Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zxcvxccvnbvvzz

KOMORNIK , alimenty - czy tak mozna ?

Polecane posty

Gość zxcvxccvnbvvzz

czy jest to mozliwe, zeby komornik zajal pensje mamy na rzecz zaleglych alimentow ojca, z ktorym jest juz po rozwodzie od pazdziernika, a nie placi na swoja corke z pierwszego zwiazku... czy tamk mozna ? zadalm juz to pytanie rano w jakims temacie, ale byl maly odzew moze teraz sie jeszcze ktos wypowie... dzieki.

Gość odpowiem.....
no skoro oni nie są już małżeństwem to z jakiej racji przecież dziecko tego faceta jest obcą osobą dla Twojej mamy no i facet też już jest obcy być może komornik nie miał informacji że są po rozwodzie ? no ale może się mylę i istnieje jakiś durny paragraf dotyczący takiej sytuacji

Gość zxcvxccvnbvvzz
...

Gość zxcvxccvnbvvzz
dziekuje, za odpowiedz ja sama uwazam, ze to niemozliwe i niestety moja mama klamie :( jedyne co mi zostaje, to zadzwonic po jakas porade prawna, wtedy bede miala pewnosc

Gość odpowiem.....
no najlepiej by było jakbyś się dopytała u źródła wtedy masz pewność na 100 %

Gość heloł heloł
W necie są różne portale prawne.

Gość zxcvxccvnbvvzz
czytalam na tych portalach - na jednym znalazlam, ze placi nowa malzonka, a nawet konkubina zalegle alimenty, ale oni sa juz po rozwodzie wiec chyba cos jest nie tak... jedyne co to tylko moze komornik nie wie o rozwodzie, ale tez mi sie nie chce w to wierzyc... dziekuje za wpisy