Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak to rozwiązać?

Problem z całowaniem piersi dziewczyny.

Polecane posty

Gość jak to rozwiązać?

Jestem z dziewczyną pół roku, od miesiąca uprawiamy seks. Ma świetny charakter, ale ma malutkie piersi jak przyciski od windy. Zawsze kiedy kochamy się kieruje moją głowę w ich kierunku. Wtedy mam wrażenie, ze całuje piersi mężczyzny i nie sprawia mi to przyjemności. Naprawdę jest cudowna, ale chcę jej powiedzieć, że nie lubię tego. Tylko nie wiem jak żeby jej nie urazić.

Gość uważaj na siebie kobieto ...
stan na wysokosci zadania i zasponsoruj jej wiekszy biust, silikony albo ostrzykiwanie

Gość bardzo ładna sukienka
"jak przyciski od windy" :D:D:D:D

Gość uważaj na siebie kobieto ...
a mały biust jest super, chyba ze to faktycznie wypustki wiec tam po prostu nie ma biustu

Gość jak to rozwiązać?
piersi to nie wszystko, mam świetny charakter tylko nie kręci mnie całowanie jej piersi

Gość jak to rozwiązać?
można powiedzieć, że nie ma

Gość jak to rozwiązać?
Ja mam penisa jak klamka w zakrystii :classic_cool:

Gość dobrze
hmmm jezeli powiesz jej to musisz jej powiedziec w taki sposob zeby ja nie zranic

Gość jak to rozwiązać?
doadam jeszcze ze mam penisa o grubości kabanosa i długości pomidora

Gość jak to rozwiązać?
nie sądzę, że jest sposób, poczucie się urażona i niedowartościowana, będzie jej to po głowie chodziło

Gość luuuuuuuuuuuuluuuuuuu
to znaczy że nie ma piersi??

Gość jak ćma do światła
zaakceptujesz albo nie, jak sie kocha to sie znosi, pomysl o jej przyejmnosci tez, nie tylko o swojej, zbuku

Gość jak to rozwiązać?
boje sie ze jak jej powiem prawde to i ona mi też wygarnie że mam brzuch jak kobieta w ciąży i łysinowate placki na głowie

Gość jak to rozwiązać?
ma bardzo małe, przecież są takie dziewczyny co prawie nic nie mają

Gość dobrze
jest sposob.... nie mow jej ,ze jej piersi sie tobie nie podobaja powiedz poprostu ,ze nie przepadasz za calowaniem piersi.. lepsze to niz powiedziec masz male cycki i ich nie lubie

sram ci na ryj za to pewnie nie masz nikogo, bo kto z taką głupią siksę mógłby chcieć, co najwyżej ktoś z gimnazjum, ty ładne piersi masz? chyba krzywe nogi jak srasz

Gość zajdzie w ciaze to jej urosną

Gość Trudno mi znaleźć dobry nik
Niestety ona na pewno wie, że jej piersi są MAŁE. Patrząc na laski z dużymi cyckami i tak pewnie odczuwa dyskomfort. Sądzę, że chce pieszczot swoich piersi by poczuć, że je w pełni akceptujesz i są dla Ciebie atrakcyjne. Zapewne nigdy jej tego nie powiedziałeś, ani nie dałeś odczuć więc sama się dowartościowuje sugerując Ci pieszczoty, których nie odmawiasz. Nie ma słów którymi możnaby nie sprawić jej przykrości a dać do zrozumienia, że ma piersi do bani. Musisz je po prostu polubić albo znaleźc sobie kobietę z dużym biustem. Aczkolwiek ja też uważam, że małe piersi są seksowne.

Gość mi-24
ja nie uwazam ,ze maly biust jest sexi. najlepsze sa srednie. nie za wielkie nie za male :) duzy biust sztuczny jest tylko sexi...gdy jest jedrny i sterczacy.niestety naturalnie duzy biust jest brzydki ;/ co do ciebie - to dla ciebie az taka meka te pieszczoty? nie badz ciota. masz nie tylko brac ale i dawac ciolku jeden. chcialbys aby ta laska powiedziala ci kiedys ze masz malego fiuta ,ale kocha sie z toba bo jej wkladasz a ona nie wie jak ci powiedziec ze tego nie lubi :P