Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moje wymiary

DIETA MNIEJ JEŚĆ daje rezultaty???

Polecane posty

Gość moje wymiary

Czy ktoś był na diecie "miej żreć", czy udało mu się schudnąć? po jakim czasie??? Chciałabym schudnąć , głównie w nogach, udach... Wiem, ze jem sporo (śniadanko 1,5 kajzerki, obiad tylko trochę mniejszy niż mąż, potem czekoladki, krówki, ciasteczka i kolacja też 1,5 kajzerki...). Czy jak bym jadła mniejsze porcje i ograniczyła słodycze mam szanse bez gimnastyki schudnać???

Gość Zakompleksiona dwudziestopięci
Dieta Dukana jest skuteczna. Dieta "mniej jeść" nie jak się nieodpowiednio dobiera jedzenie. Wiem - testowałam.

ja byłam na tej diecie po urodzeniu dziecka, a schudłam 8 kilo - u mnie było to MŻ-WR (więcej ruchu) ogólnie polecam. nie dla mnie pilnowanie jakich kalorii i tym podobnych

Gość moje wymiary
ja też nie widzę siebie w liczeniu kalorii, w nie zjedzeniu ani kostki czekolady, czy odmówieniu sobie kotlecika... więc wydaje mi się, że lepiej zjeść to na co ma się ochotę ale w małej porcji... jak szybciej schudnąc z ud????

Jak najbardziej uda Ci się schudnąć. Jeśli jesz teraz bardzo dużo, to masz jeszcze większe szanse by sporo zrzucić. Ja byłam na diecie MŻ (Mniej Żreć:)) od 4 stycznia 2010r. Zaczęłam z wagą 68 kg przy wzroście 170, niestety nie zmierzyłam się wtedy, ale 17 stycznia miałam wymiary 97/73/100, a już 3 kwietnia na wadze było 60 kg z wymiarami 87/67/91. Niestety, trzeba się pilnować. Ja przez święta w ogóle się nie pilnowałam, teraz waże 61,5 kg a moje wymiary to 89/69/92.

Gość maturks4
Daje rezultaty, jak się drastycznie ograniczy słodycze i w miarę rozsądnie - pozostałe porcje. Wcale do tego nie trzeba forsownej gimnastyki, ale długie spacero-marsze bardzo wskazane

Gość maturks4
Daje rezultaty, jak się drastycznie ograniczy słodycze i w miarę rozsądnie - pozostałe porcje. Wcale do tego nie trzeba forsownej gimnastyki, ale długie spacero-marsze bardzo wskazane

Gość gość
oczywiście że daje rezultaty choć oczywiście warto też się czymś wspomóc w takiej "walce"

Gość Ja jem 2 razy mniej
Mnie udało się ograniczyć skutecznie mój apetyt - i jem duzo mniej a wszystko dzięki nagraniom hipnozy http://hipnosencja.pl/ - POLECAM szczerze - naprawdę to rewelacyja :) wiem, że większość z was z dystansem do tego podejdzie jak tylko o tym przeczytacie ale poczytajcie opinii albo najlepiej przetestujecie to na sobie - sami zobaczycie efekty i uwierzycie :)

Gość gość
Ale jak to naprawdę działa, że mniej się je?

Gość gość
Ja się zdecyduję na przetestowanie tego - w końcu dają gwarancje 14 dni na zwrot kosztów w razie braku efektów.

Gość gość
Ale koniecznie włącz ćwiczenia bo co Ci pod schudnięciu jak ciało będzie nieujędrnione? Dieta i trening rozłożone w czasie dadzą Ci wymarzone efekty. Chcesz szybko schudnąć to szybko później przytyjesz. Zmiany muszą być trwałe dlatego lepiej jest wolniej chudnąć i być na zrównoważonej diecie.

Gość gość
Ale jak to pozwala mniej jeść? ktoś wytłumaczy?

Gość gość
mniej nie znaczy lepiej, zalezy co jesz jak bedziesz jadla np platki z owocami i jogurtem nat. rano, na obiad np kasze z warzywami,wieczorem salate z warzywami+ugotowanym jajkiem czy kurczakiem, miedzyczasie jakas kawa owoce do podjadania to napewno schudniesz ale jak bedziesz jadla same kajzerki to raczej nie

Gość gość
Trzeba mieć bardzo dużo silnej woli żeby mniej jeść jak ktoś przyzwyczaił się do jedzenie dużych posiłków.

Gość gość
ta hipnoza naprawde pomaga mniej jesc - jestem zaskoczna

Gość HIPNOZA NA ODCHUDZANIE
mNIE POMOGŁA HIPNOZA NA ODCHUDZANIE http://hipnosencja.pl/ schudłam z nią aż 13 KG i to w 3 miesiące - a główny efekt to właśnie MNIEJSZY APETYT :)):) Polecam Monika