Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niezadowolony

Dzisiaj moje imieniny a od mojej dziewcyzny dostalem

Polecane posty

Gość majdalena
a ja ci powiem że jestem kobietą i wolałabym dostać czekoladki i flaszke niż róże a już na pewno nie misia, bo nie zbieram badziewia a kwiaty cięte są bardzo nietrwałe i musiałabym je zaraz wyrzucać

Gość wasaty maryjan
Dzis z wieczora flaszka peknie Twoja laska sie rozbierze z wdziekiem Loda zrobi, sperme lyknie Potem Ciebie dziko bzyknie Jak juz bedziesz wyl z zachwytu Walnie Ci na klate Rafaello z odbytu Wiec nie marudz ciulu stary Sprawdz czy w gaciach czysty mały Umyj pachy, zmien skarpety Pocwicz jezyk do minety A na koniec pierdnij zdrowo Bo masz zajebista niespodzianke imieninowa! JOŁ!

Gość pigigigigaga
hahahahaha

mój chłopak miał wczoraj urodziny i dostał tylko jedną kulkę rafaello :D:D (prezent nie doszedł) :P

Gość Call me ...
Ja już wolałabym flaszkę, niż misia ... :O Nie cierpię zbieraczy kurzu ... co ma niby z tym misiem robić? :O

Gość adddaa
kolejna menda, której nie podoba się co dostał, a co byś chciał mercedesa?? A pewnie później gadasz że to laski lecą na kase!!! Dobrze że wogóle Ci coś dała bo zasługujesz na huja w zęby!!!

Gość 58 to dużo
te, kwiatek, zeżarłaś prezent? :P

Gość julkaer
jak bym dostala tyle miskow to bm zwariowala ile ona ma lat 4?/ wybacz ale tylko nastolatki sie ciesza z misia na kazda mozliwa okazje zalosne

Gość Call me ...
Ogólnie od miśków, to już rzadko co gorszego może być ... :O

Gość niezadowolony
tam ostatni wpis to był podszyw. Nie jestesmy dziecmi ja mam 31 lat a ona 22. Dlaczrgo nieby nie mam wyobrazni maskotki sa fajnym prezentem dla kobiety. a pytacie co bym chcial dostac, nie wiem sam. dostawalem od niej sprzet elektroniczny, nawet raz AGD, markowy zegarek, markowa zapalniczke zippo. roznosci, ale teraz tak jakos poszla na latwizne. i to nie jest prowokacja naprawde.

Jesteś kolego żałosny... aż nie chce się czytać tych głupot.

człowieku litości. Misia na urodziny, misia na imieniny, misia na walentynki - znasz jakies inne prezenty?? ona Ci dawała drogie prezenty,a Ty się nie wysylałeś zbytnio. Pewnie myslałes,że dostaniesz kolejny drogi -prezent,a tutaj lipa - zawiedziny facet musiał wyżalić się na kafe. Powinieneś się cieszyć z każdego prezentu i pamięci, nie liczy się co dostajesz, może miała teraz miej kasy.

Gość pink sensation
Mogłaby ci kupić gumową lalkę, oboje mielibyście z tego pożytek

Gość Call me ...
Mnie kochanek chciał kupić wibrator, ale jestem na to za poważna ... :O

Gość julkaer
no zalosne ktora kobieta cieszy sie z 19 miska z rzedu???? no halo jeden mozna zniesc ale nie wiecej

Gość ja wiem jedno
ja facetowi na imieniny zawsze robię ciasto. nie uznaję tego święta. a ciasto robię tylko po to, żeby mu przykro nie było ;)