Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Arizon@

Chłopak ciągle pożyczy odemnie kasę

Polecane posty

Nie wiem juz co mam zrobić ,mój chłopak ciągle pozycza odemnie pieniądze.Jak mi odda forsę to za chwilę znów odemnie bierze.Rozumiem ,że ma problemy finansowe i w ogóle ale ja tez nie śpię na forsie.W końcu to on pracuje na cały etat,ja od stycznia nie pracowałam dopiero teraz zaczęłam weekendowo,to z jakiej racji mam mu ciąglę pozyczać.Najgorsze jest to ,że jak się kumplowaliśmy to już ciągle miał u mnie długi.Zawsze oddaje ale to nie o to chodzi ,po prostu wolę mieć swoją kasę i być niezależna a nie potem czekać na zwrot.Najchetniej przestałabym mu pozyczać pieniądze ale problem w tym ,że on wie ,że ja zawsze mam hajs,a przynajmniej tak mu się wydaję.Co mam zrobić, pomóżcie

Gość Pati ^^
tez jestem w takiej sytuacji ;/ mamy za miękkie serce .

Gość kvfibj
jestescie cioty:):) zamiast powiedziec wprost co myslicie to na forum obgadujecie , patologia!

Gość ghcuyt oibjnbiui
Chciałbym być waszym chłopakiem.

Gość gość
Wypowiem się może.. Byłam w związku 9 lat. Poznałam mężczyzną, zakochałam się i dalej poszło.. motyle w brzuchu itp. Na początku było cudownie wynajęliśmy mieszkanie - płaciliśmy na pół. W pracy miał gorzej więc płaciłam całość tylko i ja i zapełniałam lodówkę. Ale to dla Niego było mało.. Zaczął mówić że brakuje mu na ubezp auta, na rach tel itp itd. A ja wyciagałam i dawałam. Oczywiście miał oddać a nie oddał. I tak żyłam sobie z Nim zakochana w nieswiadomości. Zmieniłam prace na lepiej płatną. Zrobiłam prawko i kupiłam samochód.. A On dalej pozyczał ode nie choc już nie chętnie pozyczałam. Odwiedziłam go w pracy pogrzebałam troche w Jego szufladach.. i znalazłam papiery z kredytów na niezłe kwoty. Pokazałam mu, zapytałam a On twierdził że to nie Jego. Ale na papierach był On. Nie mogłam uwierzyć że ma mnie za taka idiotkę :). Zaczełam się śmiac, i wyszłam z Jego biura do domu..aby go spakować i wysłac Jego rzeczy do biura. Na pocieszenie kupiłam z przyjaciółką urlop na 8 dni do Meksyku, i nowy samochód. Na pocieszenie. Nie dajcie się dziewczyny wykorzystać!!!!!!!!!!! Lepiej kupić lepsze buty, sukienkę, czy choćby pójść na miasto i się opić niż pożyczać Kłamczuchom!!!!!!!!!!!!!! pozdrawiam!!!!!!!!!!

Gość gość
Nie pożyczam nikomu kasy NIGDY, nawet rodzinie, od tego są banki.

Mam za sobą takie doświadczenie i jedną radę dla Ciebie: kopnij go w d@pę,zanim przestanie oddawać.Ja kopnęłam,jak po raz pierwszy mi nie oddał!

Gość gość
Zatrudnij się w Providencie.

Gość Laura2777777
To mów mu, ze sama nie masz, że samej Ci brakuje kasy na to i na tamto, najprostszy sposób