Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trzeba prosto twarz

czy na obrone pracy magisterskiej wykuliscie cala prace swoja ???

Polecane posty

Gość trzeba prosto twarz

DLUGO SIE UCZYLISCIE??

Gość no wlasnie nie możesz szefa
pewnie mi nie uwierzysz, ale prace kupiłam i przeczytałam ją może do połowy ;)

Gość ja dostałam trzy
pytania od promotora które mi zadadzą i odpowiedziałam

poprostu bardzoo długa była i nudna, itak bym z tego jednego przeczytania nic nie wyniosła

Gość czekerekkkkke
Podobnie, dostałam 3 pytania. Moja obrona trwala 4 minuty.

Gość trzeba prosto twarz
U MNIE NA UCZELNI OBRONA TRWA POL GODZINY ALBO MINIMUM 20 MINUT ..:(MASAKRA

ja dostałam pytania od promotora, recenzent mi nie dal. Itak przeczytałam prace do połowy, bo jakiegoś takiego miałam nosa, że itak mi nic to czytanie nie da. I nie myliłam się, walnął mi takie pytanie, którego itak w pracy nie było (wiem, bo pytałam siępozniej babeczki która mi pisała prace. Była w szoku ze mi takie pytanie dał) więc co ma być to będzie ;)

Gość i co? zdałaś?
i co ? zdałaś?

tak, nie spotkałam się jeszcze z tym żeby kto śuwalił obronę ;) Co prawda dostałam 4 ale średnia itak za bardzo nie pozwalała dostać nic więcej ;)

odnośnie mojej pracy, jeden z egzaminujących nie miał pytań, bo sie nie znał na temacie, drugi spytał o podobny temat, odpowiedziałam, a trzeci powiedział że dobra praca.... to tyle odnośnie samej pracy :) pozniej losowanko trzech pytań ze studiów i po obronie :) pracę znałam niemalże na pamięć, ale nie dlatego, że ja wykułam..... spore cytaty do tej pory mam w głowie ....

Gość dziwneeee
szok

Gość hoohoo
obrona tylko pracy jest dosyć łatwa jesli sie ją samemu napisało;), trudniejszy jest egzamin ze studiów:o mi promotor ani nikt nie podał żadnych pytań.. jedynie co to powiedzieli że każdy bedzie pytał tylko z przedmiotów które sam prowadził:o

Gość OBRONA CIEZKA JEST

Gość kotka 24
ja też mam teraz obronę i nie dostałam żadnych pytan i nie wiem czy uczyc się całej pracy,wogóle nie wiem co mam się uczyc

ja sie bronie w poniedzialek. promotor podał mi 3 pytania, z czego 2 sa z tematyki pracy a trzecie cos o przypisach i bibliografii. nie rozumiem czemu niektorzy musza odpowiadac na pytania z całych studiów?

Gość kotka 24
u mnie tak ponoć ma być że będzie jakies pytanie z całych studiów

Gość kotka 24
a denerwujesz się?ja mam jeszcze przedstawić prezentacje na 10 minut

na razie jeszcze chyba do mnie nie dociera, że to już tak blisko. Ale coś czuję, że nerwy mnie zjedzą. Muszę się jeszcze przygotować na te pytania i zobaczymy. a mam pytanie: robicie jakiś poczęstunek dla komisji? kiedy Twoja obrona?

Gość kotka 24
ja mam za tydzień w sobotę. właśnie nie wiem jak z tym poczęstunkiem, ale to chyba szkoła przygotowuje??

raczej nie. my się składamy po 70 zł:((. do tego kwiaty i pióro dla promotora. ale słyszałam, że poczęstunek nie jest konieczny. bo ja w sumie nie wiem w ogóle jak to ma wyglądać. Mam nadzieję, że będzie szybko i lajtowo. a co to za prezentacja? pracy Twojej?

Gość taaakka jedna
ja nic nie kułam bo sama pisałam swoją pracę

Gość kotka 24
ja tez sama pisałam pracę, a odnośnie prezentacji to tak to jest prezentacja pracy.

mam pytanie do osób, które kupowały pracę- macie satysfakcję z dyplomu ? :O I co to w ogóle za uczelnie, na których da się obronić cudzą pracę...

na każdej uczelni, jak widać inaczej to wygląda. Pracę też napisałam sama, ale sorry nie pamietam wszystkiego szczegółowo. Myślę, że będzie dobrze. Chyba nie da się oblać obrony. Bynajmniej nigdy tym nie słyszłam.

Gość kotka 24
u mnie na uczelni co roku jakieś osoby nie zdają, i dlatego się boję, bo ja bardzo się stresuje i boje się ze sie tak zestresuje ze nic nie pwoeim

ja mialam obrone w ostatni piatek, promotorka z 60 pytan z pozwolila nam wybrac 12 i nauczyc sie ich, na obronie dostalam 2 z tych 12 + wnoski z mojej pracy. Mi poszlo dobrze :) ale nikt mi juz nie wmowi ze obrona pracy mgr to tylko formalnosc, przeodniczaca komisji strasznie sie czepiala szczegółów i drazyla pytania. Bylo ciezko sie wybronic mimo ze przeciez pytania nie byly dla nas zaskoczeniem. Jedna dziewczyna oblala i to bardzo dobra uczennica...

Gość gość
do Twoja obrona i Twoja wypowiedź świadczy jedynie o poziomie Twojej uczelni i... Twoim... żal... xD