Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maturzystka2010

JEST TU JAKAŚ STUDENTKA/STUDENT ? [pytanie o przedmioty na studiach]

Polecane posty

Gość maturzystka2010

Witam. chciałabym Was zapytać jak to jest z przedmiotami na studiach? Chciałabym sie wybrac na UAM w PŃ na dziennikarstwo http://www.inpid.amu.edu.pl/dziennikarstwo-i-komunikacja-spoeczna/470-studia-niestacjonarne-i-go-stopnia-na-kierunku-dziennikarstwo-i-komunikacja-spoeczna-.html tyle , ze na powyzszej stronie jest napisane ze jest tam taki przedmiot jak wychowanie fizyczne.. czyli? praktyka czy teoria? (interesuja mnie studia zaoczne). z gory dziekuje za odpowiedź.

Gość na zaocznych nie bedziesz
miala WF

Gość fdhffh
wychowanie fizyczne to normlany wf jak w szkole ale na zaocznych nie ma wf

Gość maturzystka2010
to dlaczego na tej stronie jest napisane że "Podejmujący studia zobowiązany jest zaliczyć w okresie nauki:" i wypisane przedmioty?

Gość fdhffh
lol, co to za uczelnia, zebyna zaocznych jeszcze na wf biegac:D

Gość demnerka
Co Wy gadacie, ze wf na studiach wygląda jak w szkole? :O U nas było tak, że wybierało się interesującą dyscypline siatkówke, strzelnice, basen, taniec i trzeba było zaliczyć odpowiednią ilosć godzin

Gość asiax88
faktycznie jeszcze nie spotkałam się z zajęciami wf na studiach zaocznych bądź wieczorowych ale może coś się zmieniło. natomiast na pewno te zajęcia nie wyglądają tak jak w liceum, masz to wyboru wiele różnych dyscyplin (jeśli sport cię nie fascynuje możesz wybrać choćby szachy)

Gość fdhffh
no nie wygladaja jak w liceum bo nie ma zazwyczaj zaliczen ale chodzisz normlanie na jakas dyscypline wiec to prawie jak w liceum :o tylko tyle ze czasami mzoan sobie wybrac co sie chce robic (jak sa wolen miesjca) i nie ma ocen, poza tym jedno i to samo :o

Gość fdhffh
a szachy akurat watpliwe zeby zaliczaly wf- owszem jest sekcja szachow, ale z wf zazwyczaj nie maja wiele wspolnego :P

Gość pikpokpikpok
mój chłopak na wieczorowych miał w-f! a ja na dziennych przez 3 semestry i wyglądało dokładnie jak w LO! rozgrzewka, jakieś "zawody" w grupach, index sprawności itd. To był dramat w moim życiu.

Gość pikpokpikpok
a ha! co do wybrou miałam tylko wybór: basen albo hala. SPrawdzana byłą obecność. Trzebabyło mieć 100% obecności, inaczej nie dostanie się zaliczenia. A było z oceną. Jak się miało zwolnienie lekarskie, to trzebabyło to pozniej odrobić.

Gość maturzystka2010
ehehe ale mnie straszycie :P teraz to juz sama nie wiem czy ryzykowac z tymi studiami :P

Gość ja ślub biorę w sierpniu 2011
zadzwoń do dziekanatu i się zapytaj. Ja też nie spotkałam się , żeby na studiach zaocznych był WF :o

Gość ja ślub biorę w sierpniu 2011
a studiowałam też na UAM w Poznania , ale nie dziennikarstwo. Zaocznie i WF nie mialam .

Ja chodziłam na siłownie na wf na studiach i szczerze mówiąc, to żałuję, że był tylko przez rok ;) Jeśli jest podany w przedmiotach tzn. że będziesz musiała go zaliczyć, ale nie wygląda on raczej tak samo jak w szkole średniej, nie zaliczasz np. biegu na czas, skoku, w ogóle ocen cząstkowych nie ma. Najczęściej na podstawie obecności wystawiają oceny, u nas ćwiczył kto chciał.

Gość maturzystka2010
dziękuję wszystkim za odpowiedzi. chyba jedynym sensownym wyjsciem z mojej sytuacji jest jednak ten telefon do dziekanatu i dowiedzenie się co i jak, bo to różnie moze być. jeszcze raz wielkie dzięki.

Gość Wasz fundusz emerytalny
Zostań dzifką albo prostytutką to zarobisz więcej i szybciej!