Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hjyjyjyhjy

czy majac rente socjalna+stypendia poszlibyscie do pracy??

Polecane posty

Gość hjyjyjyhjy

bo do renty mozna dorobic około 700 zlotych natomiast stypendium wychodzi około 500 zł bez kiwniecia palcem a podejrzewam ze wraz z pojsciem do pracy utraciłabym mozliwosc pobierania stypendium uczelnianego z drugiej strony chciałabym zdobyc doswiadczenie bo mam aktualnie 23 lata i troche dziwnie mi siedziec w domu a czuje ze moge isc dorobic do renty chociaz czasem zle sie czuje z powodu choroby ale wtedy najwyzej brałabym wolne dni ale jest tez inna opcja ze poszłabym na studia magisterskie dzienne i wtedy pobierałabym rente +stypendium ale bez mozliwosci dorobienia bo i kiedy

Gość sfsfd
Ucz się jak długo tylko możesz-na pracę przyjdzie jeszcze czas.

Gość hjyjyjyhjy
mam tysiac na czysto ale mam tez 23 lata i boje sie ze za jakis czas bez doswiadczenia zawodowego zostane natomiast reszta znajomych bedzie miała juz jakis kontakt z pracodawcami chociaz a ja nic;/ własnie skończyłam studia na poziomie licencjata i mysle co dalej bo teraz utraciłam stypendia ale za 3 mc w pazdziernik idac na inne studia dzienne np magisterskie znow mam szanse je dostac wiec wychodze spokojnie 1000 zl miesiecznie a nawet ciut wiecej i nie wiem co robic zaocznie magister +dziennie praca czy tylko dziennie magister i nauka jak długo sie da? nie wiem czy w moim zawodzie ktos da mi wiecej niz 1200

Gość hjyjyjyhjy
chyba was posłucham jednak tylko boje sie ze jak bede kiedys zmuszona pojsc do pracy w wielku 25-30 lat albo pozniej to wtedy bedzie strach bo brak doswiadczenia ito;/ no ale kto mi da wiecej niz 1200?

Gość hjyjyjyhjy
renty mam 500 zł ale na kilka lat zaledwie potem kolejna komisja jestem chora i czesto nie daje rady własnie wstac z łozka ale nie chce czuc sie jak pasozyt całe zycie

Gość hjyjyjyhjy
utrace wtedy styoendium wiec musze wybrac mniejsze zło;/