja jacys nie tego... :o albo ludzi maja za kompletnych idiotow (chociaz pewnie slusznie :D)

Gość najdziwniejszy
a z ta para para, to zadziwilo mnie jaka ochote mialbym uderzyc wierzchem dloni taka ladna kobiete :o reklamy budza we mnie demony :o :D

Gość hytfkarka
ja po prostu nie wytrzymuje! rzeczywiście jak patrze na ta reklame to żal mi tych ludzi..

Gość etamprzesadzaadzicie
bez endu jest spoko, chyba najbardziej wkurwiajaca reklama jest too to kurwa.. IBUM I BUM IBUM I BUM.. no ja pierdole..

reklama jest charakterystyczna, zapada w pamięć, wręcz wnika w podświadomość :D jest dobra po prostu a że wkurzająca to inna sprawa... ale bardziej wkurzają mnie te wiecznie szczęśliwe mamusie z reklam proszków do prania i płynów do mycia naczyń :D

Gość hytfkarka
mi sie jeszcze nie podoba reklama czegos do zebów chyba pasty ale nie wiem dokladnie: jak smarują tym zeby i po jakims tam czasie piją albo jedza cos zimmnego.. i zachwalaja produkt, i to tak strasznie sztucznie im wychodzi... i oczywiscie pada pytanie: mogę jeszcze? mam nadzieje ze sie domyslicie o co chodzi:) bo troche nieskładnie napisałam

Gość licencjatka_ona
niecierpieeeeeeeeeeeeee najgorsza reklama od czasów "robaczki bzzzbzzz - ojjjj bzzzbzzzz"

Gość to prawdaaaa
jest irytujaca. no i tez zgadzam sie, ze ta, z idiotyczna pioseneczka ibum tez mnie wkooorwia :-0 :-0 :-0